Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταξωτο ; Ειναι βαρυ το καλοκαιρι  ; Μεταξυ μας lacoste απο τη λαικη φοραω :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimis98 είπε

δεν έχει στην περιοχή μου attica, αλλα βρε παιδιά πουκάμισο 300 και 500ευρω τόσα πολλά

ο armani γιατί έχει τόσες επωνυμίες? 

Έβαλε κανένας με 500€; Υπερβολή και πρέπει και όλα τα άλλα να είναι ανάλογα, από ρολόι μέχρι κάλτσες!

• Like 2
Δημοσ.

Πριν πάρεις οποιοδήποτε πουκάμισο προσδιόρισε πρώτα την περίσταση για την οποία θα το φοράει. Άλλο το επίσημο πουκάμισο για γάμους και δεξιώσεις, άλλο το πουκάμισο για την καθημερινότητα, άλλο για τις χαλαρές βόλτες, άλλο για το business ή business casual ντύσιμο του γραφείου. Θέλει προσοχή γιατί η κλαρινογαμπρίαση είναι επικίνδυνη και ζει ανάμεσά μας.

Σε κάθε περίπτωση αν θέλεις ένα μοναδικό πουκάμισο ή πιο πασπαρτού, το πιο ξεχωριστό είναι να τον πας σε κάποιο κατάστημα στυλ Πετράτου και Χριστάκη για να ράψει γιατί το πουκάμισο δεν είναι φούτερ, ο γιακάς, οι ώμοι, τα μανίκια πρέπει να πέφτουν σωστά.

Προσωπικά (αν και αυτό έχει να κάνει κυρίως με τον σωματότυπο) σε έτοιμες mid-range brands έχω χαρεί τα slim fit της tommy, κάποια polo και τα barbour. No iron αποφεύγω, αλλά για πιο πασπαρτού και λίγο casual δεν με έχουν απογοητεύσει τα lands end.

• Like 2
Δημοσ.

Για business έχω πάρει μερικά από εδώ https://www.ctshirts.com/

Μπορείς να πάρεις διαφορετικό νούμερο γιακά, μανίκι και μπορείς να βάλεις και μονόγραμμα για να το κάνεις πιο ιδιαίτερο για το φίλο σου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Speculoos είπε

Πριν πάρεις οποιοδήποτε πουκάμισο προσδιόρισε πρώτα την περίσταση για την οποία θα το φοράει. Άλλο το επίσημο πουκάμισο για γάμους και δεξιώσεις, άλλο το πουκάμισο για την καθημερινότητα, άλλο για τις χαλαρές βόλτες, άλλο για το business ή business casual ντύσιμο του γραφείου. Θέλει προσοχή γιατί η κλαρινογαμπρίαση είναι επικίνδυνη και ζει ανάμεσά μας.

Σε κάθε περίπτωση αν θέλεις ένα μοναδικό πουκάμισο ή πιο πασπαρτού, το πιο ξεχωριστό είναι να τον πας σε κάποιο κατάστημα στυλ Πετράτου και Χριστάκη για να ράψει γιατί το πουκάμισο δεν είναι φούτερ, ο γιακάς, οι ώμοι, τα μανίκια πρέπει να πέφτουν σωστά.

Προσωπικά (αν και αυτό έχει να κάνει κυρίως με τον σωματότυπο) σε έτοιμες mid-range brands έχω χαρεί τα slim fit της tommy, κάποια polo και τα barbour. No iron αποφεύγω, αλλά για πιο πασπαρτού και λίγο casual δεν με έχουν απογοητεύσει τα lands end.

για γάμους, δεξιώσεις και τις γιορτές στην εκκλησία

Δημοσ.
1 ώρα πριν, logokrimenos είπε

Ένα ralph lauren πηγαινε παρτου. Μια χαρα πουκαμισα και μια χαρα παπάτζα θα κάνει με το σηματάκι.

την έχεις δοκιμάσει? σιδερωνονται εύκολα? είναι και λίγο φιγουρατζης και του αρέσουν τα επωνυμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jimis98 είπε

την έχεις δοκιμάσει? σιδερωνονται εύκολα? είναι και λίγο φιγουρατζης και του αρέσουν τα επωνυμα

ειναι απο τα φυγουρατζιδικα αυτα. Προχώρα και θα του αρεσει 100%

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

ειναι απο τα φυγουρατζιδικα αυτα. Προχώρα και θα του αρεσει 100%

όλα τα ακριβά επώνυμα είναι φυγουρατζιδικα

• Moderators
Δημοσ.

Βrooks Brothers κι απο μενα, πολυ καλη σχεση ποιοτητας τιμης. Επισης προσωπικα μου αρεσουν και τα Nara Camicie, τωρα δεν ξερω αν θεωρειται φιγουρατη μαρκα (μαλλον οχι), αλλα ειναι σιγουρα ποιοτικη. 

• Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, stormrain είπε

Βrooks Brothers κι απο μενα, πολυ καλη σχεση ποιοτητας τιμης. Επισης προσωπικα μου αρεσουν και τα Nara Camicie, τωρα δεν ξερω αν θεωρειται φιγουρατη μαρκα (μαλλον οχι), αλλα ειναι σιγουρα ποιοτικη. 

Μην παθει κάποια αλλεργία με τα μη επώνυμα☺️

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...