megaklhs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας έχω 2 σκληρούς δίσκους Seagate Expansion Portable 1Tb μέχρι πρίν λίγες ημέρες ο υπολογιστής μου που έχει usb 2.0 θύρες τους διάβαζε κανονικά. Επειδή έκανα ενημέρωση όλα τα drivers ακόμα και των θυρών usb μέσω του προγράμματος drive booster καπως ετσι λεγοταν σήμερα που σύνδεσα τους σκληρούς δεν τους ανοίγει καθόλου. Μέσα στις συσκευές στον πίνακα ελένγχου τους βγάζει. Πήγα στην διαχείριση δίσκων για να τον προσθέσω αλλά δεν μου τον εμφανίζει... Πήρα τους σκληρούς τους πήγα σε άλλον υπολογιστή και εκεί τους διαβάζει κανονικά. Δοκίμασα να τους συνδέσω επάνω σε hub και μετά επάνω στον υπολογιστή αλλά και πάλι τίποτα... Δοκίμασα και σε όλες τις θύρες αλλά και πάλι τίποτα.
antbyron Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο device manager είναι εντάξει; Πήγαινε και δες μήπως τα έκανε σκατά το πρόγραμμα που έβαλες. Γενικώς δεν προτείνονται αυτά τα προγράμματα(driver booster, cccleaner κλπ) γιατί παίζει να κάνουν σκατά το σύστημα. 4 λεπτά πριν, megaklhs είπε Καλησπέρα σας έχω 2 σκληρούς δίσκους Seagate Expansion Portable 1Tb μέχρι πρίν λίγες ημέρες ο υπολογιστής μου που έχει usb 2.0 θύρες τους διάβαζε κανονικά. Επειδή έκανα ενημέρωση όλα τα drivers ακόμα και των θυρών usb μέσω του προγράμματος drive booster καπως ετσι λεγοταν σήμερα που σύνδεσα τους σκληρούς δεν τους ανοίγει καθόλου. Μέσα στις συσκευές στον πίνακα ελένγχου τους βγάζει. Πήγα στην διαχείριση δίσκων για να τον προσθέσω αλλά δεν μου τον εμφανίζει... Πήρα τους σκληρούς τους πήγα σε άλλον υπολογιστή και εκεί τους διαβάζει κανονικά. Δοκίμασα να τους συνδέσω επάνω σε hub και μετά επάνω στον υπολογιστή αλλά και πάλι τίποτα... Δοκίμασα και σε όλες τις θύρες αλλά και πάλι τίποτα. Μπορείς να απεγκαταστήσεις τους οδηγούς της μητρικής και να τους εγκαταστήσεις ξανά μήπως και φτιάξουν. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από antbyron
megaklhs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, antbyron είπε Στο device manager είναι εντάξει; Πήγαινε και δες μήπως τα έκανε σκατά το πρόγραμμα που έβαλες. Γενικώς δεν προτείνονται αυτά τα προγράμματα(driver booster, cccleaner κλπ) γιατί παίζει να κάνουν σκατά το σύστημα. Μπορείς να απεγκαταστήσεις τους οδηγούς της μητρικής και να τους εγκαταστήσεις ξανά μήπως και φτιάξουν. Στο device manager ολα μια χαρα δειχνουν να ειναι ναι... Τώρα όσο για την απεγκατάσταση που λές πώς ακριβώς το κάνω ; Στο google ότι βλέπω για εγκατάσταση λένε... απεγκατάσταση δεν βρήκα κάτι.
antbyron Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πέρνα τους ξανά(εγκατάσταση δηλ.) δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν δεν φτιαχτεί τότε οι οδηγοί θα είναι στον device manager και μπορεί να τους βρεις και στα programs and features. 10 λεπτά πριν, megaklhs είπε Στο device manager ολα μια χαρα δειχνουν να ειναι ναι... Τώρα όσο για την απεγκατάσταση που λές πώς ακριβώς το κάνω ; Στο google ότι βλέπω για εγκατάσταση λένε... απεγκατάσταση δεν βρήκα κάτι. Μπορείς να δοκιμάσεις, αντί να απεγκαταστήσεις όλους τους οδηγούς της μητρικής, να βγάλεις μόνο τους οδηγούς usb και μετά το λειτουργικό θα τους ξαναβάλει(όταν θα δεις το θαυμαστικό κάνε αναζήτηση να τους βρει). Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από antbyron 1
Alexandros_D Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Εφόσον φαίνονται στην Διαχείριση Συσκευών, θα πας στην Διαχείριση Δίσκων να δεις αν τους έχει οριστεί αντιστοίχιση με γράμμα (πχ. F:, G: κλπ.)
megaklhs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Alexandros_D είπε Εφόσον φαίνονται στην Διαχείριση Συσκευών, θα πας στην Διαχείριση Δίσκων να δεις αν τους έχει οριστεί αντιστοίχιση με γράμμα (πχ. F:, G: κλπ.) Στην διαχειριση δισκων φιλε μου δεν φαινονται καθολου δυστυχως...
megaklhs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Στις 7/6/2019 στις 11:30 ΜΜ, antbyron είπε Τελικά δεν μπόρεσες να βγάλεις άκρη; οχι ακομα τιποτα..
antbyron Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Τα έκανες όλα αυτά που σου προτάθηκαν; Που κόλλησες; Το θέμα είναι με τους οδηγούς. Στην χειρότερη περίπτωση κάνε φορμάτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα