Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να κανω ενα καλο πουκαμισο δωρο σε εναν κολλητο μου απο ορκιζετε,ο οποιος εχει τρελα με το ντυσιμο,μπορειτε να μου πειτε καποιες καλες μαρκες με εξισου καλη ποιοτητα υφασματος για να σιδερωνεται και ευκολα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα τον πάρεις ένα απόγευμα από το χέρι και θα πάτε στον Πετράτο να ράψετε ένα, και θα με θυμηθείτε :P 

Κόστος υπολόγισε γύρω στο 100ρικο (ίσως και λίγο πιο κάτω)

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες πόσα λεφτά υπολογίζεις να δώσεις πρώτα για να σου προτείνουν πιο σωστά.

Ας πούμε σε τέτοια περίπτωση εγώ θα κοιτούσα oxford, maneti. Σχετικά προσιτά και καλή ποιότητα. Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα, απλά αυτά τα έχω δοκιμάσει.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, acomaedo είπε

Brooks Brothers, Napoleone ή ΒOSS easy iron/ no iron μερικές μόνο επιλογές. Στα λεφτά που δίνεις έχεις πολλές επιλογές.

απο αυτες μονο την boss ξερω,αλλα ειναι και μια που λεγετε hugo boss ειναι ιδια?

να κοιταω προς ιταλικες μαρκες εχω ακουσει ως ειναι τοπ στα ρουχα

GANT, Gucci, Lacoste, dur ,Ralph Lauren ,Calvin Klein ,manetti ,makis tselios ,Cristiano Moratti, Tommy Hilfiger, Vittorio Artist, Armani Exchange, Armani Jeans, Artisti Italiani, Beneto Maretti, Emporio Armani

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, jimis98 είπε

γυρω στα 100 ευρω λεω

Οκ τότε έχεις πολλές επιλογές. Μέχρι και χειροποίητο που πρότεινε ο @AristidisZ ίσως, αλλά θα πρέπει να πάει για μέτρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Οκ τότε έχεις πολλές επιλογές. Μέχρι και χειροποίητο που πρότεινε ο @AristidisZ ίσως, αλλά θα πρέπει να πάει για μέτρα.

για ετοιμο θα ηθελα να του το κανω εκπληξει

• Like 2
Δημοσ.

Ότι κι αν αγοράσεις, fit σαν αυτό του tailor made δε θα βρεις με τίποτα 

Έχω βάλει ένα σωρό μάρκες πουκάμισα, και πάντα κάτι δε πέφτει καλά (είμαι πολύ normal σωματότυπος, προς το ψηλό)

Τη μια θα είναι τα μανίκια, την άλλη οι ώμοι, άλλα είναι φαρδιά στον κορμό, άλλα είναι στενά στον γιακά...

1 λεπτό πριν, jimis98 είπε

για ετοιμο θα ηθελα να του το κανω εκπληξει

πάσο τότε :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεις και να του παρεις ένα lacoste πουκαμισο από τη λαικη της γειτονιας σου … εχει υπογραψει συμβολαιο η lacoste  με της λαικες και βλέπεις προσφορες πολύ δυνατες ...που δεν θα βρεις πουθενα!! lacoste απο 3 ευρω!!!  https://www.basanizomai.gr/post/8103/μόλις-αγόρασα-αυτό-το-πουκάμισο-lacoste-από-την-λαϊκή-ξέρει-κανείς-αν-είναι-γνήσιο.html

Επεξ/σία από kiriakos500
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

θα ηθελα να κανω ενα καλο πουκαμισο δωρο σε εναν κολλητο μου απο ορκιζετε,ο οποιος εχει τρελα με το ντυσιμο,μπορειτε να μου πειτε καποιες καλες μαρκες με εξισου καλη ποιοτητα υφασματος για να σιδερωνεται και ευκολα?

Πηγαινε στα Attica εχει αρκετα brands με πολυ καλα πουκαμισα στις τιμες που αναφερεις

Προσπαθησε να βρεις 100% βαμβακερο. Μη δινεις τοση σημασια στο non-iron, μπορει να μην θελουν σιδερωμα αλλα η ποιοτητα και η αισθηση του υφασματος ειναι ψιλοχαλια

Αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω, διαλεξε μεταξωτο κατι σαν το παρακατω, σιγουρα δεν προκειατι να ξεχασει ποτε το δωρο σου:

https://www.gruppo-mossialos.com/c/poukamisa-2-169/versace-collection-137/versace-collection-poukamiso-leuko-64410?ref=bestprice.gr

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, archer100 said:

Πηγαινε στα Attica εχει αρκετα brands με πολυ καλα πουκαμισα στις τιμες που αναφερεις

Προσπαθησε να βρεις 100% βαμβακερο. Μη δινεις τοση σημασια στο non-iron, μπορει να μην θελουν σιδερωμα αλλα η ποιοτητα και η αισθηση του υφασματος ειναι ψιλοχαλια

[...]

Τα Brooks Brothers, 100% βαμβακερά που είναι Non Iron δεν τα λες και ψιλοχάλια. 

Εκτός αν έχεις υπ' όψιν σου non iron από τα H&M... 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, archer100 είπε

Αν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω, διαλεξε μεταξωτο κατι σαν το παρακατω, σιγουρα δεν προκειατι να ξεχασει ποτε το δωρο σου:

https://www.gruppo-mossialos.com/c/poukamisa-2-169/versace-collection-137/versace-collection-poukamiso-leuko-64410?ref=bestprice.gr

πολυ γυαλιστερο φαινεται

11 λεπτά πριν, kiriakos500 είπε

μπορεις και να του παρεις ένα lacoste πουκαμισο από τη λαικη της γειτονιας σου … εχει υπογραψει συμβολαιο η lacoste  με της λαικες και βλέπεις προσφορες πολύ δυνατες ...που δεν θα βρεις πουθενα!! lacoste απο 3 ευρω!!!  https://www.basanizomai.gr/post/8103/μόλις-αγόρασα-αυτό-το-πουκάμισο-lacoste-από-την-λαϊκή-ξέρει-κανείς-αν-είναι-γνήσιο.html

μαιμου 1000% θα ειναι

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, archer100 είπε

Να πάρει και κάτι που έκτος από καλό ποιοτικά να το φορέσει κιόλας ο άλλος όμως, να είναι του στυλ του. 

Το συγκεκριμένο είναι κάπως βαρύ πχ, μη το πάρει και το φάει η ντουλάπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...