kjj Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Εδω και λιγες μερες το pc κολαει ξαφνικα ενω ειμαι στα windows μετα απο λιγη ή αρκετη ωρα(μετα απο καμια ή 3 ωρες) Δεν θελω να κανω φορματ. Πως μπορω να δω τί φταιει; Δεν χρειαζεται ανασυγκρότηση ουτε το norton systemwork μου βγαζει λαθη. Επισης δεν εχω καποιον ιό. Επιπλεον, να σας πω οτι αν κολησει μετα αν πατησω το κουμπι reset στο κουτι δεν μπουταρει το pc καποιες φορες και πρεπει να κλεισω τον διακοπτη του τροφοδοτικου για να ανοιξει ξανα. Και τελος, αν μπουταρει, τοτε (αφου εχω ηδη πατησει το reset) σβήνει!, κλεινει τελειως λες και πατησα το power button και ξεκινα μονος του-ανοιγει μονος του μεσα σε 2 δευτερολεπτα. Εγω εχω κουφαθει...
kostas_crete Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 gia katevase kanena diagnwstiko gia ton disko sou apo opoia etaireia ton phres kai tsekare to.
Theodore Tsi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 anoixe kouti k koumbose kala mnimi k genika ola ta kalwdia pou sindeontai se sklirous k cd roms.mipws prostheses twra teleutaia tipota k den to antexei to trofodotiko sou?
dimlou Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Φίλε kjj και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα πριν αρκετό καιρό και όντως ήταν αρκετά εκνευριστικό... Βέβαια μετά απο ένα φορμάτ τα πάντα επανήλθαν σε κανονική κατάσταση λειτουργίας.....!!!
kjj Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Τα περισσοτερα τα εχω δοκιμασει..μαλλον ειμαι για φορματ.......... Αν σκεφτειτε τιποτα αλλο, εδω ειμαι
kornilios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 κανε scan disk σχολαστικο sto pc αλη λυση κανε επανεγκατασταση λειτουργικου χορις να κανεις φορματ και ελενχε τον δισκο σου με το προγραμα που εχει η εταιρια του δισκου που εχεις κοιτα και λιγο τις ρυθμισεις του βιος
Petros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Εμένα μου φαίνετε για πρόβλημα θερμοκρασίας. Τσέκαρε την θερμοκρασία της CPU όταν σου κολλάει.
Jason Dean Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Eixa to idio provlima file kai apodixtike oti htan provlima trofodosias. Me thn agora ups to provlima sxedwn eksafanistike. Logika kai enas statheropiitis tashs arkei vevea.
Dangelo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 polles pithanes apanthseis paizoun... koita, apo ti mia ta pithanotera einai trofodotiko kai mnimi... oloi xeroume pws kai na min kaneis katholou anasygkrothsh, i elegxo diskou ola tha pigainoun sxetika roloi. twra des an theleis prwta minimi (allaxe me kapoia alli apo filo i anexeis esi) kai an den ginei kati, des to PSU sou... se software problima den nomizwpws exeis ... elpizw na boithisa
kjj Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Παιδια θερμοκρασια σιγουρα δεν ειναι. Επιπλεον, εχω και σταθεροποιητη τασης στο UPS και πολυμπριζο ασφαλειας. Δεν πιστευω να φταιει αυτο. Παντως ευχαριστω για τις σωμβοθλες και το χρονο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.