Sotiris24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Χαίρετε εχω το λαπτοπ τις asus rog g752 ξαφνικα μετα απο επανεκκίνηση μου εβγαλε ενα εικονίδιο τις easeUs και φόρτωνε κατι μόλις το ειδα το κλεινω και απο τοτε εχω μαύρη οθονη οι ανεμιστήρες τις gpu βαρανε 100% και το λαπτοπ απλα δεν κλεινει μονο αμα εχω πατημένο το power όση ωρα και να το κρατάω με το που το αφησω αρχιζει πάλι.. Δεν εχω αποσπώμενη μπαταρια και γενικα τι μπορω να κανω σε αυτή την περίπτωση?
tz_aristotelis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Το easeus είναι πρόγραμμα για data. ( https://www.easeus.com/) Είχες εγκαταστήσει κάτι? Επίσης σημαντική ερώτηση. Στο bios μπαινει? Αν μπαίνει και αναγνωρίζει όλα κάνε ενα φρέσκο install.
Sotiris24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι ειχα το recovery.. Δεν κανει τιποτα ουτε logo μονο μαύρο... Ποιο ειναι το hard reset χωρίς αποσπώμενη μπαταρια που μπορώ να κάνω..? Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Sotiris24
Sotiris24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Καμια ιδεα κάποιος... Εκανα live boot σε Ubuntu αλλα δεν ανταποκρίνεται η οθονη ουτε με hdmi.
forgotten Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 λοιπον αφησε το να ρουφηξει εντελως την μπαταρια και ξαναξεκινα το ,ειχα παρομοιο συμπτωμα σε asus g52vs που εκανε το ιδιο , αλλη ιδεα ειναι να το ενωσεις ε εξωτερικη οθονη να δεις αν συνδεεται.
Sotiris24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Επειδή ειναι εσωτερική η μπαταρια και δεν μπορουσε να βγει το αφησα μεχρι να αδειάσει γιατι λειτουργούσε μονο του δλδ δεν έκλεινε μονο αμα ειχες πατημένο το power.. Μετα και με φορτιστή το ιδιο σκηνικό με hdmi δεν ανταποκρίνεται ουτε.. Δοκίμασα να κάνω boot με USB Linux και Windows τίποτα το ανοιξα εβγαλα ραμ και cmos δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω φαίνεται να δουλεύει στέλνει ρεύμα μονο η οθονη του δεν λειτουργεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα