censOred Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Αστον αυτον να αγορασει τα επωνυμα του και παρτου εσυ καποιο ποιοτικο το οποιο να εχει στυλ και να του κρατησει αρκετο καιρό *συμφωνα με τις προτασεις πιο πανω) να το χει να σε θυμαται και να χεις και εσυ να θυμασαι πως ειναι να σου μενουν χρηματα στο προτοφολι μετα από την αγορά δώρου. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από censOred
jimis98 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 οκ θα ζητήσω να έχει και κάρτα αλλαγής αν θέλει να πάρει κάτι άλλο
AristidisZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, stormrain είπε Επισης προσωπικα μου αρεσουν και τα Nara Camicie, τωρα δεν ξερω αν θεωρειται φιγουρατη μαρκα (μαλλον οχι), αλλα ειναι σιγουρα ποιοτικη. Δεν την ήξερα καν Οι τιμές πάντως είναι αρκετά τσιμπημένες από ότι βλέπω... 1
xgol Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Ρalph Lauren, Hugo Boss είναι οι καλύτερες μάρκες απ'αυτές που κοιτάς. Μετά tommy, gant, timberland κτλ.
jimis98 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 52 λεπτά πριν, xgol είπε Ρalph Lauren, Hugo Boss είναι οι καλύτερες μάρκες απ'αυτές που κοιτάς. Μετά tommy, gant, timberland κτλ. για εμενα λες για τις μαρκες που κοιταω?
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Δεν την ήξερα καν Οι τιμές πάντως είναι αρκετά τσιμπημένες από ότι βλέπω... Δεν ειναι οικονομικη εταιρεία, ομως εχουν πολυ καλη ποιοτητα
ManFromEarth Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, stormrain είπε Δεν ειναι οικονομικη εταιρεία, ομως εχουν πολυ καλη ποιοτητα Aπ οτι εχω καταλαβει, εχει ονομα στους πουκαμισάκηδες. Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν και δεν εχω ασχοληθει
censOred Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Εμενα μου αρεσουν αρκετα και τα Marlboro Classics. Είχα τσιμπήσει ενα στις εκπτωσεις πριν καμια 10αρια χρονια και φορώντας το ιδιαιτερα μου χαλασε στο μανικι φετος.Καλη ποιότητα θα έλεγα και σχετικα κομπλέ τιμή. Παραδειγματάκι https://www.amazon.co.uk/Malboro-Classics-Mens-Casual-Shirt/dp/B01M199ERR/ref=sr_1_13?qid=1559897711&refinements=p_89%3AMarlboro+Classics&s=clothing&sr=1-13 1
AristidisZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, censOred είπε Εμενα μου αρεσουν αρκετα και τα Marlboro Classics. Είχα τσιμπήσει ενα στις εκπτωσεις πριν καμια 10αρια χρονια και φορώντας το ιδιαιτερα μου χαλασε στο μανικι φετος.Καλη ποιότητα θα έλεγα και σχετικα κομπλέ τιμή. Παραδειγματάκι https://www.amazon.co.uk/Malboro-Classics-Mens-Casual-Shirt/dp/B01M199ERR/ref=sr_1_13?qid=1559897711&refinements=p_89%3AMarlboro+Classics&s=clothing&sr=1-13 Πιο σπορ πουκάμισα αυτά... +1 για την ποιότητα των Ralp Lauren πάντως, από κάνα δυο που έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος (αν και δε τα φοράω συχνά)
censOred Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δεν κανω διακριση για τα ρουχα ιδιαίτερα να σου πω αν ειναι σπορ καζουαλ η φουλ επισημο.Φοραω το ρούχο δεν με φοράει αυτό, αλλά αυτη είναι η δική μου προσέγγιση.
AristidisZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, censOred είπε Δεν κανω διακριση για τα ρουχα ιδιαίτερα να σου πω αν ειναι σπορ καζουαλ η φουλ επισημο.Φοραω το ρούχο δεν με φοράει αυτό, αλλά αυτη είναι η δική μου προσέγγιση. Το ότι δε κάνεις εσύ διάκριση δε πάει να πει ότι δεν υφίσταται 1
censOred Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Συμφωνω αλλα εχω επιλεξει να μην μπαινω στο τριπακι αυτό. Τωρα οπτικα να σου πω αυτο το πουκαμισο που ποσταρα δεν θα το χαρακτηριζα σπορ αλλα δεν ειμαι και ειδικος περι μοδας και ταξινομησεων ρουχων.
AristidisZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, censOred είπε Συμφωνω αλλα εχω επιλεξει να μην μπαινω στο τριπακι αυτό. Τωρα οπτικα να σου πω αυτο το πουκαμισο που ποσταρα δεν θα το χαρακτηριζα σπορ αλλα δεν ειμαι και ειδικος περι μοδας και ταξινομησεων ρουχων. Καλά κάνεις, προφανώς όπως βολεύεται ο καθένας Για να καταλάβεις τι εννοώ, θα φόραγες αυτό το πουκάμισο με κουστούμι ; Δες το πιο απλό πράγμα, έχει κοτλέ λεπτομέρειες Σαν πουκάμισο είναι πολύ ωραίο, συμφωνώ μαζί σου, απλά δε νομίζω ότι είναι αυτό που έχει κατά νου ο TS
MikroKoala Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Αν βρεις καπου να πουλάνε olymp ριξε μια ματια παίζουν γύρω στα 60€ αλλα ειναι τοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα