Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Έχω αγοράσει ένα τηλεχειρηστηρίο GORILLA και ένα ESPERANZA.Μέχρι πρότινος  δούλευαν σωστά στο play-station 3, αλλά κάποια στιγμη σταμάτησαν να δουλεύουν τα κουμπιά που έχουν το σύμβολο τετράγωνο και τρίγωνο. Παίζω το παιχνίδι FIFA 19 και δεν βγάζει σέντρα το τετράγωνο κουμπί και δεν πάει μπροστά πάσα το κουμπί τρίγωνο. Είναι καινούργια τα χειρηστήρια,όλα τα κουμπιά έχουν κίνηση στο pc.Πάω στο SETTING CONTROLLER, αλλά δεν μου δείχνει αν μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση.

Ρωτάω έχει πρόβλημα το pc3,έχει πρόβλημα κάποια ρύθμιση του χειρηστηρίου με το pc3? Γιατί δεν δουλεύουν τα κουμπιά? Πού και πώς να κάνω τις ρυθμίσεις?

Ευχαριστώ και ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε το πρόβλημά μου.

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι να αγοράσεις ένα χειριστήριο του 4 επίσημο και να παίζεις μέσω καλωδίου στο 3.

Καλύτερο χειριστήριο αστραπιαίες αποκρίσεις και 100% συμβατότητα.

Μπορεί να είναι πρόβλημα στο Bluetooth στο παιδί μόνο με καλώδιο δεν παίζεις έτσι κι αλλιώς;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
υπάρχουν πολλά προβλήματα με τους ελεγκτές τρίτου μέρους, μερικές φορές τα κουμπιά δεν λειτουργούν σωστά ή υπάρχει κάποιο άλλο ζήτημα, γι 'αυτό σας προτείνω να αγοράσετε τον αρχικό ελεγκτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...