Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυριο κλεινει 2 χρονια το συμβολαιο Vodafone Adsl (απεριοριστα σταθερα, 5 ωρες κινητα και Διεθνη σταθερα) για το οποιο πληρωνω 25.5ε (με εκπτωσεις απο συνδυαστικη κινητο και απο ηλεκτρονικο λογαριασμο).
Με καλεσαν τις προηγουμενες μερες 2 διαφορετικα ατομα απο icall να κανουμε την ανανεωση παλι στα ιδια χρηματα, και επειδη τους εξηγησα οτι θελω καποια καλυτερη προσφορα (φιλος μου πληρωνει 18ε Adsl και αλλος φιλος πληρωνει για Vdsl 24ε, ειδικες περιπτωσεις προφανως αλλα αληθινες). Αυτοι δεν μπορουσαν να κανουν κατι παραπανω εκτος απο την ανανεωση ως εχει, οποτε τελικα μου ειπαν να μιλησω με Vodafone..

Θα ηθελα η να μεινω σε Adsl βγαζοντας τα Διεθνη σταθερα με καλυτερη τιμη ή μετατροπη σε Vdsl εστω και με τα ιδια χρηματα
Πως ειναι καλυτερα να κινηθω τωρα;

Δημοσ.
38 minutes ago, MasterX said:

Αυριο κλεινει 2 χρονια το συμβολαιο Vodafone Adsl (απεριοριστα σταθερα, 5 ωρες κινητα και Διεθνη σταθερα) για το οποιο πληρωνω 25.5ε (με εκπτωσεις απο συνδυαστικη κινητο και απο ηλεκτρονικο λογαριασμο).
Με καλεσαν τις προηγουμενες μερες 2 διαφορετικα ατομα απο icall να κανουμε την ανανεωση παλι στα ιδια χρηματα, και επειδη τους εξηγησα οτι θελω καποια καλυτερη προσφορα (φιλος μου πληρωνει 18ε Adsl και αλλος φιλος πληρωνει για Vdsl 24ε, ειδικες περιπτωσεις προφανως αλλα αληθινες). Αυτοι δεν μπορουσαν να κανουν κατι παραπανω εκτος απο την ανανεωση ως εχει, οποτε τελικα μου ειπαν να μιλησω με Vodafone..

Θα ηθελα η να μεινω σε Adsl βγαζοντας τα Διεθνη σταθερα με καλυτερη τιμη ή μετατροπη σε Vdsl εστω και με τα ιδια χρηματα
Πως ειναι καλυτερα να κινηθω τωρα;

Θα σου απαντήσω ότι και σε διπλανό φόρουμ συν κάτι έξτρα. Καλύτερη τιμή δεν ξέρω αν πετύχεις με ανανέωση σκέτη παρά μόνο με φορητότητα(με οτι ρίσκο έχει). Και όπως έχω αναφέρει πληρώνω 17 Ευρώ 24Mbps Απεριόριστα, Αστικά, Υπεραστικά, Διεθνή και 6 ώρες προς Κινητά (χωρίς συνδυαστικά και ηλεκτρονικούς).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε

Θα σου απαντήσω ότι και σε διπλανό φόρουμ συν κάτι έξτρα. Καλύτερη τιμή δεν ξέρω αν πετύχεις με ανανέωση σκέτη παρά μόνο με φορητότητα(με οτι ρίσκο έχει). Και όπως έχω αναφέρει πληρώνω 17 Ευρώ 24Mbps Απεριόριστα, Αστικά, Υπεραστικά, Διεθνή και 6 ώρες προς Κινητά (χωρίς συνδυαστικά και ηλεκτρονικούς).

το αλλο σεναριο για μετατροπη σε Vdsl με τα ιδια χρηματα παιζει αραγε;

Δημοσ.
8 hours ago, MasterX said:

το αλλο σεναριο για μετατροπη σε Vdsl με τα ιδια χρηματα παιζει αραγε;

Πρόσφατα μου είχαν κάνει πρόταση για VDSL 30Μbps με το πακέτο σου στα 26,5. Άρα εκεί να περιμένεις +- 1 Ευρώ. Δεν ήταν από Vodafone αλλά απο συνεργαζόμενη εταιρεία. Για καλύτερη τιμή μόνο με ρίσκο φορητότητας θεωρώ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Πρόσφατα μου είχαν κάνει πρόταση για VDSL 30Μbps με το πακέτο σου στα 26,5. Άρα εκεί να περιμένεις +- 1 Ευρώ. Δεν ήταν από Vodafone αλλά απο συνεργαζόμενη εταιρεία. Για καλύτερη τιμή μόνο με ρίσκο φορητότητας θεωρώ.

νομιζω 26.5 πληρωνω και εγω -1 λογω του ηλεκτρονικου λογαριασμου..
αλλα το θεμα ειναι οτιμαλλον πρεπει να τους καλεσω εγω

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικα δεν ειχα κανει καμια κινηση.. με πηραν μερικα τηλ.. δεν δεχτηκα καποια προσφορα (αν θυμαμαι 23.5ε για 2 χρονια δεσμευση σε ADSL) και εμεινα σε αοριστου χρονου συμβολαιο μεχρι να δω τι θα κανω.
Τωρα που σταματησε και η εκπτωση συνδυαστικης με κινητη ομως πηγα στα 30.5 και δε συμφερει..
Σκεφτομαι να τους παρω και αν ζητησω προσφορα για VDSL.. ξερουμε τι παιζει αυτη τη στιγμη;

Επισης ζητησα μια προσφορα και στη Cosmote μεσω μια ηλεκτρονικης φορμας που εχει αλλα δεν μου απαντησαν εδω και μια εβδομαδα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...