gthe Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, clevercitizen είπε ΟΚ ας μη τα ισοπεδόνουμε όλα. Το 5G δεν είναι μόνο ταχύτητα. Είναι low latency applications, που καθιστούν δυνατά τα vehicular networks (autonomous driving, traffic safety & control), remote surgery, remote manufacturing και εκατοντάδες άλλα. Είναι low cost, low energy consumption και small data volumes massive sensors (tracking, smart metering, agriculture) Τι μου θύμισες τώρα ... ωραία χρόνια τότε στο academia που τα γράφαμε αυτά στα proposals τι θα κάνει μελλοντικά το 5G για να περάσει κάνα ερευνητικό project. . Φάγαμε ψωμάκι με αυτές τις ωραίες φράσεις τότε. Ήρθε λοιπόν η εποχή να γίνουν
Bono123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, georgewww είπε Το πρόβλημα μας είναι στην ογκοχρεωση όχι στην ταχύτητα, βάλε απεριόριστα gb 4g και όλα καλά 5g με 1gb plan κακό είναι γιατί θα πατάς κάνα YouTube για να δεις 5 δευτερόλεπτα από ένα video 10 λεπτών και σου έχει φάει 500mb γιατί πρόλαβε και το κατέβασε όλο Δεν παει ετσι φιλε μου,αν το βιντεο ειναι 50 mb , δεν εχει σημασια που θα το κατεβασει γρηγορα παλι 50 mb θα φαει.
mariosCS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, Bono123 είπε Δεν παει ετσι φιλε μου,αν το βιντεο ειναι 50 mb , δεν εχει σημασια που θα το κατεβασει γρηγορα παλι 50 mb θα φαει. Λέει θα θες να δεις τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα, και μέχρι να το καταλάβεις θα έχει κατέβει όλο και θα σου φάει τα δεδομένα.
clevercitizen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 19 ώρες πριν, gthe είπε Τι μου θύμισες τώρα ... ωραία χρόνια τότε στο academia που τα γράφαμε αυτά στα proposals τι θα κάνει μελλοντικά το 5G για να περάσει κάνα ερευνητικό project. . Φάγαμε ψωμάκι με αυτές τις ωραίες φράσεις τότε. Ήρθε λοιπόν η εποχή να γίνουν Εγώ ακόμα τρώω
Choulio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/6/2019 στις 9:13 ΠΜ, mariosCS είπε Λέει θα θες να δεις τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα, και μέχρι να το καταλάβεις θα έχει κατέβει όλο και θα σου φάει τα δεδομένα. Δεν ισχυει αυτο. Στο YouTube τουλαχιστον αν ανοιξεις ενα βιντεο και κανεις pause δε θα το κατεβασει όλο. Κατεβάζει μονο τα επομενα 30 δευτερολεπτα περιπου. Το ιδιο και οταν βλεπεις. Κατεβαζει μισο λεπτο μπροστα μονο. Χρόνια τωρα το κανει αυτο το YouTube για να μειωσει την κινηση στους servers του. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από Choulio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα