Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG QE65Q6FNATXXH - Mediamarket 1199€ -20%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ καλή τιμή, αλλά δυστυχώς υπάρχουν αρκετά θέματα με τα μοντέλα του 18 (ήχοι διαστολής-συστολής από την tv, μη υποστήριξη DTS κλπ)

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

πολύ καλή τιμή, αλλά δυστυχώς υπάρχουν αρκετά θέματα με τα μοντέλα του 18 (ήχοι διαστολής-συστολής από την tv, μη υποστήριξη DTS κλπ)

Ακριβώς αυτό.

Έχω στείλει δύο μοντέλα πίσω ως doa.

Δημοσ.

Έχουμε καταλήξει απο που προέρχονται οι ήχοι?

Στην LG 8100 65 που πήρα όλη η πλάτη είναι σιδερένια. Δεν ακούγεται το παραμικρό, ποτέ σαν τριγμός. Στις SAM είναι η πλάτη ή κάτι άλλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την είχα πάρει 890 πέρυσι στην μαύρη παρασκευή.  

Αυτό με την συστολή το ακούω κάπου κάπου αλλά δεν είναι κάτι ενοχλητικό, για το dts δυστυχώς είναι έτσι. Προσωπικά δεν με ενοχλεί την έχω συνδεδεμένη μόνιμα στο PC.

Υγ. Γράψτε λάθος την 55αρα πήρα τόσο, τώρα είδα ότι μιλάμε για την 65αρα. Πολύ καλή προσφορά

Επεξ/σία από ALIEN-3-
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω 6 μήνες την συγκεκριμένη σε 75 ίντσες και όντως dts δεν υποστηρίζει κάτι που έλυσα με το xiaomi mi box s που παίζει τα πάντα.

Υπάρχει όμως θέμα με το Local Dimming και σε ταινίες με σκοτεινές σκηνές όταν υπάρχουν υπότιτλοι αυξομειώνεται  η φωτεινότητα σε ολόκληρη την οθόνη.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε περισσότερα

https://us.community.samsung.com/t5/Qled-and-Frame/Brightness-changes-with-subtitles/td-p/415050

τέλος  εγώ προσωπικά έχω έντονους και πολύ ενοχλητικούς ήχους διαστολής- συστολής που νομίζω ότι  προέρχονται από το οπίσθιο άθλιας ποιότητας πλαστικό κάλυμμα.  Σκέφτομαι να το αφαιρέσω  (την έχω σε βάση στον τοίχο) να δω μήπως σταματήσουν… (αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο...)

Έχω επίσης την SAMSUNG 65JU600 από 4ετια και δεν τρίζει, παίζει dts και δεν έχει κανένα θέμα με τους υπότιτλους.

Επεξ/σία από kournias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, kournias είπε

Έχω 6 μήνες την συγκεκριμένη σε 75 ίντσες και όντως dts δεν υποστηρίζει κάτι που έλυσα με το xiaomi mi box s που παίζει τα πάντα.

Υπάρχει όμως θέμα με το Local Dimming και σε ταινίες με σκοτεινές σκηνές όταν υπάρχουν υπότιτλοι αυξομειώνεται  η φωτεινότητα σε ολόκληρη την οθόνη.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε περισσότερα

https://us.community.samsung.com/t5/Qled-and-Frame/Brightness-changes-with-subtitles/td-p/415050

τέλος  εγώ προσωπικά έχω έντονους και πολύ ενοχλητικούς ήχους διαστολής- συστολής που νομίζω ότι  προέρχονται από το οπίσθιο άθλιας ποιότητας πλαστικό κάλυμμα.  Σκέφτομαι να το αφαιρέσω  (την έχω σε βάση στον τοίχο) να δω μήπως σταματήσουν… (αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο...)

Έχω επίσης την SAMSUNG 65JU600 από 4ετια και δεν τρίζει, παίζει dts και δεν έχει κανένα θέμα με τους υπότιτλους.

Ξέρουμε αν είναι edge led ή full array? Συνήθως το πρόβλημα του dimming που αναφέρεις είναι σε edge led που ουσιαστικά χωρίζει την οθόνη σε 6 κομμάτια και τα φωτίζει ξεχωριστά. Σε full array τη χωρίζει σε πολλά μικρά κομμάτια (είναι ότι πιο κοντά στις OLED δηλαδή, αλλά χωρίς να χανουν φωτεινότητα τα pixels)

H LG 8100 65 που έχω και είναι edge, έχει ακριβώς το ίδιο θέμα με το δικό σου. Δεν είναι να χρησιμοποιείς υπότιτλους με το local dimming.

Edit : είναι edge led. https://www.displayspecifications.com/en/model/db72133d

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

σε συμπλήρωση του προηγούμενου ποστ μου, επειδή δεν θυμόμουν εκείνη τη στιγμή τα υπόλοιπα μείον της  η TV είναι edge led με αποτέλεσμα αυτό που γράφει ο kournias. οι υπότιτλοι σε σκοτεινό background φωτίζουν ολη την οθόνη. Το δεύτερο και πιο ασήμαντο είναι οτι δεν παίζει xvid και avi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

QLed (αυτή της προσφοράς), εντονότατος θόρυβος απο τα πλαστικά. Μιλάμε για εκνευριστικό βαθμό. Η samsung το έπαιζε τρέλα ότι είναι νορμάλ - εν τέλει πήρα τα χρήματα πίσω (και έμειναν και τα Yellows από την τότε προσφορά της Πειραιώς)

Samsung un65nu8002, μια απο τα ίδια. Βέβαια αυτή έχει θέμα και με την σύζευξη του χειριστηρίου (όταν μένει σε αδράνεια η τιβι, μετά χάνει το τηλεκοντρόλ). Αν περιμενεις κανένα 10λεπτο, το βρίσκει και παίζει κανονικά. Εδώ η Samsung δεν είπε πολλά πολλά (αφού τους είχα κράξει 1 μηνα πριν για τα σάπια Qled). Εν τέλει, μου πρότειναν αλλαγή πάνελ (γιατί θερμαίνεται λεει κ λόγω αυτού ακούγονται τα πλαστικά) + πλακέτα ή bluetooth για το χειριστήριο + επέκταση εγγύησης 6 μηνών δώρο από αυτούς (για να μην την φέρω κ αυτήν στο κεφάλι τους)

Εν τέλει επιστρέφεται και η 2ή αύριο στον Γερμανό και παίρνω τα χρήματα πίσω.

Επεξ/σία από pita_kontosouvli
Δημοσ.
12 ώρες πριν, pita_kontosouvli είπε

QLed (αυτή της προσφοράς), εντονότατος θόρυβος απο τα πλαστικά. Μιλάμε για εκνευριστικό βαθμό. Η samsung το έπαιζε τρέλα ότι είναι νορμάλ - εν τέλει πήρα τα χρήματα πίσω (και έμειναν και τα Yellows από την τότε προσφορά της Πειραιώς)

Samsung un65nu8002, μια απο τα ίδια. Βέβαια αυτή έχει θέμα και με την σύζευξη του χειριστηρίου (όταν μένει σε αδράνεια η τιβι, μετά χάνει το τηλεκοντρόλ). Αν περιμενεις κανένα 10λεπτο, το βρίσκει και παίζει κανονικά. Εδώ η Samsung δεν είπε πολλά πολλά (αφού τους είχα κράξει 1 μηνα πριν για τα σάπια Qled). Εν τέλει, μου πρότειναν αλλαγή πάνελ (γιατί θερμαίνεται λεει κ λόγω αυτού ακούγονται τα πλαστικά) + πλακέτα ή bluetooth για το χειριστήριο + επέκταση εγγύησης 6 μηνών δώρο από αυτούς (για να μην την φέρω κ αυτήν στο κεφάλι τους)

Εν τέλει επιστρέφεται και η 2ή αύριο στον Γερμανό και παίρνω τα χρήματα πίσω.

σε μένα οι θόρυβοι ξεκίνησαν μετά 4 μήνες απο την αγορά όποτε δεν έχω doa...  πιστεύεις οτι η ιδέα μου να δοκιμάσω να αφαιρέσω το πίσω κάλυμμα δεν θα πετύχει; εχω παρατηρήσει οτι και μόνο που το αγγίζεις τρίζει ακόμα και με κλειστή την τηλεόραση...

πάντως κρίμα για την SAMSUNG αυτό το προιον δεν αρμόζει στο brand name της

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kournias είπε

σε μένα οι θόρυβοι ξεκίνησαν μετά 4 μήνες απο την αγορά όποτε δεν έχω doa...  πιστεύεις οτι η ιδέα μου να δοκιμάσω να αφαιρέσω το πίσω κάλυμμα δεν θα πετύχει; εχω παρατηρήσει οτι και μόνο που το αγγίζεις τρίζει ακόμα και με κλειστή την τηλεόραση...

πάντως κρίμα για την SAMSUNG αυτό το προιον δεν αρμόζει στο brand name της

Θεωρώ 1η κίνηση να βγάλετε το κάλυμμα να δείτε αν σταματάει ο θόρυβος. 

Αν τελικά δεν κάνει θόρυβο, ίσως μπορείτε να βάλετε αυτοκόλλητα λαστιχάκια ή κάποιο άλλο αφρώδες υλικό σε κάποια σημεία επαφής και να το κλείσετε ξανά να μη μπαίνει σκόνη κλπ Μπορεί να γίνει και με πιο χαλαρές τις πίσω βίδες να μην εκτονώνεται η ενέργεια απότομα

Λογικά ο θόρυβος είναι τριβή μεταξύ πλαστικών. Αν εξαλειφθεί η τριβή, δεν θα ακούγεται

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

Το θέμα είναι πως το καπάκι είναι κουμπωτο και δεν έχει καθόλου βίδες. Για αυτό κιόλας κάνει αυτόν τον θόρυβο.

Εμένα πάντως , και χωρίς καπάκι, έκανε πάλι θόρυβο από το εσωτερικό (γύρω από το τροφοδοτικό)

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, pita_kontosouvli είπε

Το θέμα είναι πως το καπάκι είναι κουμπωτο και δεν έχει καθόλου βίδες. Για αυτό κιόλας κάνει αυτόν τον θόρυβο.

Εμένα πάντως , και χωρίς καπάκι, έκανε πάλι θόρυβο από το εσωτερικό (γύρω από το τροφοδοτικό)

το καπάκι βγαίνει εύκολα... αλλά βλέπω το δοκίμασες και δεν δούλεψε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...