Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ntguitar είπε

Που τα βρίσκετε τα λεφτά;Όλοι στο δημόσιο δουλεύετε;ή μήπως έχετε χορηγό την μαμά και τον μπαμπά με παχυλές συντάξεις;

Σε περίοδο κρίσης δίνεται 100 ευρώ για ένα πουκάμισο;Πάτε καλά;

100 ευρω για ενα καλο πουκαμισο ειναι μια νορμάλ τιμη. Υπαρχουν αρκετοι συμπολιτες που στον ιδιωτικο τομεα βγαζουν χρηματα για να κανουν τετοιες αγορες.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

100 ευρω για ενα καλο πουκαμισο ειναι μια νορμάλ τιμη. Υπαρχουν αρκετοι συμπολιτες που στον ιδιωτικο τομεα βγαζουν χρηματα για να κανουν τετοιες αγορες.

Συν ότι αυτοί που έχουν 5-6 πουκάμισα των 100€ δε πάει να πει ότι φοράνε μόνο τέτοια :P 

Μια χαρά είναι και τα bostonians / oxford στα στοκάδικα ;) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ntguitar είπε

Που τα βρίσκετε τα λεφτά;Όλοι στο δημόσιο δουλεύετε;ή μήπως έχετε χορηγό την μαμά και τον μπαμπά με παχυλές συντάξεις;

Πρωτον δεν παει 100 ευρώ το πουκαμισο.εχω φτιαξει με 60-70. Και οχι δεν με ταιζει κανενας μπαμπας ή μαμά. Δουλεύω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα λεφτά τα βρίσκουμε από τις δουλειές μας τις οποίες κάνουμε για αρκετά χρόνια ώστε να έχουμε φτάσει στο σημείο να αμοιβόμαστε καλά (ή και πολύ καλά κατά περίσταση).

Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του. Για μένα μπορεί να έχει μεγαλύτερη σημασία ένα καλό πουκάμισο από ένα καλό τηλέφωνο. Για τον άλλο, όχι. Όλοι έχουμε μοναδικούς τρόπους να τρώμε τα λεφτάκια μας, πολλά ή λίγα.

Δημοσ.

θα σου δωσουμε εσενα αναφορα που τα βρισκουμε τα λεφτα ?Πας καλα ? 

• Like 5
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Τέτοια εποχή βγάζει και το Lidl κάτι ωραία δροσερά και καλοκαιρινά,Πλύνε βάλε τα έχω.:P

Θελουμε να ανοιξει το θεμα lidl παλι.

Το καλυτερο θεμα κλεισανε.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η απάντηση εξαρτάται από το τι πτυχίο παίρνει ... αν είναι πληροφορικός ή μηχανικός, δεν χρειάζεται πουκάμισο, πάρτου ένα tshirt avengers ή got να το ευχαριστηθεί ο άνθρωπος στην δουλειά του αυριο μεθαύριο :D Οκ αν είναι του οικονομικού αλλάζει ... θα παέι σε καμιά τράπεζα, πάρτου και γραβατες και μανικετόκουμπα κτλ.

Και τώρα πέρα από την πλάκα, μια βόλτα στο attica και μια κάρτα αλλαγής φτάνει νομίζω. Ειδικά με τα λεφτά που διαθέτεις. Πουκάμισο σε άντρα παίρνεις, δεν παίρνεις και σπίτι, ούτε στο γάμο του θα το βάλει (και να θέλει, θα τον βάλει η γυναίκα του να πάρει άλλο :P ). Αν είναι τόσο κοκέτος θα το αλλάξει ούτως ή άλλως. 2 πράγματα χρειάζεται να προσέξεις ... αν είναι πολύ λεπτός σαν εμένα μόνο slim line γιατί αλλιώς θα είναι σακί, αν είναι παχουλός το standard fit και χοντρικά το νούμερο.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα για καθημερινά με έχουν βολέψει τα Dickies και τα Urban Cassics σαν αυτά

https://www.dickieslife.com/uk_en/dickies-canaan-shirt

https://www.urban-classics.net/en/check-shirt

.Για πιο επίσημα τα lacoste με έχουν βολέψει, πάλι τύπου τραπεζομάντιλο όμως, τα μονόχρωμα δεν τα μπορώ.

Δημοσ.

Καποια   στιγμη   πριν   καιρο   στις    εκπτωσεις   βρηκα   παπουτσια   δετα  καστορινα   POLO   RALPH  LAUREN   που   ειχαν  αρχικη   τιμη   330   ευρω....

Ειχαν   και   μεγαλο  ποσοστο   εκπτωσης  70%   οποτε   τα   αγορασα   γιατι  ειχα  και  ενα   εκπτωτικο   κουπονι   30  ευρω  και   το  τελικο   κοστος   ηταν   60   ευρω.

Το   εβαλα   σε   6  ατοκες   και  εγινα   κατοχος   ακριβων   παπουτσιωνε....

Μ  αυτο   θελω   να   πω   οτι   μπορει   καποιος   να   αγορασει   αρκετα   ποιοτικα   και   ακριβα   πραγματα   σε   σουπερ   προσφορες.

Αυτο   βεβαια   δεν  σημαινει   οτι   τα   ευρω  τρεχουν  απ  τα   μπατζακια   του....:lol:

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα τρολλαρεις οτι εβαλες δοσεις για τα RL..

Τα καρώ δεν είναι στη μόδα. Και σίγουρα οταν ψάχνεις για κατι διαχρονικό πρέπει να επιλέξεις ενα μονόχρωμο. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, xgol είπε

Τα καρώ δεν είναι στη μόδα. Και σίγουρα οταν ψάχνεις για κατι διαχρονικό πρέπει να επιλέξεις ενα μονόχρωμο. 

Οι άντρες δεν ασχολούνται με μόδα. Μπαίνουν σε ένα μαγαζί, δοκιμάζουν και αν τους αρέσει πάνω τους αγοράζουν.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, xgol είπε

Σιγουρα τρολλαρεις οτι εβαλες δοσεις για τα RL..

Οχι   δεν  τρολαρω   καθολου....

Βαζω   οσες   αγορες   μπορω   σε   ατοκες.

Τα   σπορ   μικρα   καρω   της   R.L.   δεν  χανουν   ποτε   την  αξια   τους.

spacer.pngspacer.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο scotch and soda και superdry πουκαμισα για καθημερινη χρηση.τα μονα σε στενη γραμμη.( τα φορσς με στενα chinos της ιδιας εταιριας και πας παντου συν με ενα t shirt απο μεσα τα δενεις και στην μεση)κατι prl , gant , nautica ,lacoste τα επαιρνα παλια εχουν φαρδια γραμμη για τα γουστα μου..τα τελευταια 6 χρονια μονο αυτα τα δυο.τωρα για καλα πουκαμισα οποτε εχω κανα γαμο η' βαφτιση παιρνω ενα μαζι με το κοστουμι.

Προς ts.περνα απο κανενα καταστημα woo and woo.η ' απο το no name στην   αθηνα εχουν μοντερνα εκει κσι σε καλες τιμες.αφηστε τις γεροντιλες νεοι ανθρωποι.

Υ.γ.οποτε τυχαινει και παω αμερικη παιρνω μονο a&f.εχω καπου στην ντουλαπα 4 5 μονοχρωμα.φοβερη εφαρμογη.πολυ καλη εταιρια.κριμα που εδω στην ελλαδα δεν υπαρχει καταστημα .

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mp123 είπε

Μονο scotch and soda και superdry πουκαμισα για καθημερινη χρηση.τα μονα σε στενη γραμμη.( τα φορσς με στενα chinos της ιδιας εταιριας και πας παντου συν με ενα t shirt απο μεσα τα δενεις και στην μεση)κατι prl , gant , nautica ,lacoste τα επαιρνα παλια εχουν φαρδια γραμμη για τα γουστα μου..τα τελευταια 6 χρονια μονο αυτα τα δυο.τωρα για καλα πουκαμισα οποτε εχω κανα γαμο η' βαφτιση παιρνω ενα μαζι με το κοστουμι.

Προς ts.περνα απο κανενα καταστημα woo and woo.η ' απο το no name στην   αθηνα εχουν μοντερνα εκει κσι σε καλες τιμες.αφηστε τις γεροντιλες νεοι ανθρωποι.

Υ.γ.οποτε τυχαινει και παω αμερικη παιρνω μονο a&f.εχω καπου στην ντουλαπα 4 5 μονοχρωμα.φοβερη εφαρμογη.πολυ καλη εταιρια.κριμα που εδω στην ελλαδα δεν υπαρχει καταστημα .

Αν ξέρεις τα νούμερα σου γιατί δεν παραγγέλνεις online a&f ? Έχουν πολύ καλό e-shop και customer service,  εγώ από εκεί παίρνω από tshirts μέχρι βερμούδες και πουκάμισα, πολύ καλή ποιότητα και τίμια στο κόστος τους αναλογικά 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...