KateS84 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Επειδή σαν γυναίκα αφού έβαλα στο μυαλό μου να πάρω καφετιέρα, θα το κάνω, και σύμφωνα με αυτά που γράψατε θα καταλήξω στην αρχική μου σκέψη, στην Izzy 6823. Για πείτε και ποιον καφέ προτιμάτε για freddo cappuccino, να μην είναι πολύ έντονος - δυνατός;
ADHD Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Starbucks house blend Coffee Berry colombia blend Coffee island microfarm Coffee Berry Brazil blend Αυτους θεωρω καλυτερους προσωπικα. Γενικα προτίμησε 100% arabica αν δεις τιποτα 60/40 με Robusta νομιζω ειναι πιο εντονοι/δυνατοι τουλάχιστον για τα δικα μου δεδομενα. Δες να ειναι blonde/medium και οχι dark επισης.
georgeadams Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 22 λεπτά πριν, ADHD είπε Δες να ειναι blonde/medium και οχι dark επισης. Σωστά. Dark συνήθως σημαίνει παρακαβουρδισμένος (καμμένος) για να φαίνεται πιο δυνατός και να κρύβει την κακή ποιότητα. 1
papoys1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Αυτή την εποχή και οι Lavazza oro , Jacobs 100% arabica κομμένοι στα 250 γραμμάρια είναι σε καλές τιμές και συνεχείς προσφορές στα s/m.
KateS84 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Αυτή την εποχή και οι Lavazza oro , Jacobs 100% arabica κομμένοι στα 250 γραμμάρια είναι σε καλές τιμές και συνεχείς προσφορές στα s/m. Εντάξει στον καφέ δε θα κάνουμε τσιγκουνιές. Ίσως στην αρχή μέχρι να μάθω να πάρω το πιο φτηνό και μετά αρκεί καλός καφές να είναι και να μου αρέσει. Πόσο θα χρειαστώ. Άντε αντί για 10 που έγραψα στην αρχή να κάνω 20.
papoys1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, KateS84 είπε Εντάξει στον καφέ δε θα κάνουμε τσιγκουνιές. Ίσως στην αρχή μέχρι να μάθω να πάρω το πιο φτηνό και μετά αρκεί καλός καφές να είναι και να μου αρέσει. Πόσο θα χρειαστώ. Άντε αντί για 10 που έγραψα στην αρχή να κάνω 20. Μα οι παραπάνω που είπα είναι καλοί καφέδες και οι δύο 100% arabica. Τέλος πάντων θα δοκιμάσεις και θα κατασταλάξεις στη γεύση που σου αρέσει.Και εγώ περιπλανήθηκα χρόνια και καταστάλαξα στους παραπάνω τόσο για γεύση όσο και τιμή. Και κάτι άλλο θα έλεγα να πας σε μία καφετιέρα 1050 με 1100 wat.Αυτή που επέλεξες είναι 850 και αργεί να κάνει αναπλήρωση του ζεστού νερού την ώρα της διύλισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα