silentpower Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 pia kata ti gnimi sas einai i kaliteri ayti ti stigmi emporiki ekdosi?exo redhat den to exo vali akoma aksizi i na katevaso kamia alli? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 SuSE isws, alla kai pali den eimai o katallhlos gia na exei gnwmh gia "emporikes ekdoseis"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksenos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2004 Το καλό με το linux είναι οτι μπορείς να έχεις προσωπική άποψη για κάθε διανομή. Πραγματικά η καλύτερη είναι αυτή που σου αρέσει περισσότερο. Π.χ. εγώ έχω gentoo. Γενικά σε πολλούς αρέσει το debian. Από τα τρία (suse, red hat, mandrake) πιο γνωστά, εγώ θα συνιστούσα σε κάποιον το mandrake. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Divxakias Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Gia statherotita exo akousi poli kalla logia gia to slackware.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sornok Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 fedora gia psilonewbie (synexeia tou redhat) debian gia psagmenous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Θα σου πω όταν καταφέρω να κάνω το Μόντεμ να δουλέψει με το SUSE και επειδή το έφερε η κουβέντα καμιά ιδέα ρε παιδιά : σειριακό μόντεμ (access II V.92 το δίνουν και για Linux τρομάρα τους ) και δεν μπορώ να κάνω Dial μου βγάζει συνεχώς No dial tone. :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δε φταίει το Linux για αυτό, φταίει ο ΟΤΕ που δε δίνει dial tone.... Άνοιξε το kppp και στα initialization settings βάλε την εντολή ATX3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Μιλάμε για το SUSE 9.0 έτσι και με ποιον τρόπο θα ανοίξω το kppp είμαι νέος στο Linux και θα ήθελα μια σχετική βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Με ποιόν dialer προσπαθείς να συνδεθείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Ψηφίζω Suse 9.0 αναγνώρισε όλα τα περιφεριακά με την μία αρνητικό ένα μικρό πρόβλημα με ιντερνετ που ξεπεράστηκε εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkj83 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 suse κ redhat! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Αδερφια, χθες κατέβασα την knoppix και μάλιστα τη μεταφρασμένη στα ελληνικά, έμεινα άφωνος με τις δυνατότητες του CD!!! Την έτρεξα σε ένα υπερφορτωμένο Laptop, με κάρτες pcmcia, 4 usb συσκευές και να λειτουργεί σε δύο οθόνες ταυτόχρονα και τα αναγνώρισε όλα!!! Έφαγα τρελό shock με αυτό το cd-άκι, εδώ σκέφτομαι να περικόψω τις interface-μαλακίες που έχει και να το γράψω σε 8άρι cd και να κυκλοφορώ με αυτό στην τσέπη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.