planetman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, φίλος μου σήμερα για κάποιο λόγο αποσύνδεσε την τροφοδοσία της κάρτας γραφικών και έκανε εκκίνηση του υπολογιστή. Έγινε ένα σκάσιμο και κάτι κάηκε πάνω στην πλακέτα της, μαύρισε κιόλας στο σημείο εκείνο. Είναι λογικό; Σας έχει συμβεί; Φοβηθήκαμε μην έκαψε και τίποτ' άλλο, βάλαμε την οθόνη στην onboard και έπαιξε κανονικά. Έχει i7 4770. Η κάρτα ήταν μία palit geforce GTX 760. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από planetman
FORIS78 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 για να καεί το πιθανότερο είναι να έβγαλε το πιν της τροφοδοσίας ενώ το pc ήταν σε λειτουργία , στην άλλη περίπτωση να το έβγαλε από πριν και να πήγε να ανοίξει το pc η λογική λέει ότι απλά δεν θα είχε σήμα στην οθόνη, ας δοκιμάσει και με άλλη κάρτα να βεβαιωθεί ότι δεν έκαψε και καμία pci θύρα στην μητρική. 3
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, FORIS78 είπε για να καεί το πιθανότερο είναι να έβγαλε το πιν της τροφοδοσίας ενώ το pc ήταν σε λειτουργία , στην άλλη περίπτωση να το έβγαλε από πριν και να πήγε να ανοίξει το pc η λογική λέει ότι απλά δεν θα είχε σήμα στην οθόνη, ας δοκιμάσει και με άλλη κάρτα να βεβαιωθεί ότι δεν έκαψε και καμία pci θύρα στην μητρική. Ακριβώς! Εγω που είχα ξεχασει να συνδέσω το πιν σε 9800GT μπήκε Win με κλειδωμένα 2D clocks και μου είπε να συνδέσω το καλώδιο. Για να έχει προστασία η "αρχαία" 9800 θα έχει και η 760. 3
planetman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Απ' ό,τι μου είπε δεν το έβγαλε όταν ήταν ανοιχτό. Κάτι είχε γίνει και δεν μπούταρε το μηχάνημα και επειδή νόμιζε πως έφταιγε η κάρτα γραφικών, έβγαλε την τροφοδοσία της και με το επόμενο μπουτάρισμα, κάηκε. Πρέπει να βάλουμε άλλη κάρτα να δούμε μήπως έκαψε και την θύρα ε; Η 2η θύρα PCI-e είναι ίδιων επιδόσεων άραγε;
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Στις 6/6/2019 στις 7:53 ΜΜ, planetman είπε Απ' ό,τι μου είπε δεν το έβγαλε όταν ήταν ανοιχτό. Κάτι είχε γίνει και δεν μπούταρε το μηχάνημα και επειδή νόμιζε πως έφταιγε η κάρτα γραφικών, έβγαλε την τροφοδοσία της και με το επόμενο μπουτάρισμα, κάηκε. Πρέπει να βάλουμε άλλη κάρτα να δούμε μήπως έκαψε και την θύρα ε; Η 2η θύρα PCI-e είναι ίδιων επιδόσεων άραγε; Όχι αλλά δεν θα δει σημαντική διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα