Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,μένω σε ενοίκιο και θα φύγω τον Νοεμβριο.το συμβόλαιο μου με τον οτε λήγη τον αύγουστο.Θελω να ρωτήσω

1) πότε πρεπει να κάνω την διακοπή για να μην πληρώσω κατι παραπάνω περαν απο τα 23Ε/Μήνα.και να μην μου ερθει το Σεπτεβριο π.χ να πληρώσω 40Ε λόγο οτι δεν έχω καποιο συμβολαιο.με λιγα λόγια θέλω με το που λήξη το συμβόλαιο να μην έχω σταθερο στο ονομα μου

2)εαν η σπιτονοικοκυρα θέλει να το κρατήσει στο όνομα της τι πρέπει να γίνει?? 

Επεξ/σία από toykaki
Δημοσ.

Θα μου πουν τι πρεπει να κανω?ή θα μου πουν τι να κανω και να πληρωσω +1μηνα εκτος συμβολαιου?

Δημοσ.

Στέλνεις εγγράφως αίτημα (π.χ. email ή σε κατάστημα) και ζητάς διακοπή ακριβώς μόλις λήξει η δέσμευση. Για την ακριβή ημερομηνία πρέπει να είσαι βέβαιος πότε είναι (πάρε και τηλέφωνο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, jkoukos είπε

Στέλνεις εγγράφως αίτημα (π.χ. email ή σε κατάστημα) και ζητάς διακοπή ακριβώς μόλις λήξει η δέσμευση. Για την ακριβή ημερομηνία πρέπει να είσαι βέβαιος πότε είναι (πάρε και τηλέφωνο).

Πρέπει να το κανω συγκεκριμένη ημερομηνια?λήγη 28/8.πολυ καλη η ιδεα σου μεσω mail

Επεξ/σία από toykaki
Δημοσ.

Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό πρέπει να τους ειδοποιήσεις τουλάχιστον 2 μέρες πριν. Άρα το κάνεις μετά την ημερομηνία που θα εκδοθεί ο τελευταίος λογαριασμός και έως μερικές μέρες πριν εκδοθεί ο επόμενος (που θα είναι ο εκκαθαριστικός).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/6/2019 στις 3:03 ΜΜ, jkoukos είπε

Στέλνεις εγγράφως αίτημα (π.χ. email ή σε κατάστημα) και ζητάς διακοπή ακριβώς μόλις λήξει η δέσμευση. Για την ακριβή ημερομηνία πρέπει να είσαι βέβαιος πότε είναι (πάρε 

Οποτε μπορω ναα το κανω και στα μεσα με τελος Ιουλιου.

Επεξ/σία από toykaki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...