Wspr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα Ηρθε η ωρα να αντικαταστησω στο samsung s7 απο το οποιο εμεινα κατευχαριστημενος τα τελευταια 2 χρονια αλλα εχω μπερδευτει με την πληθωρα τον επιλογων που υπαρχουν πλεον οποτε θελω τη βοηθεια σας ωστε να ξεδιαλυνω λιγο τα πραγματα.η φορμα αγορας εχει ως εξης: 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; κοιταω το value for money.υπολογιζω γυρω στα 550 αλλα δεν θα με πειραζε και κατι πιο ακριβο(η πιο φτηνο)αν αξιζει τον κοπο 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;Ελλαδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;καινουργιο 5) Μέγεθος οθόνης;Ισως να προτιμουσα κατι πιο μικρο σε στυλ 6 ιντσες αλλα φανταζομαι αυτο δεν ειναι απολυτο αφου τελικα το συνηθιζεις.Με το s7 ημουν ευχαριστημενος 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);οχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;Ναι,αρκετα 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;ναι,αρκετα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Κλασσικη χρηση,οχι παιχνιδια και βαριες εφαρμογες Οι επιλογες που υπαρχουν ειναι: samsung note 9,samsung s9,samsung s10,samsung s10+,p20 pro(αν και με τα τελευταια γεγονοτα ειμαι διστακτικος) αλλα δεν θα ελεγα οχι σε καποια προταση απο xiaomi(mi6??) με ενδιαφερει το value for money(πχ το p30 pro το θεωρω πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει σε σχεση με το p20 pro),οι καμερες(selfie και κανονικη) και η αυτονομια.Ειμαι πιο κοντα στο note 9 αλλα σιγουρα θα ηθελα τη γνωμη σας πριν κανω την αγορα Τελος μιας και απ οτι διαβαζω ολα τα ευρωπαικα μοντελα(εκτος xiaomi προφανως) εχουν 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας η αγορα θα γινει απο μαγαζι skroutz Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Wspr
paris_chav Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Wspr είπε Καλημερα Ηρθε η ωρα να αντικαταστησω στο samsung s7 απο το οποιο εμεινα κατευχαριστημενος τα τελευταια 2 χρονια αλλα εχω μπερδευτει με την πληθωρα τον επιλογων που υπαρχουν πλεον οποτε θελω τη βοηθεια σας ωστε να ξεδιαλυνω λιγο τα πραγματα.η φορμα αγορας εχει ως εξης: 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; κοιταω το value for money.υπολογιζω γυρω στα 550 αλλα δεν θα με πειραζε και κατι πιο ακριβο(η πιο φτηνο)αν αξιζει τον κοπο 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;Ελλαδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;καινουργιο 5) Μέγεθος οθόνης;Ισως να προτιμουσα κατι πιο μικρο σε στυλ 6 ιντσες αλλα φανταζομαι αυτο δεν ειναι απολυτο αφου τελικα το συνηθιζεις.Με το s7 ημουν ευχαριστημενος 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);οχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;Ναι,αρκετα 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;ναι,αρκετα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;οχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Κλασσικη χρηση,οχι παιχνιδια και βαριες εφαρμογες Οι επιλογες που υπαρχουν ειναι: samsung note 9,samsung s9,samsung s10,samsung s10+,p20 pro(αν και με τα τελευταια γεγονοτα ειμαι διστακτικος) αλλα δεν θα ελεγα οχι σε καποια προταση απο xiaomi(mi6??) με ενδιαφερει το value for money(πχ το p30 pro το θεωρω πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει σε σχεση με το p20 pro),οι καμερες(selfie και κανονικη) και η αυτονομια.Ειμαι πιο κοντα στο note 9 αλλα σιγουρα θα ηθελα τη γνωμη σας πριν κανω την αγορα Τελος μιας και απ οτι διαβαζω ολα τα ευρωπαικα μοντελα(εκτος xiaomi προφανως) εχουν 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας η αγορα θα γινει απο μαγαζι skroutz Mi9 φανταζομαι εννοουσες και οχι Mi6 Εφοσον ερχεσαι απο s7 το οποιο σε καλυψε πληρως, θα σου προτεινα να μεινεις στα samsung και ειτε στη σειρα s(συγκεκριμενσα s9+) ή στο note 9 οπως λες. Στο μπατζετ που βαζεις, το note 9 (στα 528 ευρω ξεκιναει στο best price) ειναι η πιο αξιολογη επιλογη κατα τη γνωμη μου κι αν θες κατι πιο φθηνο, υπαρχει το s9 plus στα 432 ευρω(παλι στο best price) Για τα s10 (s10e, s10, s10+) προσωπικα θα ημουν επιφυλακτικος γιατι εχουν αναφερθει ουκ ολιγα παραπονα για υπερθερμανση και στα 3 αυτα κινητα. Ειναι 22 ολοκληρες σελιδες. https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S10/My-Samsung-Galaxy-S10-is-overheating/td-p/476840 Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από paris_chav 1 1
Mr.Tra Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Ερχόμενος από S7, θα σου πρότεινα να αποφύγεις Xiaomi (και αντίστοιχους κατασκευαστές) για τον απλούστατο λόγο ότι για να κατέβει η τιμή κάπου πρέπει να γίνουν θυσίες. Αυτό το κάπου είναι το λογισμικό, μειωμένες δυνατότητες παραμετροποίησης, συχνότητα αναβαθμίσεων και πάει λέγοντας. Οπότε με δεδομένο ότι οι περισσότεροι δεν αλλάζουν συσκευή κάθε 6μηνο, θα ήθελες ιδανικά να κρατήσει μια 2ετία και από άποψη hardware αλλά και software. Σε ότι αφορά την Huawei αν και νομίζω ότι το όλο θέμα είναι λίγο φούσκα, ήδη επανήλθε σε SD Association https://www.androidauthority.com/huawei-sd-association-991853/ προσωπικά θα κρατούσα μια απόσταση μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Για τα S9 και S10 που λες είναι καθαρά θέμα budget μιας και μιλάμε για επιλογές πρώτης γραμμής... 1
Wspr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Νομιζω οτι στο price range που κινουμαι το καλυτερο value for money ειναι το note 9,δοκιμασμενη συσκευη που θα με καλυψει για την επομενη διετια.Παντως επειδη κλινω περισσοτερο προς samsung δεν θα με πειραζε το κατοσταρικο αν το s10+ ειναι πραγματικη αναβαθμιση σε σχεση με το note 9.Αλλα δεν διαβαζω και τα καλυτερα που να δικαιολογουν την τιμη γιαυτο σκεφτομαι μια συσκευη δοκιμασμενη και ας ειναι μοντελο του 18 4
KRITH Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 note 9 άριστο και άμα βρεις 8/512 ακόμα καλύτερα, και δεν εχει και τρυπες στην οθονη
Wspr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, KRITH είπε note 9 άριστο και άμα βρεις 8/512 ακόμα καλύτερα, και δεν εχει και τρυπες στην οθονη Σε σχεση με το p20 pro?Και ρωταω επειδη το p20 pro εχει δυο χαρακτηριστικα που με ενδιαφερουν πολυ,καμερα και μπαταρια Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Wspr
paris_chav Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 27 λεπτά πριν, Wspr είπε Σε σχεση με το p20 pro?Και ρωταω επειδη το p20 pro εχει δυο χαρακτηριστικα που με ενδιαφερουν πολυ,καμερα και μπαταρια Εχε υποψην οτι και το note 9 εχει ικανοποιητικη αυτονομια. Στην καμερα, ναι, ειναι καλυτερο το p20 pro και ιδιαιτερα νυχτερινες ληψεις. Αλλά σε ο,τι αφορα το κομματι φωτογραφιες. Ληψη βιντεο ειναι καλυτερο το note 9. Ομως το note 9 ειναι πιο ολοκληρωμενο, πιο all around. Περα το πενακι και τις παραπανω λειτουργιες που προσδιδει, καλυτερη οθονη, dolby atmos, δυνατοτητα επεκτασης μνημης. Δε λεω οτι θα κακοπεφτες με το p20 pro, προς θεου, σε σχεση με το s7 που ειχες, ειναι αναβαθμιση χωρις δευτερη σκεψη. Απλα λεω οτι για λιγο καλυτερη καμερα και αυτονομια δεν θα προτιμουσα p20 pro εναντι note 9 που ειναι καλυτερο σε ολα τα υπολοιπα. 1
iddqdiddqd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Γράφεις ότι έμεινες ευχαριστημένος από το S7 (και το αναφέρεις σο μέγεθος) αλλά στις επιλογές δίνεις μόνο μεγάλες συσκευές. Βάλε μέσα και S10e/ P30 (μη pro). Και τα δύο πιο συμμαζεμένα σε μέγεθος, το galaxy μπροστά σε IP rating και βίντεο, το P30 σε μπαταρία και φώτο (αλλά με το ερωτηματικό του θείου Donald στις αναβαθμίσεις). Επίσης, και τα δύο είναι φλατ αν θες τζαμάκι.
