vairass Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, dpolal είπε Πώς γίνεται να ξεχάσεις αναμένο κάτι το οποίο έχει φλόγα (άρα φαίνεται) και επιπλέον κάνει θόρυβο όταν λειτουργεί. (η καύση ακούγεται αρκετά έντονα δηλαδή) Θα σου πω ένα απλό μικρό παράδειγμα... Ανάβει το γκαζακι... Ταυτόχρονα αλλάξει πάνα στην μικρή και μετά την πάνα μπορεί ο μεγάλος να την φωνάξει για οτιδήποτε... Ταυτόχρονα μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο της και να ξεχαστεί όσο χρειαστεί για να γίνει το κακό. Εννοείται όλα αυτά όταν λείπω, αν είμαι παρών παλεύεται γιατι εγώ 24 ώρες κάνω έρευνα το σπίτι για τυχόν επικίνδυνα πράγματα. Όπως κατάλαβες φοβάμαι κ επίσης τα θέλω όλα με όλα στην σειρά. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από vairass 1
SB_1957 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, vairass είπε Θα σου πω ένα απλό μικρό παράδειγμα... Ανάβει το γκαζακι... Ταυτόχρονα αλλάξει πάνα στην μικρή και μετά την πάνα μπορεί ο μεγάλος να την φωνάξει για οτιδήποτε... Ταυτόχρονα μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο της και να ξεχαστεί όσο χρειαστεί για να γίνει το κακό. Εννοείται όλα αυτά όταν λείπω, αν είμαι παρών παλεύεται γιατι εγώ 24 ώρες κάνω έρευνα το σπίτι για τυχόν επικίνδυνα πράγματα. Όπως κατάλαβες φοβάμαι κ επίσης τα θέλω όλα με όλα στην σειρά. Και το μάτι της κουζίνας αν το ξεχάσεις για όλους αυτούς τους λόγους που ανέφερες πάλι θα γίνει ζημιά. Φαντάσου να βάλεις τηγάνι με λάδι και να το ξεχάσεις? Αλλά και μόνο το μάτι να ξεχάσεις πάλι θα γίνει ζημιά. Πριν από χρόνια σε γειτονικό διαμέρισμα, που μόλις το είχαν ανακαινίσει, έφυγαν από το σπίτι και ξέχασαν το μικρό μάτι της κουζίνας ανοιχτό! Το σπίτι πήρε φωτιά και ευτυχώς είμασταν σπίτι και ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική και δεν καήκαμε κι εμείς! 1
vairass Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Και το μάτι της κουζίνας αν το ξεχάσεις για όλους αυτούς τους λόγους που ανέφερες πάλι θα γίνει ζημιά. Φαντάσου να βάλεις τηγάνι με λάδι και να το ξεχάσεις? Αλλά και μόνο το μάτι να ξεχάσεις πάλι θα γίνει ζημιά. Πριν από χρόνια σε γειτονικό διαμέρισμα, που μόλις το είχαν ανακαινίσει, έφυγαν από το σπίτι και ξέχασαν το μικρό μάτι της κουζίνας ανοιχτό! Το σπίτι πήρε φωτιά και ευτυχώς είμασταν σπίτι και ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική και δεν καήκαμε κι εμείς! Σωστό κ αυτό. Γιαυτό ψάχνω λύση ποιο φθηνή να μου βγαίνει κ ασφαλή σχετικά.
andrapos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Ο φούρνος μικροκυμάτων συμφέρει γιατί έχει κατανάλωση 800-1000w και ζεσταίνεις ένα πιάτο φαγητό σε 1 λεπτό.Αντιστοιχα ο φούρνος έχει ανάλογη ή και μεγαλύτερη κατανάλωση(ανάλογα το φούρνο και ποσες αντιστάσεις θα ανάψεις) και σε 1 λεπτό ούτε που προλαβαίνει να ζεσταθεί ο φούρνος,θέλει πολύ περισσότερη ώρα.Ο βραστηρας είναι επίσης πιο οικονομικός γιατί το μάτι αργεί να μεταδώσει τη θερμότητα στο μπρίκι.Επίσης ο βραστήρας έχει συνήθως μόνωση και κλείνει από πάνω με αποτέλεσμα το νερό να βράζει πιο γρήγορα.Ακομα και το ηλεκτρικό μπρίκι φτιάχνει καφέ μέσα σε 1 λεπτό ενώ στο μάτι της κουζίνας πρέπει να περιμένεις κάνα 5 λεπτο. 1
christopher0016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, vairass είπε Σωστό κ αυτό. Γιαυτό ψάχνω λύση ποιο φθηνή να μου βγαίνει κ ασφαλή σχετικά. Ότι και να αφήσετε ανοικτό και το ξεχάσετε κινδυνεύεις απλά. ΕΚΤΌΣ από το πιο οικονομικό και ασφαλή όπου είναι μια κατασκευή κάπου στην ταράτσα από τσίγκο και καθρέπτες γύρω γύρω κάτι σαν θερμοκήπιο δλδ να αντανακλούν οι ακτίνες του ηλίου στην τσιγκινη κατασκευή ετσι θα παράγουν θερμότητα .. θα σας βολεψει για τα καλά.. κάνεις της δουλειές σου μιλας στο τηλέφωνο ξεχνιεσαι , αλλά το φαγητό ζεστενετε με ασφάλεια!!!!!!!
