Xiezhi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1) Το ποσό που διαθέτουμε: ~300 - 400 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τίποτα το ιδιαιτερο, browsing, instagram, imgur, twitch 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Τώρα έχω κάτι χρονια το Nexus 5x που έχει 5,2 αλλά φανταζομαι θα συνηθίσω μεγαλύτερη οθονη 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Fast Charge, Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν γνωρίζω 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα ;- 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; - 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο Είχα βάλει τα παραπάνω στοιχεία σε παλαιότερη ανάρτηση μου, οπότε τα ανανέωσα λίγο και τα έβαλα πάλι Καλησπέρα, έφτασε η ώρα να πάρω κινητό και είδα πριν κάτι μέρες που είχε προσφορά το Xiaomi Μi 9 στο γερμανικό amazon. Δεν την πρόλαβα την προσφορά αλλά και πάλι στα ~400 με μεταφορικά καλό μου φαίνεται από το να το πάρω από Skroutz και να έχει εγγύηση καταστήματος. Υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά του ή έχετε κάποια άλλη πρόταση; Μήπως βγαίνει και κανένα νέο τώρα κοντά και θα ήταν καλύτερο να περιμένω; Έρχομαι από LG Nexus 5x. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πρόταση/πληροφορία.
saruman123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 341€ (με κουπόνι)κάνει στο Banggood(χωρίς τελωνείο)και μην το πεις ούτε στου παπά https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi9-Mi-9-Global-Version-6_39-inch-48MP-Triple-Rear-Camera-NFC-6GB-64GB-Snapdragon-855-Octa-core-4G-Smartphone-p-1434059.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από saruman123
Xiezhi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 27 λεπτά πριν, saruman123 είπε 341€ (με κουπόνι)κάνει στο Banggood(χωρίς τελωνείο)και μην το πεις ούτε στου παπά https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi9-Mi-9-Global-Version-6_39-inch-48MP-Triple-Rear-Camera-NFC-6GB-64GB-Snapdragon-855-Octa-core-4G-Smartphone-p-1434059.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB Πληροφοριακά με εγγύηση το στέλνεις πάλι πίσω HK; To τελωνείο, το γλιτώνεις με κάποια μέθοδο αποστολής ή είναι άμα σου κάτσει; Από amazon κοιτάω γιατί μπορεί να δηλωθεί απο γνωστό στα έξοδα και να πάρω το ΦΠΑ πίσω, ενω απο εκεί δεν ξέρω τι παίζει.
saruman123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το στέλνεις Banggood. Ναι με μέθοδο αποστολής(Priority Direct Mail) Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από saruman123
kp1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Xiezhi είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: ~300 - 400 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τίποτα το ιδιαιτερο, browsing, instagram, imgur, twitch 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Τώρα έχω κάτι χρονια το Nexus 5x που έχει 5,2 αλλά φανταζομαι θα συνηθίσω μεγαλύτερη οθονη 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Fast Charge, Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν γνωρίζω 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα ;- 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; - 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο Είχα βάλει τα παραπάνω στοιχεία σε παλαιότερη ανάρτηση μου, οπότε τα ανανέωσα λίγο και τα έβαλα πάλι Καλησπέρα, έφτασε η ώρα να πάρω κινητό και είδα πριν κάτι μέρες που είχε προσφορά το Xiaomi Μi 9 στο γερμανικό amazon. Δεν την πρόλαβα την προσφορά αλλά και πάλι στα ~400 με μεταφορικά καλό μου φαίνεται από το να το πάρω από Skroutz και να έχει εγγύηση καταστήματος. Υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά του ή έχετε κάποια άλλη πρόταση; Μήπως βγαίνει και κανένα νέο τώρα κοντά και θα ήταν καλύτερο να περιμένω; Έρχομαι από LG Nexus 5x. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πρόταση/πληροφορία. Καλύτερα τσέκαρε κάνα Samsung s9 + ή Huawei p20 pro λίγων ημερών από εδώ.. Μην μπλέκεις αν πάθει κάτι με εγγυήσεις από Κίνα...για μένα δεν θα το ρίσκαρα με τέτοιο πόσο κινητού να πάρω από εξω.
saruman123 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Ναι και αυτό είναι λογικό. Καλύτερα να δώσεις 30€ παραπάνω και πάρε το S9+ και αν πάθει κάτι στο μέλλον να έχεις άμεσο service/support.
ad276 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, Xiezhi είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: ~300 - 400 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Τίποτα το ιδιαιτερο, browsing, instagram, imgur, twitch 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Τώρα έχω κάτι χρονια το Nexus 5x που έχει 5,2 αλλά φανταζομαι θα συνηθίσω μεγαλύτερη οθονη 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Fast Charge, Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν γνωρίζω 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα ;- 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; - 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο Είχα βάλει τα παραπάνω στοιχεία σε παλαιότερη ανάρτηση μου, οπότε τα ανανέωσα λίγο και τα έβαλα πάλι Καλησπέρα, έφτασε η ώρα να πάρω κινητό και είδα πριν κάτι μέρες που είχε προσφορά το Xiaomi Μi 9 στο γερμανικό amazon. Δεν την πρόλαβα την προσφορά αλλά και πάλι στα ~400 με μεταφορικά καλό μου φαίνεται από το να το πάρω από Skroutz και να έχει εγγύηση καταστήματος. Υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά του ή έχετε κάποια άλλη πρόταση; Μήπως βγαίνει και κανένα νέο τώρα κοντά και θα ήταν καλύτερο να περιμένω; Έρχομαι από LG Nexus 5x. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πρόταση/πληροφορία. Μπορεις να συνεχισεις σε lg g7 η να πας σε huawei p20.Τα xiaomi εχουν ενα παραξενο miui που θα σε δυσκολεψει εαν δεν το εχεις ξαναχρησιμοποιησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα