Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, mindreader said:

Η&Μ και Zara πουκαμισα, που εχω παρει εδω και χρονια για καθε μερα στη δουλεια, καλες τιμες, και μια χαρα βγηκαν, και ωραιο design, και αξιοπρεπη ποιοτητα, με εβγαλαν ασπροπροσωπο.

Νομίζω ότι H&M πουκάμισο "δουλειάς" είναι ό,τι χειρότερο έχω φορέσει. 

Μπορεί και να κάνω λάθος, δεν έχω βάλει πουκάμισα από το καλάθι του σούπερ-μάρκετ. Ούτε σκοπεύω. 

• Like 4
  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 7/6/2019 στις 2:24 ΜΜ, elorant είπε

Την μόδα την φτιάχνει ο καθένας μόνος του. Αν ντύνεσαι με βάση τις τάσεις θα είσαι πάντα κακοντυμένος. 

Δλδ αν φορέσω καμπάνα τζιν ζωνη με μεγαλη αγκραφα ,ασπρο t shirt και καουμποικη μπότα που φοραγαμε παλιά που ήταν της μόδας και βγω σήμερα έξω θα είμαι της μόδας; θα γελάνε όλοι μαζί μου.αρα νομίζω πως καλό είναι να ακολουθαμε την μόδα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Την μόδα την ακολουθάς όταν δεν έχεις προσωπικότητα ώστε να καθορίσεις μόνος σου το στυλ που σου ταιριάζει.

Δημοσ.
Στις 21/6/2019 στις 12:38 ΠΜ, Dakonblackblade είπε

2 λεπτά το μπλουζάκι Zara, κανένα 4 ευρω το επώνυμο πουκάμισο. 

Δεν έχω πάρει ποτέ μου από Ζάρα αλλά έτυχε προχτες στην ΕΡΤ να έχει ένα ντοκυμανταίρ που έδειχνε μπλούζες από Ζαρα και άλλες γνωστές μάρκες να τις βάφουν στο Μπαγκλαντές με χρωστικές που δεν είχαν καν τις ελάχιστες πιστοποιήσεις ασφάλειας.Επειδή τα χρώματα ήταν τοξικά δεν πήγαιναν εργάτες μεγάλης ηλικίας αλλά παιδιά ανήλικα για 2$ την ημέρα χωρίς να φοράνε γάντια. Έλεγε στο ντοκυμανταίρ οτι εαν ήθελε ο παραγωγός χρώμα με πιστοποίηση , έπρεπε να πληρώσει σχεδόν διπλάσια τιμή και φυσικά δεν το έκανε γιατί το κέρδος σε μερικά εκατομμύρια κομμάτια που είχε κάθε παραγγελία ήταν τεράστιο.Φανταστείτε τι καρκίνους φοράμε και δεν το έχουμε πάρει πρέφα.

Προσωπικά , μετά από αυτό που είδα , αναθεώρησα πολλά σχετικά με τα φτηνά ρούχα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, margaritagr είπε

Ποιες γνωστές μαρκες ήταν ; 

Δυστυχώς δεν τις συγκράτησα.Η εκπομπή παίχτηκε προχτές 20/06 στην ΕΡΤ3 με τίτλο "Βιομηχανία ρούχων, μια τοξική απειλή.Παραγωγής 2013.

Η περίληψη όπως την αναφέρει στο site της ΕΡΤ3 :

Ωριαίο ντοκιμαντέρ, συμπαραγωγής CAPA/ France 2/ Centre National du Cinéma, 2013.
Στις 24 Απριλίου, το εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας Rana Plaza κατέρρευσε στη Ντάκκα του Μπαγκλαντές. Αποτέλεσμα: 1200 νεκροί. Στα συντρίμμια βρέθηκαν , ετικέτες δώδεκα γνωστών εμπορικών σημάτων. Η χειρότερη βιομηχανική καταστροφή στην ιστορία της χώρας έμελε να ρίξει φως στη σχέση μεταξύ των μεγάλων ονομάτων των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και των κατασκευαστών τους. Υπό ποιες συνθήκες κατασκευάζονται τα ρούχα μας; Το 70% των ενδυμάτων μας κατασκευάζονται στην Ασία. Για τρεις μήνες, μια ομάδα από την αντιπροσωπεία Capa έκανε έρευνα για τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να κατασκευαστούν τα ρούχα μας. Ανακάλυψε ότι τα εργοστάσια χρησιμοποιούν μερικές φορές χημικά που απαγορεύονται από τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα για την υγεία μας. Ωστόσο, τα ρούχα εισάγονται και πωλούνται στη Γαλλία.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Μάλιστα, θα ήθελα πολύ να μας ανεβάσεις μια φωτό απο εσωτερικό ταμπελάκι μπλούζας/πουκαμίσου της με το "Made in Greece" (αυτής της δεκαετίας) διότι ούτε η ίδια η εταιρεία δεν αναφέρει στο σαιτ και στις διαφημίσεις της απολύτως τίποτα περί Ελληνικής κατασκευής.

Περίεργο για ενα τέτοιο ιστορικό της προιόν, εξαιρετικής κι ολας ποιότητας... :lol:

Ειδικά στα πουκάμισα έχει και σημείωση "Σχεδιασμένο στην Ελλάδα", φαίνεται είναι σαν τα Iphone "Designed in California, Assembled in China"  :rolleyes:

Τελικά να αγοράζουμε DUR ή όχι; τι προτείνεις, γιατί αυτό είναι το θέμα του νήματος.

Δημοσ.
45 minutes ago, naftis said:

Τελικά να αγοράζουμε DUR ή όχι; τι προτείνεις, γιατί αυτό είναι το θέμα του νήματος.

Ο καθενας μας ο,τι θελει θα κανει :P πχ αν εσενα η αγαπημενη σου μαρκα ειναι η Fruit of the Loom και σε εχει βολεψει, σε νοιαζει πολυ τι θα πει ο κοσμος και μαλιστα σ'ενα φορουμ;

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, naftis είπε

Εγω θα σου πω τι θα αγοράσεις? Εγω έθιξα μονάχα την προέλευση για την οποία τόσα μας λες με bold και κεφαλαία και τίποτα παραπάνω. Τέλος το offtopic λοιπόν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

πως βρισκεται το μεγεθος που σας κανει αν ψωνισετε ρουχα απο το internet?

Δοκιμάζουμε το αντίστοιχο σε φυσικό κατάστημα 😛

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, haris013 είπε

Δοκιμάζουμε το αντίστοιχο σε φυσικό κατάστημα 😛

και το πετυχενετε ακριβως?πως και καθε ρουχο εχει διαφορετικη γραμμη?πχ καποιος να φοραει large και να του ειναι στενο και να φορεσει αλλη μαρκα και να του ειναι φαρδη

Δημοσ.
Στις 22/6/2019 στις 5:29 ΠΜ, margaritagr είπε

Ποιες γνωστές μαρκες ήταν ; 

https://en.wikipedia.org/wiki/2013_Dhaka_garment_factory_collapse

The building, Rana Plaza, was owned by Sohel Rana, allegedly a member of the local unit of Jubo League, the youth wing of Bangladesh Awami League, the political party in power.[8][11] It housed a number of separate garment factories employing around 5,000 people, several shops, and a bank.[12] The factories manufactured apparel for brands including Benetton,[13] Bonmarché, Prada, Gucci, Versace, Moncler, [14] the Children's Place,[10] El Corte Inglés,[15] Joe Fresh,[13] Monsoon Accessorize,[16] Mango,[17] Matalan,[17][18] Primark,[19] and Walmart.[20][21]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...