Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αστον αυτον να αγορασει τα επωνυμα του και παρτου εσυ καποιο ποιοτικο το οποιο να εχει στυλ και να του κρατησει αρκετο καιρό *συμφωνα με τις προτασεις πιο πανω) να το χει να σε θυμαται και να χεις και εσυ να θυμασαι πως ειναι να σου μενουν χρηματα στο προτοφολι μετα από την αγορά δώρου.

Επεξ/σία από censOred
  • Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, stormrain είπε

Επισης προσωπικα μου αρεσουν και τα Nara Camicie, τωρα δεν ξερω αν θεωρειται φιγουρατη μαρκα (μαλλον οχι), αλλα ειναι σιγουρα ποιοτικη. 

Δεν την ήξερα καν 

Οι τιμές πάντως είναι αρκετά τσιμπημένες από ότι βλέπω... 

• Like 1
Δημοσ.

Ρalph Lauren, Hugo Boss είναι οι καλύτερες μάρκες απ'αυτές που κοιτάς.

Μετά tommy, gant, timberland κτλ.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, xgol είπε

Ρalph Lauren, Hugo Boss είναι οι καλύτερες μάρκες απ'αυτές που κοιτάς.

Μετά tommy, gant, timberland κτλ.

για εμενα λες για τις μαρκες που κοιταω?

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Δεν την ήξερα καν 

Οι τιμές πάντως είναι αρκετά τσιμπημένες από ότι βλέπω... 

Δεν ειναι οικονομικη εταιρεία, ομως εχουν πολυ καλη ποιοτητα  :)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, stormrain είπε

Δεν ειναι οικονομικη εταιρεία, ομως εχουν πολυ καλη ποιοτητα  :)

Aπ οτι εχω καταλαβει, εχει ονομα στους πουκαμισάκηδες. Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν και δεν εχω ασχοληθει

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσουν αρκετα και τα Marlboro Classics. Είχα τσιμπήσει ενα στις εκπτωσεις πριν καμια 10αρια χρονια και φορώντας το ιδιαιτερα μου χαλασε στο μανικι φετος.Καλη ποιότητα θα έλεγα και σχετικα κομπλέ τιμή. Παραδειγματάκι

https://www.amazon.co.uk/Malboro-Classics-Mens-Casual-Shirt/dp/B01M199ERR/ref=sr_1_13?qid=1559897711&refinements=p_89%3AMarlboro+Classics&s=clothing&sr=1-13

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, censOred είπε

Εμενα μου αρεσουν αρκετα και τα Marlboro Classics. Είχα τσιμπήσει ενα στις εκπτωσεις πριν καμια 10αρια χρονια και φορώντας το ιδιαιτερα μου χαλασε στο μανικι φετος.Καλη ποιότητα θα έλεγα και σχετικα κομπλέ τιμή. Παραδειγματάκι

https://www.amazon.co.uk/Malboro-Classics-Mens-Casual-Shirt/dp/B01M199ERR/ref=sr_1_13?qid=1559897711&refinements=p_89%3AMarlboro+Classics&s=clothing&sr=1-13

Πιο σπορ πουκάμισα αυτά...

+1 για την ποιότητα των Ralp Lauren πάντως, από κάνα δυο που έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος (αν και δε τα φοράω συχνά) 

Δημοσ.

Δεν κανω διακριση για τα ρουχα ιδιαίτερα να σου πω αν ειναι σπορ καζουαλ η φουλ επισημο.Φοραω το ρούχο δεν με φοράει αυτό, αλλά αυτη είναι η δική μου προσέγγιση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, censOred είπε

Δεν κανω διακριση για τα ρουχα ιδιαίτερα να σου πω αν ειναι σπορ καζουαλ η φουλ επισημο.Φοραω το ρούχο δεν με φοράει αυτό, αλλά αυτη είναι η δική μου προσέγγιση.

Το ότι δε κάνεις εσύ διάκριση δε πάει να πει ότι δεν υφίσταται :)

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω αλλα εχω επιλεξει να μην μπαινω στο τριπακι αυτό. Τωρα οπτικα να σου πω αυτο το πουκαμισο που ποσταρα δεν θα το χαρακτηριζα σπορ αλλα δεν ειμαι και ειδικος περι μοδας και ταξινομησεων ρουχων.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, censOred είπε

Συμφωνω αλλα εχω επιλεξει να μην μπαινω στο τριπακι αυτό. Τωρα οπτικα να σου πω αυτο το πουκαμισο που ποσταρα δεν θα το χαρακτηριζα σπορ αλλα δεν ειμαι και ειδικος περι μοδας και ταξινομησεων ρουχων.

Καλά κάνεις, προφανώς όπως βολεύεται ο καθένας 

Για να καταλάβεις τι εννοώ, θα φόραγες αυτό το πουκάμισο με κουστούμι ; 

Δες το πιο απλό πράγμα, έχει κοτλέ λεπτομέρειες 

Σαν πουκάμισο είναι πολύ ωραίο, συμφωνώ μαζί σου, απλά δε νομίζω ότι είναι αυτό που έχει κατά νου ο TS 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...