jimis98 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 θα ηθελα να κανω ενα καλο πουκαμισο δωρο σε εναν κολλητο μου απο ορκιζετε,ο οποιος εχει τρελα με το ντυσιμο,μπορειτε να μου πειτε καποιες καλες μαρκες με εξισου καλη ποιοτητα υφασματος για να σιδερωνεται και ευκολα?
AristidisZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα τον πάρεις ένα απόγευμα από το χέρι και θα πάτε στον Πετράτο να ράψετε ένα, και θα με θυμηθείτε Κόστος υπολόγισε γύρω στο 100ρικο (ίσως και λίγο πιο κάτω) Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από AristidisZ 1
zio10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πες πόσα λεφτά υπολογίζεις να δώσεις πρώτα για να σου προτείνουν πιο σωστά. Ας πούμε σε τέτοια περίπτωση εγώ θα κοιτούσα oxford, maneti. Σχετικά προσιτά και καλή ποιότητα. Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα, απλά αυτά τα έχω δοκιμάσει. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από zio10 1
acomaedo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Brooks Brothers, Napoleone ή ΒOSS easy iron/ no iron μερικές μόνο επιλογές. Στα λεφτά που δίνεις έχεις πολλές επιλογές.
jimis98 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, acomaedo είπε Brooks Brothers, Napoleone ή ΒOSS easy iron/ no iron μερικές μόνο επιλογές. Στα λεφτά που δίνεις έχεις πολλές επιλογές. απο αυτες μονο την boss ξερω,αλλα ειναι και μια που λεγετε hugo boss ειναι ιδια? να κοιταω προς ιταλικες μαρκες εχω ακουσει ως ειναι τοπ στα ρουχα GANT, Gucci, Lacoste, dur ,Ralph Lauren ,Calvin Klein ,manetti ,makis tselios ,Cristiano Moratti, Tommy Hilfiger, Vittorio Artist, Armani Exchange, Armani Jeans, Artisti Italiani, Beneto Maretti, Emporio Armani
zio10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 44 λεπτά πριν, jimis98 είπε γυρω στα 100 ευρω λεω Οκ τότε έχεις πολλές επιλογές. Μέχρι και χειροποίητο που πρότεινε ο @AristidisZ ίσως, αλλά θα πρέπει να πάει για μέτρα.
jimis98 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Οκ τότε έχεις πολλές επιλογές. Μέχρι και χειροποίητο που πρότεινε ο @AristidisZ ίσως, αλλά θα πρέπει να πάει για μέτρα. για ετοιμο θα ηθελα να του το κανω εκπληξει 2
AristidisZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Ότι κι αν αγοράσεις, fit σαν αυτό του tailor made δε θα βρεις με τίποτα Έχω βάλει ένα σωρό μάρκες πουκάμισα, και πάντα κάτι δε πέφτει καλά (είμαι πολύ normal σωματότυπος, προς το ψηλό) Τη μια θα είναι τα μανίκια, την άλλη οι ώμοι, άλλα είναι φαρδιά στον κορμό, άλλα είναι στενά στον γιακά... 1 λεπτό πριν, jimis98 είπε για ετοιμο θα ηθελα να του το κανω εκπληξει πάσο τότε
kiriakos500 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) μπορεις και να του παρεις ένα lacoste πουκαμισο από τη λαικη της γειτονιας σου … εχει υπογραψει συμβολαιο η lacoste με της λαικες και βλέπεις προσφορες πολύ δυνατες ...που δεν θα βρεις πουθενα!! lacoste απο 3 ευρω!!! https://www.basanizomai.gr/post/8103/μόλις-αγόρασα-αυτό-το-πουκάμισο-lacoste-από-την-λαϊκή-ξέρει-κανείς-αν-είναι-γνήσιο.html Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από kiriakos500 1
archer100 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, jimis98 είπε θα ηθελα να κανω ενα καλο πουκαμισο δωρο σε εναν κολλητο μου απο ορκιζετε,ο οποιος εχει τρελα με το ντυσιμο,μπορειτε να μου πειτε καποιες καλες μαρκες με εξισου καλη ποιοτητα υφασματος για να σιδερωνεται και ευκολα? Πηγαινε στα Attica εχει αρκετα brands με πολυ καλα πουκαμισα στις τιμες που αναφερεις Προσπαθησε να βρεις 100% βαμβακερο. Μη δινεις τοση σημασια στο non-iron, μπορει να μην θελουν σιδερωμα αλλα η ποιοτητα και η αισθηση του υφασματος ειναι ψιλοχαλια Αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω, διαλεξε μεταξωτο κατι σαν το παρακατω, σιγουρα δεν προκειατι να ξεχασει ποτε το δωρο σου: https://www.gruppo-mossialos.com/c/poukamisa-2-169/versace-collection-137/versace-collection-poukamiso-leuko-64410?ref=bestprice.gr
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 6 minutes ago, archer100 said: Πηγαινε στα Attica εχει αρκετα brands με πολυ καλα πουκαμισα στις τιμες που αναφερεις Προσπαθησε να βρεις 100% βαμβακερο. Μη δινεις τοση σημασια στο non-iron, μπορει να μην θελουν σιδερωμα αλλα η ποιοτητα και η αισθηση του υφασματος ειναι ψιλοχαλια [...] Τα Brooks Brothers, 100% βαμβακερά που είναι Non Iron δεν τα λες και ψιλοχάλια. Εκτός αν έχεις υπ' όψιν σου non iron από τα H&M... 1
jimis98 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, archer100 είπε Πηγαινε στα Attica εχει αρκετα brands με πολυ καλα πουκαμισα στις τιμες που αναφερεις Προσπαθησε να βρεις 100% βαμβακερο. Μη δινεις τοση σημασια στο non-iron, μπορει να μην θελουν σιδερωμα αλλα η ποιοτητα και η αισθηση του υφασματος ειναι ψιλοχαλια Αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω, διαλεξε μεταξωτο κατι σαν το παρακατω, σιγουρα δεν προκειατι να ξεχασει ποτε το δωρο σου: https://www.gruppo-mossialos.com/c/poukamisa-2-169/versace-collection-137/versace-collection-poukamiso-leuko-64410?ref=bestprice.gr πολυ γυαλιστερο φαινεται 11 λεπτά πριν, kiriakos500 είπε μπορεις και να του παρεις ένα lacoste πουκαμισο από τη λαικη της γειτονιας σου … εχει υπογραψει συμβολαιο η lacoste με της λαικες και βλέπεις προσφορες πολύ δυνατες ...που δεν θα βρεις πουθενα!! lacoste απο 3 ευρω!!! https://www.basanizomai.gr/post/8103/μόλις-αγόρασα-αυτό-το-πουκάμισο-lacoste-από-την-λαϊκή-ξέρει-κανείς-αν-είναι-γνήσιο.html μαιμου 1000% θα ειναι
zio10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, archer100 είπε Πηγαινε στα Attica εχει αρκετα brands με πολυ καλα πουκαμισα στις τιμες που αναφερεις Προσπαθησε να βρεις 100% βαμβακερο. Μη δινεις τοση σημασια στο non-iron, μπορει να μην θελουν σιδερωμα αλλα η ποιοτητα και η αισθηση του υφασματος ειναι ψιλοχαλια Αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω, διαλεξε μεταξωτο κατι σαν το παρακατω, σιγουρα δεν προκειατι να ξεχασει ποτε το δωρο σου: https://www.gruppo-mossialos.com/c/poukamisa-2-169/versace-collection-137/versace-collection-poukamiso-leuko-64410?ref=bestprice.gr Να πάρει και κάτι που έκτος από καλό ποιοτικά να το φορέσει κιόλας ο άλλος όμως, να είναι του στυλ του. Το συγκεκριμένο είναι κάπως βαρύ πχ, μη το πάρει και το φάει η ντουλάπα.
kiriakos500 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, jimis98 είπε πολυ γυαλιστερο φαινεται μαιμου 1000% θα ειναι https://alif.id/read/rizal-mubit/kisah-seorang-sufi-yang-menjepit-kemaluannya-b209977p/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα