KateS84 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Για ακόμη μία φορά θέλω βοήθεια. Στο σπίτι είμαι η μόνη που πίνω το καλοκαίρι Freddo Cappuccino, κανένας δεν πίνει espresso ή cappuccino κρύα ή ζεστά. Κι εγώ μη φανταστείτε. Άντε όλο το καλοκαίρι να πιω 10, άντε να βρεθεί και κάποιος μουσαφίρης, να θέλει. Δεν είχα ως τώρα μηχανή, άρα αναγκαστικά έπινα φραπέ. Τέλος πάντων, το θέμα μου είναι, τι μηχανή να επιλέξω; Ας πούμε αυτή είναι καλή, κάνει και κρύο; Γιατί κάπου γράφει "μεγάλη ποικιλία ζεστών ροφημάτων" Υ.Γ. όπως θα καταλάβατε δεν θέλω να ξεφύγω πολύ στην τιμή...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Αν μιλας για τοσους λιγους καφεδες δεν ξερω αν πραγματικα αξιζει να αγορασεις μηχανή...Μηπως το να παραγγελνεις είναι πιο ευκολο και οικονομικο τελικα? Ισως θα είναι και καλυτερο το αποτέλεσμα από μια "κακη" καφετιερα η έναν "κακο" καφε 1
zio10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Αυτή είναι με κάψουλες. Μπορείς να πάρεις και με χύμα καφέ. Έτσι κι αλλιώς το κρύο αφρόγαλα θα το κάνεις σε μια δυνατή φραπιέρα.
KateS84 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Αυτή είναι με κάψουλες. Μπορείς να πάρεις και με χύμα καφέ. Έτσι κι αλλιώς το κρύο αφρόγαλα θα το κάνεις σε μια δυνατή φραπιέρα. Αυτή δεν κάνει αφρόγαλα;
zio10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μπορεί να έχει έτοιμο σε κάψουλα αλλά πιστεύω είναι καλύτερα να χτυπήσεις γάλα. Είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις κρύο αφρόγαλα, δεν υπάρχει λόγος να το παίρνεις σε κάψουλα! 1
tzampatzis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, KateS84 είπε Για ακόμη μία φορά θέλω βοήθεια. Στο σπίτι είμαι η μόνη που πίνω το καλοκαίρι Freddo Cappuccino, κανένας δεν πίνει espresso ή cappuccino κρύα ή ζεστά. Κι εγώ μη φανταστείτε. Άντε όλο το καλοκαίρι να πιω 10, άντε να βρεθεί και κάποιος μουσαφίρης, να θέλει. Δεν είχα ως τώρα μηχανή, άρα αναγκαστικά έπινα φραπέ. Τέλος πάντων, το θέμα μου είναι, τι μηχανή να επιλέξω; Ας πούμε αυτή είναι καλή, κάνει και κρύο; Γιατί κάπου γράφει "μεγάλη ποικιλία ζεστών ροφημάτων" Υ.Γ. όπως θα καταλάβατε δεν θέλω να ξεφύγω πολύ στην τιμή... Αν δε σε ενδιαφέρει να κάνεις και ζεστό καπουτσίνο, με μια nespresso είσαι κομπλέ. Το αφρόγαλο στο Freddo είναι απλώς κρύο γάλα χτυπημένο στην φραπεδιέρα.
kiriakos500 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) παρε στα λεφτα που θες αυτή που εχει τις περισσοτερες και καλυτερες κριτικες https://www.skroutz.gr/c/2413/mixanes-Espresso.html?order_by=popularity&order_dir=desc Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από kiriakos500
stefanos90_K Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Η παραγγελία είναι καλύτερη λύση μάλλον για 10 καφέδες. Αν όμως θέλεις να αγοράσεις πάρε με χύμα καφέ για να μπορείς να βάζεις ότι θέλεις μέσα. Ακριβό καφέ, φθηνό καφέ, arabica, ανάλογα τι τραβάει η όρεξη και η τσέπη σου. Έχω την Izzy 6823 Barista Spicy Red και είμαι ευχαριστημένος. Το σημαντικότερο στοιχείο ίσως που πρέπει να δεις είναι να έχει το λιγότερο 15bar πίεση.
KateS84 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, stefanos90_K είπε Η παραγγελία είναι καλύτερη λύση μάλλον για 10 καφέδες. Αν όμως θέλεις να αγοράσεις πάρε με χύμα καφέ για να μπορείς να βάζεις ότι θέλεις μέσα. Ακριβό καφέ, φθηνό καφέ, arabica, ανάλογα τι τραβάει η όρεξη και η τσέπη σου. Έχω την Izzy 6823 Barista Spicy Red και είμαι ευχαριστημένος. Το σημαντικότερο στοιχείο ίσως που πρέπει να δεις είναι να έχει το λιγότερο 15bar πίεση. Αυτήν είχα δει και εγώ, αλλά μετά είδα πιο φτηνή την TASSIMO που έχει και το βαρύ όνομα της Bosch, για αυτό ρώτησα. Είναι καλή η Izzy 6823.
stefanos90_K Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, KateS84 είπε Αυτήν είχα δει και εγώ, αλλά μετά είδα πιο φτηνή την TASSIMO που έχει και το βαρύ όνομα της Bosch, για αυτό ρώτησα. Είναι καλή η Izzy 6823. Θα επιμείνω να μη πάρεις κάψουλες... Καλύτερα δώσε λίγα παραπάνω και θα κάνεις απόσβεση στον χύμα καφέ. Μπορείς να βρεις 20€/κιλό στα καφεκοπτεία. Επιλέγεις και προέλευση τύπου Κένυα, Αιθιοπία, πόσο χοντροί είναι οι κόκκοι κτλ. Στο σούπερ αγοράζω μία συσκευασία 5€ περίπου με 17€/κιλό δηλαδη μάρκας dimello που έχει και διάφορες βαθμίδες
georgeadams Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Από την άλλη, για 10 καφέδες το χρόνο δεν τίθεται θέμα απόσβεσης μέσω της διαφοράς τιμής του φρέσκου από τις κάψουλες. Οπότε, γιατί να μην πάρει με κάψουλες; Σε σχέση με το χύμα καφέ, με τις κάψουλες θα έχει πάντα φρέσκο και μηχανή με λιγότερες απαιτήσεις στο καθάρισμα.
stefanos90_K Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Ναι δεν είναι η απόσβεση το καλύτερο για να μη πάρει τις κάψουλες, αλλά προσωπικά αποφεύγω συσκευασμένα. Πόσο καιρό είναι ο καφές εκεί μέσα κτλ...
papoys1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μην κολάμε στους 10 καφέδες. Όταν έχεις πάρει μία μηχανούλα στο σπίτι και έχεις μάθει να φτιάχνεις σωστό φρέντο θα φτιάξεις και έναν και δύο την ημέρα.Δεν έχει καμία σχέση με το φραπέ που πίναμε παλαιότερα.Φτιάχνεις τον καφέ χτυπάς λίγο γάλα ελαφρύ σε δυνατό σέικερ και έτοιμος ο καπουτσίνο. Και εγώ είμαι της απλής που παίρνει χύμα καφέ αλλά τουλάχιστον 15 bar . ΄Όχι μικρότερη. Εδώ μαθήματα από τον papoys που έγινε εξπέρ για ένα καλό φρέντο.
Silverage Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δεν προτείνω tassimo. Έχει κλείσει το eshop της στην Ελλάδα και έχει πολύ μικρή ποικιλία καφέδων στα supermarket.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα