Blackgtc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα είμαι στην αναζήτηση για αγορά αυτοκινήτου, η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι ακριβώς Θέλω αν και έχω καταλήξει σε 2-3 μοντέλα .τα λεφτά που διαθέτω είναι βαριά μέχρι 7500 και ψάχνω ένα αμάξι πόλης μέχρι 1400 κιβυκα. Επίσης θέλω από 90 έως 120 άλογα έτσι ώστε να μπορώ να κάνω και ένα ταξίδι άνετος. Είμαι ανάμεσα σε seat ibiza,alfa Romeo mito,ford fiesta,opel corsa,fiat punto και ότι άλλο προκύψει ,να αναφέρω πως το ibiza μόνο το 1.2tsi και σε 2πορτο γιατί δεν μ αρέσει καθόλου το 5πορτο Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Blackgtc
gia_nnis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Blackgtc είπε Καλησπέρα είμαι στην αναζήτηση για αγορά αυτοκινήτου, η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι ακριβώς Θέλω αν και έχω καταλήξει σε 2-3 μοντέλα .τα λεφτά που διαθέτω είναι βαριά μέχρι 7500 και ψάχνω ένα αμάξι πόλης μέχρι 1400 κιβυκα. Επίσης θέλω από 90 έως 120 άλογα έτσι ώστε να μπορώ να κάνω και ένα ταξίδι άνετος. Είμαι ανάμεσα σε seat ibiza,alfa Romeo mito,ford fiesta,opel corsa,fiat punto και ότι άλλο προκύψει ,να αναφέρω πως το ibiza μόνο το 1.2tsi και σε 2πορτο γιατί δεν μ αρέσει καθόλου το 5πορτο Αν θες να εισαι ανετος σιγουρα πας σε turbo! Βεβαια να γνωριζεις η συνολικη συντηρηση θα σου βγει πιο ακριβη απο ενα τετοιο αυτοκινητο πχ group vw Σου προτεινω να οδηγησεις ενα ceed 1.6 οπως και ενα corrola 1.6 2005-7. Αφου κοιτας μεχρι 1.4, τα τελη ειναι πολυ κοντα με 1.6! Το tsi 1.2 εντος ειναι καπου στα 8-8.5λ! Στα 1.6 ceed,corolla ειναι καπου 9-10λ
tz_aristotelis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Πέραν των παραπανω , τεραστια προσοχή στους κανόνες αγοράς μεταχειρισμενου. Απο εμπορο η απο ιδιώτη? Πραγματικα η μουφα χλμ? Βιβλιο σερβίς? ΚΤΕΟ? Κλπ Εννοείται οτι αν και καλά είναι είναι απο έμπορο εισαγωγή απο Ευρώπη τα χλμ είναι γυρισμένα φουλ. Να το πας και σε μηχανικό.
Blackgtc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, gia_nnis είπε Αν θες να εισαι ανετος σιγουρα πας σε turbo! Βεβαια να γνωριζεις η συνολικη συντηρηση θα σου βγει πιο ακριβη απο ενα τετοιο αυτοκινητο πχ group vw Σου προτεινω να οδηγησεις ενα ceed 1.6 οπως και ενα corrola 1.6 2005-7. Αφου κοιτας μεχρι 1.4, τα τελη ειναι πολυ κοντα με 1.6! Το tsi 1.2 εντος ειναι καπου στα 8-8.5λ! Στα 1.6 ceed,corolla ειναι καπου 9-10λ Θέλω επίσης να είναι από το 2009-10 και μετά δεν θέλω να πάω σε τόσο παλιό το αμάξι που είχα ήταν του 06 Υπερβολικά μεγάλη μου φαίνεται η καταναλωση που λες.ίσχυει όντως κατί τέτοιο ? Να αναφέρω επίσης ότι η οδήγηση μου είναι πολύ συντηρητική Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Blackgtc
gmts Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 1 hour ago, Blackgtc said: Θέλω επίσης να είναι από το 2009-10 και μετά δεν θέλω να πάω σε τόσο παλιό το αμάξι που είχα ήταν του 06 Υπερβολικά μεγάλη μου φαίνεται η καταναλωση που λες.ίσχυει όντως κατί τέτοιο ? Να αναφέρω επίσης ότι η οδήγηση μου είναι πολύ συντηρητική Είχα το Ibiza(6J) 1.2 TSI (Special edition όπως το ονομάτιζε τότε η Seat) του '11, 2πορτο. Εντός πόλης υπολόγιζε 7 με 7.5 με νορμάλ οδήγηση. Άνετα σε εθνικό δίκτυο για εκδρομές. Ανεβάζει πίεση στις 1.750rpm έως τις 4.500 περίπου. Ξεφουσκώνει γρήγορα δηλαδή το turbo.1 φορά το χρόνο service. Δε μου έβγαλε τίποτα στα 7 χρόνια. Είχα Alfa Romeo έστω και παλιό μοντέλο(147) άρα όχι turbo. Κλασσική Αλφα, απόλαυση στην οδήγηση, καμία σοβαρή βλάβη ούτε καν , με τα ηλεκτρονικά, υπερβολική κατανάλωση όπως πάντα τσίμπαγε λαδάκι. Έχω Ford Fiesta '18 St-Line 1.0 125hp. Απόλαυση σε όλα του.