vairass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, christopher0016 είπε Ότι και να αφήσετε ανοικτό και το ξεχάσετε κινδυνεύεις απλά. ΕΚΤΌΣ από το πιο οικονομικό και ασφαλή όπου είναι μια κατασκευή κάπου στην ταράτσα από τσίγκο και καθρέπτες γύρω γύρω κάτι σαν θερμοκήπιο δλδ να αντανακλούν οι ακτίνες του ηλίου στην τσιγκινη κατασκευή ετσι θα παράγουν θερμότητα .. θα σας βολεψει για τα καλά.. κάνεις της δουλειές σου μιλας στο τηλέφωνο ξεχνιεσαι , αλλά το φαγητό ζεστενετε με ασφάλεια!!!!!!! Δίνεις ιδέες
mourouzis2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δεν εχω ακριβως καταλαβει τις απαιτησεις σου στο μαγείρεμα. Οσο αφορα το ρευμα, μικροκυματα και βραστηρας ειναι οικονομικοτερα. Αν θες να ζεσταινεις φαγητο ή να ψηνεις γευματα που ειναι ετοιμα κι απλως θελουν ζεσταμα, σημαινει οτι: παραγγελνεις πολυ συχνα οποτε σου φευγουν λεφτά στο delivery ή θα ξοδευεις λεφτα στα ετοιμα φαγητα για microway που και παλι ειναι ακριβοτερα απο οτι αν τα μαγειρεύεις (πχ μακαρονια ή σουπες για μικροκύματα). Το θεμα ειναι οτι αν θες να κανεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οικονομία, παιρνεις φουρνακι, μαγειρευεις και γλυτώνεις λεφτα. Αν σου τα φτιαχνει η μαμα σου ή παραγγελνεις και τα ζεσταινεις απλως, παρε microwave. Με το microwave γλυτωνεις και το βραστηρα, ζεσταινει και το νερο. Προσωπικα προτιμω φουρνο για ολα, ακομα κι αν κοστιζει περισσότερο. Η διαφορά στη γευση ειναι μεγαλη, ακομα και στο ζεσταμα.
vairass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 30 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε Δεν εχω ακριβως καταλαβει τις απαιτησεις σου στο μαγείρεμα. Οσο αφορα το ρευμα, μικροκυματα και βραστηρας ειναι οικονομικοτερα. Αν θες να ζεσταινεις φαγητο ή να ψηνεις γευματα που ειναι ετοιμα κι απλως θελουν ζεσταμα, σημαινει οτι: παραγγελνεις πολυ συχνα οποτε σου φευγουν λεφτά στο delivery ή θα ξοδευεις λεφτα στα ετοιμα φαγητα για microway που και παλι ειναι ακριβοτερα απο οτι αν τα μαγειρεύεις (πχ μακαρονια ή σουπες για μικροκύματα). Το θεμα ειναι οτι αν θες να κανεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οικονομία, παιρνεις φουρνακι, μαγειρευεις και γλυτώνεις λεφτα. Αν σου τα φτιαχνει η μαμα σου ή παραγγελνεις και τα ζεσταινεις απλως, παρε microwave. Με το microwave γλυτωνεις και το βραστηρα, ζεσταινει και το νερο. Προσωπικα προτιμω φουρνο για ολα, ακομα κι αν κοστιζει περισσότερο. Η διαφορά στη γευση ειναι μεγαλη, ακομα και στο ζεσταμα. Εχω γυναίκα μαγειρεύει, εγώ ρώτησα για το ζέσταμα τι συμφέρει οικονομικά... ΔΕΗ Δηλσδη.
christopher0016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Δίνεις ιδέες Χαχα άμα το κάνεις να προσέχεις της γάτες 😋
l337 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Υπάρχουν άνθρωποι που μαγειρεύουν/ζεσταίνουν στα μικροκύματα ενώ έχουν φούρνο;
AristidisZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, l337 είπε Υπάρχουν άνθρωποι που μαγειρεύουν/ζεσταίνουν στα μικροκύματα ενώ έχουν φούρνο; Ανάλογα το φαγητό, κάποια ξεραίνονται πολύ στο φούρνο Π.χ. μακαρόνια κλπ εγώ προτιμώ να τα βάζω στο microwave Btw τι ποσοστό κόσμου πιστεύεις ότι δεν έχει φούρνο σπίτι του (δε μιλάω για ηλικίες κάτω των 25) ;
vairass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, l337 είπε Υπάρχουν άνθρωποι που μαγειρεύουν/ζεσταίνουν στα μικροκύματα ενώ έχουν φούρνο; Από όλα έχουμε το θέμα είναι η ΔΕΗ.. Τι προτείνεις για οικονομία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα