Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή σαν γυναίκα αφού έβαλα στο μυαλό μου να πάρω καφετιέρα, θα το κάνω, και σύμφωνα με αυτά που γράψατε θα καταλήξω στην αρχική μου σκέψη, στην Izzy 6823. Για πείτε και ποιον καφέ προτιμάτε για freddo cappuccino, να μην είναι πολύ έντονος - δυνατός;

Δημοσ.

Starbucks house blend

Coffee Berry colombia blend

Coffee island microfarm

Coffee Berry Brazil blend

Αυτους θεωρω καλυτερους προσωπικα.

Γενικα προτίμησε 100% arabica αν δεις τιποτα 60/40 με Robusta νομιζω ειναι πιο εντονοι/δυνατοι τουλάχιστον για τα δικα μου δεδομενα. Δες να ειναι blonde/medium και οχι dark επισης.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ADHD είπε

Δες να ειναι blonde/medium και οχι dark επισης.

Σωστά. Dark συνήθως σημαίνει παρακαβουρδισμένος (καμμένος) για να φαίνεται πιο δυνατός και να κρύβει την κακή ποιότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή την εποχή και οι Lavazza oro , Jacobs 100% arabica κομμένοι στα 250 γραμμάρια είναι σε καλές τιμές και συνεχείς προσφορές στα s/m.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Αυτή την εποχή και οι Lavazza oro , Jacobs 100% arabica κομμένοι στα 250 γραμμάρια είναι σε καλές τιμές και συνεχείς προσφορές στα s/m.

Εντάξει στον καφέ δε θα κάνουμε τσιγκουνιές. Ίσως στην αρχή μέχρι να μάθω να πάρω το πιο φτηνό και μετά αρκεί καλός καφές να είναι και να μου αρέσει. Πόσο θα χρειαστώ. Άντε αντί για 10 που έγραψα στην αρχή να κάνω 20.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, KateS84 είπε

Εντάξει στον καφέ δε θα κάνουμε τσιγκουνιές. Ίσως στην αρχή μέχρι να μάθω να πάρω το πιο φτηνό και μετά αρκεί καλός καφές να είναι και να μου αρέσει. Πόσο θα χρειαστώ. Άντε αντί για 10 που έγραψα στην αρχή να κάνω 20.

Μα οι παραπάνω που είπα είναι καλοί καφέδες και οι δύο 100% arabica.

Τέλος πάντων θα δοκιμάσεις και θα κατασταλάξεις στη γεύση που σου αρέσει.Και εγώ περιπλανήθηκα χρόνια και καταστάλαξα στους παραπάνω τόσο για γεύση όσο και τιμή.

Και κάτι άλλο θα έλεγα να πας σε μία καφετιέρα 1050 με 1100 wat.Αυτή που επέλεξες είναι 850 και αργεί να κάνει αναπλήρωση του ζεστού νερού την ώρα της διύλισης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...