mp123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Πριν ενα μηνα πηρα note 9.ενα δικο μου και ενα στην συζυγο για να αλλαξει το s8. Δεν ξαναπαιρνω αλλη εταιρια η μοντελο.τα επομενα μονο σειρα note της samsung.μην κοιτας αλλου τωρα που ειναι χωμα η τιμη. 1
KRITH Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 16 ώρες πριν, Wspr είπε Σε σχεση με το p20 pro?Και ρωταω επειδη το p20 pro εχει δυο χαρακτηριστικα που με ενδιαφερουν πολυ,καμερα και μπαταρια η καμερα οσο και να το ψαξεις ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα, ειδικα στις hi end συσκευες, οσο για την μπαταρια ειναι καθαρα θεμα χρησης, μην κοιτας τα μιλιαμπερ.
G30RGE Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, KRITH είπε η καμερα οσο και να το ψαξεις ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα, ειδικα στις hi end συσκευες, οσο για την μπαταρια ειναι καθαρα θεμα χρησης, μην κοιτας τα μιλιαμπερ. συμφωνώ για αυτό που γράφεις για την κάμερα, διαφωνώ για αυτό που γράφεις για την μπαταρία, τουλάχιστον σε ότι αφορά το p20 pro. Σίγουρα όλα είναι θέμα χρήσης αλλά άλλο να έχεις μπαταρία που θα σε βγάζει σε νορμάλ συνθήκες 30-35 ώρες και αν το ζορίσεις να σε βγάζει για πλάκα από το πρωί μέχρι το βράδυ που γυρίζεις σπίτι και άλλο πχ να έχεις συσκευή που σου βγάζει 24 ώρες και αν την ζορίσεις να ψάχνεις το απόγευμα μπρίζα ή powerbank. Για μένα σε θέμα μπαταρίας πας σε p20 pro ή note 9.
Wspr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Αυτό είναι και το πρόβλημα ενός φίλος με το s9, η μπαταρία... Τώρα στις φώτο μάλλον το p20 pro έχει προβάδισμα αλλά λόγω εταιρίας, αξιοπιστίας κτλ μάλλον θα πάω σε Samsung
saruman123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο P20 pro έχεις την αβεβαιότητα τι θα γίνει με την Huawei. Με το S10+ προβλήματα με την υπερθέρμανση και δεν ξέρω και τι άλλο. Το Note 9 είναι η μέση λύση. Αν όμως δεν χρειάζεσαι το πενάκι βλέπεις και το S9+ που είναι καλύτερο στην μπαταρία από το S9. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από saruman123
kp1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, saruman123 είπε Στο P20 pro έχεις την αβεβαιότητα τι θα γίνει με την Huawei. Με το S10+ προβλήματα με την υπερθέρμανση και δεν ξέρω και τι άλλο. Το Note 9 είναι η μέση λύση. Αν όμως δεν χρειάζεσαι το πενάκι βλέπεις και το S9+ που είναι καλύτερο στην μπαταρία από το S9. Το μόνο που μου λείπει από το p20 pro σε σχέση με το s9 + είναι η οθοναρα του και το καλύτερο βίντεο του.. Αλλά δν αλλαζω την καμερα του p20 pro ειδικά βράδυ την καλύτερη μπαταρία σκυλί ενώ στο s9 + χωρίς παιχνιδια μια μέρα.. του και το ποσό fast charge εχει σε σχέση με s9+ στα άλλα είναι περίπου ισοδύναμα.. διαλέγεις και παιρνεις:) Δεν νομίζω να έχει θεμα η Huawei ήδη τα βρίσκουν... Και στο note 9 με χαλαει η μακρόστενη οθόνη προσωπική γνώμη.. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από kp1 1
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, saruman123 είπε Με το S10+ προβλήματα με την υπερθέρμανση και δεν ξέρω και τι άλλο. Δεν εχουν αναφερθει πουθενα θεματα με υπερ θερμανση,απλα η συσκευη ζεστενεται αρκετα οπως βεβαια και αρκετες αλλες ναυαρχιδες εταιρειων. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα