Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον υπαρχει τροπος να μετατρεψει κανεις μια mining gpu οπως η p106 σε gtx 1060 χρησιμοποιοντας ως εξοδο τις θυρες της μητρικης με απαραίτητη προυποθεση να εχει  εσωτερικη καρτα γραφικων  και να ειναι 4 γενιας και πανω. Με τον τροπο αυτο εγω πηρα μια  p106 3gb και την χρησιμοποιω για  gaming με μονο 60 ευρω σε ενα υπολογιστη που ειχα για δουλεια γραφειου μονο.

ανοιξα ενα repository με τον πιο απλο τροπο για την μετατροπη εδω μια και οι αλλοι τροποι που βρηκα στο διαδυκτιο ηταν πολυπλοκοι και υποχρεωναν σε unsigned drivers ενω αυτος που αναφερω ειναι και πιο απλος και δουλευει οπως πρεπει. 

https://github.com/apomaxos/Mining-cards-to-Gtx-easy-conversion-method

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γραψε (οποτε μπορεσεις) πιο αναλυτικα [ή με ενα παραδειγμα]: τι προυποθεσεις χρειαζονται??
<<
χρησιμοποιοντας ως εξοδο τις θυρες της μητρικης με απαραίτητη προυποθεση
να εχει  εσωτερικη καρτα γραφικων  και να ειναι 4 γενιας και πανω

>>

με αυτο εννοεις ο επεξεργαστης να ειναι haswell με ενσωματωμενη gpu και ετσι καθαρισαμε??

Thanx! 👾 😀

Επεξ/σία από TheDevilMayCare
thanx!
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Γραψε (οποτε μπορεσεις) πιο αναλυτικα [ή με ενα παραδειγμα]: τι προυποθεσεις χρειαζονται??
<<
χρησιμοποιοντας ως εξοδο τις θυρες της μητρικης με απαραίτητη προυποθεση
να εχει  εσωτερικη καρτα γραφικων  και να ειναι 4 γενιας και πανω

>>

με αυτο εννοεις ο επεξεργαστης να ειναι haswell με ενσωματωμενη gpu και ετσι καθαρισαμε??

Thanx! 👾 😀

ναι αυτο εννοω και να ακολουθησεις τις οδηγιες που εχω στο github μου

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, malakudi είπε

Οι mining GPUs έχουν απενεργοποιημένα τα NVDEC/NVENC.

Και δεν γινεται τιποτα απολυτως, γι' αυτα??
Ααρργγγκκκκ!!! 🤬 Οποτε μονο για games??

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Και δεν γινεται τιποτα απολυτως, γι' αυτα??
Ααρργγγκκκκ!!! 🤬 Οποτε μονο για games??

Ναι, αυτό που κάνει ο φίλος είναι να ρουτάρει το GPU output μέσω του display adapter της CPU, μιας και η mining gpu δεν έχει display output. Όπως γίνεται και στα laptop δηλαδή. Με τον ίδιο τρόπο κάποιοι δούλευαν και freesync με nvidia, πριν το υποστηρίξει επίσημα η ίδια η nvidia.

• Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, forgotten said:

λοιπον υπαρχει τροπος να μετατρεψει κανεις μια mining gpu οπως η p106 σε gtx 1060 χρησιμοποιοντας ως εξοδο τις θυρες της μητρικης με απαραίτητη προυποθεση να εχει  εσωτερικη καρτα γραφικων  και να ειναι 4 γενιας και πανω. Με τον τροπο αυτο εγω πηρα μια  p106 3gb και την χρησιμοποιω για  gaming με μονο 60 ευρω σε ενα υπολογιστη που ειχα για δουλεια γραφειου μονο.

ανοιξα ενα repository με τον πιο απλο τροπο για την μετατροπη εδω μια και οι αλλοι τροποι που βρηκα στο διαδυκτιο ηταν πολυπλοκοι και υποχρεωναν σε unsigned drivers ενω αυτος που αναφερω ειναι και πιο απλος και δουλευει οπως πρεπει. 

https://github.com/apomaxos/Mining-cards-to-Gtx-easy-conversion-method

Το ερώτημα είναι από πού τις παίρνεις 60€, γιατί στο ebay βλέπω κάτι 120ρια...

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, forgotten said:

H πιο φτηνή 90 χωρίς τελωνείο και η αμέσως επόμενη 110 χωρίς τελωνείο... Και είναι και υποτίθεται λιωμένες από το mining...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

H πιο φτηνή 90 χωρίς τελωνείο και η αμέσως επόμενη 110 χωρίς τελωνείο... Και είναι και υποτίθεται λιωμένες από το mining...

ωχ θεε μου πηρα 60 την zotac p106 3gb στα 60 απο κινα και δεν περασε τελωνειο , αν λοιπον θεωρεις οτι ειναι πολλα τοτε μπορεις να αγορασεις 1060 , εγω την πηρα για μενα και ανοιξα το θεμα και για να βοηθηθει και κανενας αλλος  τωρα το εαν ειναι μη αποδοτικο και ασυμφορο για τον καθενα ας το δει και ας πραξει ο καθενας ουτε προμοταρα store και ουτε και με νοιαζει κατι εξτρα , παραθεσα απλα ακομα ενα τροπο χρησης των αποκλειστικων mining card.

Επεξ/σία από forgotten
  • Moderators
Δημοσ.
Just now, forgotten said:

ωχ θεε μου πηρα 60 την zotac p106 3gb στα 60 απο κινα και δεν περασε τελωνειο , αν λοιπον θεωρεις οτι ειναι πολλα τοτε μπορεις να αγορασεις 1060 ....

Ποια Κίνα, όλες που είδα USA λένε, άρα 100% τελωνείο.

Πούλησα μια 1060 εχθές για 110 γι' αυτό αναρωτιέμαι :-) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως αν καποιος σκεφτεται τωρα για αγορα

στα 130 βγαινει 570 που ειναι καινουργια με εγγυηση και ανωτερη καρτα, και χωρις να χρειαζονται μοντες

εκτος κι αν μιλαμε για κοστος 60-70 ευρω  με μεταφορικα και ολα μεσα.

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...