Blackgtc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, gmts είπε Είχα το Ibiza(6J) 1.2 TSI (Special edition όπως το ονομάτιζε τότε η Seat) του '11, 2πορτο. Εντός πόλης υπολόγιζε 7 με 7.5 με νορμάλ οδήγηση. Άνετα σε εθνικό δίκτυο για εκδρομές. Ανεβάζει πίεση στις 1.750rpm έως τις 4.500 περίπου. Ξεφουσκώνει γρήγορα δηλαδή το turbo.1 φορά το χρόνο service. Δε μου έβγαλε τίποτα στα 7 χρόνια. Είχα Alfa Romeo έστω και παλιό μοντέλο(147) άρα όχι turbo. Κλασσική Αλφα, απόλαυση στην οδήγηση, καμία σοβαρή βλάβη ούτε καν , με τα ηλεκτρονικά, υπερβολική κατανάλωση όπως πάντα τσίμπαγε λαδάκι. Έχω Ford Fiesta '18 St-Line 1.0 125hp. Απόλαυση σε όλα του. Συγκριτικά ibiza με fiesta 1.4 ατμόσφαιρα ?
gia_nnis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, gmts είπε Είχα το Ibiza(6J) 1.2 TSI (Special edition όπως το ονομάτιζε τότε η Seat) του '11, 2πορτο. Εντός πόλης υπολόγιζε 7 με 7.5 με νορμάλ οδήγηση. Άνετα σε εθνικό δίκτυο για εκδρομές. Ανεβάζει πίεση στις 1.750rpm έως τις 4.500 περίπου. Ξεφουσκώνει γρήγορα δηλαδή το turbo.1 φορά το χρόνο service. Δε μου έβγαλε τίποτα στα 7 χρόνια. Είχα Alfa Romeo έστω και παλιό μοντέλο(147) άρα όχι turbo. Κλασσική Αλφα, απόλαυση στην οδήγηση, καμία σοβαρή βλάβη ούτε καν , με τα ηλεκτρονικά, υπερβολική κατανάλωση όπως πάντα τσίμπαγε λαδάκι. Έχω Ford Fiesta '18 St-Line 1.0 125hp. Απόλαυση σε όλα του. Ειχα στα χερια μου το polo και με οικονομικη οδηγηση δεν μπορουσα να το ριξω κατω απο 7,8λ!(trip) Να επαιζε ρολο οτι το μοτερ ειχε κατω απο 15000χλμ και οτι εβαζα την απλη-φθηνη αμόλυβδη???
gmts Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Και τα 2 με turbo. Ibiza-105 & Fiesta-125 2 minutes ago, gia_nnis said: Ειχα στα χερια μου το polo και με οικονομικη οδηγηση δεν μπορουσα να το ριξω κατω απο 7,8λ!(trip) Να επαιζε ρολο οτι το μοτερ ειχε κατω απο 15000χλμ και οτι εβαζα την απλη-φθηνη αμόλυβδη??? Normal μου φαίνεται και το 7.8l/100km αν τα έκανες κυρίως εντός πόλης.
gia_nnis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, gmts είπε Και τα 2 με turbo. Ibiza-105 & Fiesta-125 Normal μου φαίνεται και το 7.8l/100km αν τα έκανες κυρίως εντός πόλης. Ναι μιλαω για εντος.. Οχι σε υπερβολικη κινηση.. αλλα να εχει κινηση.. Οταν κραταγα την ιδια ταχυτητα περιπου στις 3000στρ τοτε μου εδειχνε 7.7-7.8λ. Αν εκανα κανονικες αλλαγες τοτε εβλεπα απο 8.2-8.5λ!!!! Και μιλαω για σωστη οδηγηση ..ουτε νευρικη.. αλλα ουτε και να κρεμαω το μοτερ με μεγαλυτερη σχεση..!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτά? Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Blackgtc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Το θέμα ειναι ότι Εγώ από πετρέλαιο των 1.300 κυβικών που είχα συνηθίσει μηδαμινή καταναλωση Πρέπει να επιλέξω κάτι τώρα σε βενζίνη και με αυτά που ακούω μπερδεύομαι όλο και περισσότερο
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, gia_nnis είπε Να επαιζε ρολο οτι το μοτερ ειχε κατω απο 15000χλμ και οτι εβαζα την απλη-φθηνη αμόλυβδη??? Τώρα τι σχέση έχει με την κατανάλωση το γεγονός ότι είχε κάτω από 15.000 χλμ και έβαζες 95αρα,που αυτήν πρότεινει ο κατασκευαστης;;;Θα ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία. Εκτός αν δεν είχε 95 οκτανια αλλά λιγότερα.
gia_nnis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, jmmys είπε Τώρα τι σχέση έχει με την κατανάλωση το γεγονός ότι είχε κάτω από 15.000 χλμ και έβαζες 95αρα,που αυτήν πρότεινει ο κατασκευαστης;;;Θα ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία. Εκτός αν δεν είχε 95 οκτανια αλλά λιγότερα. Εχω ακουσει περιπτωσεις σε μοτερ να φτιαχνει η καταναλωση μετα τα 10000χλμ! Και βενζινη εβαζα την απλη αλλα απο φθηνα βενζιναδικα..! Πιστευω ομως οτι εκει ειναι η καταναλωση του κοντα στα 8λ
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Να φτιάχνει η κατανάλωση μετα τα 10.000 χλμ.Οκ Απορώ τι φτιάχνει στα 12 που δεν φτιάχνει στα 8. Το φτιάχνει σε εισαγωγικά έτσι; Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα