Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MikroKoala είπε

Αν βρεις καπου να πουλάνε olymp ριξε μια ματια παίζουν γύρω στα 60€ αλλα ειναι τοπ

τοσο κανει και καποιο επωνυμο

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το καλύτερο πουκάμισο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι αυτό που θα φτιάξεις στον ράφτη. Ένα πουκάμισο των €100 στον ράφτη συγκρίνεται με ένα των €200 στο εμπόριο. Επίσης, ένα πουκάμισο που είναι suit majeure φαίνεται καλύτερα πάνω σου από κάποιο του εμπορίου που έχει καλύτερο ύφασμα. Η εφαρμογή με άλλα λόγια έχει καλύτερο αποτέλεσμα ακόμα κι από την ποιότητα.

Αν ο φίλος σου ασχολείται όπως λες με το ντύσιμο, ίσως θα ήταν καλύτερο να του πάρεις ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα. Το πουκάμισο μετά από πέντε χρόνια θα σταματήσει να το φορά, αυτά θα τα έχει για πάντα.

Δημοσ.

29 λεπτά πριν, jimis98 είπε

τοσο κανει και καποιο επωνυμο

Εντελώς φιλικά, γιατί ψάχνεσαι αφού έχεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό σου ; 

Πήγαινε στο attica που έχει ποικιλία, δες ποια πουκάμισα έχουν όσα λεφτά έχεις αποφασίσει να δώσεις, και πάρε απλά αυτό που νομίζεις ότι το brand του θα σας ικανοποιήσει περισσότερο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimis98 είπε

για εμενα λες για τις μαρκες που κοιταω?

Ναι. Αλλα και γενικά. 

Δημοσ.

αν πάρεις κάποιο μονόχρωμο πουκάμισο θα περάσει η μόδα μετά απο χρόνια? 

ψάχνομαι για να μου πείτε εμπειρίες 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimis98 είπε

Αν πάρεις φλουο κίτρινο κινδυνεύεις 

Αν πάρεις λευκό τι λες δηλαδή, θα είναι ποτε εκτός μόδας ;

• Like 1
Δημοσ.

Ένα πιο γενικό σχόλιο...

Πολύ γαμάτο ρούχο το πουκάμισο, μ αρέσει πολύ να φοράω..Αν είναι σωστό πάνω σου μπορεί να σε αναδείξει πολύ. Σε εποχές που πολλοι το έχουν γυρίσει σε t-shirt ακόμα και σε καλεσμένοι σε γάμους που πάνε και μου γυρνάει το μάτι..

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, eMike είπε

Ένα πιο γενικό σχόλιο...

Πολύ γαμάτο ρούχο το πουκάμισο, μ αρέσει πολύ να φοράω..Αν είναι σωστό πάνω σου μπορεί να σε αναδείξει πολύ. Σε εποχές που πολλοι το έχουν γυρίσει σε t-shirt ακόμα και σε καλεσμένοι σε γάμους που πάνε και μου γυρνάει το μάτι..

Καλά είναι, αν τα φοράς όμως 10-12 ώρες τη μέρα, κάθε μέρα, τα βαριέσαι :P

Δημοσ.

spacer.png

RALPH   LAUREN    και   μετα  το   χαος...

Και  εξηγω...

Σε  φιλο   γιατρο   εχω   κανει   πανω   απο   4  φορες   δωρο   τετοιο   πουκαμισο.

Εκτος   απο  την  ποιοτητα   εχει   και  αντοχη   στον  χρονο.

12   χρονια   και   τα  εχει  ακομα!

Οι   παλ   αποχρωσεις   η   καρο   σιελ   ειναι   τα   καλυτερα   χρωματα.

Εχει   4-5   σειρες   αναλογα  με   την  περισταση   αλλα  τα   περισσοτερα   ειναι  σπορ   με   κουμπακια   στον  γιακα.

Εχει   και  γαμπριατικα.

Αν  ειναι   πολυ   λεπτος    small  fit   διαφορετικα   regular  fit   που   ειναι   πιο   "αερατα".

Προτιμησε   την  σειρα   που   τα   νουμερα   ειναι  με   ιντσες   οπως   πχ   15-15 1/2-16-16 1/2-17  κλπ  και  οχι  τις   σειρες   που  ειναι  M-L-XL-XXL   κλπ

Ισως  το  πιο   κλασικο  σπορ   πουκαμισο   στον  κοσμο.

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

Την μόδα την φτιάχνει ο καθένας μόνος του. Αν ντύνεσαι με βάση τις τάσεις θα είσαι πάντα κακοντυμένος. 

Δημοσ.

συμφωνώ για mezoura έχω 2 πουκάμισα από εκεί. είναι πολύ καλό για την τιμή τους και την υπηρεσία. και σίγουρα θα σε θυμάται παραπάνω από ένα απλό πουκάμισο καθώς θα είναι μοναδικό αυτό που θα φτιάξει και ιδιαίτερο.

Αρκεί φυσικά να έχει το χρόνο για να πάει Αθήνα για να τον μετρήσουν 

Δημοσ.

Που τα βρίσκετε τα λεφτά;Όλοι στο δημόσιο δουλεύετε;ή μήπως έχετε χορηγό την μαμά και τον μπαμπά με παχυλές συντάξεις;

Σε περίοδο κρίσης δίνεται 100 ευρώ για ένα πουκάμισο;Πάτε καλά;

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ntguitar είπε

Που τα βρίσκετε τα λεφτά;

Όλοι στο δημόσιο δουλεύετε;

Είσαι 10 χρόνια πίσω μάστορα 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...