kiriakos500 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) καμπανια <pro gamer> ''ΠΡΙΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΛΥΣΟΥ... ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΣ'' ΑΜΑ ΖΕΧΝΕΙΣ.. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ... Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από kiriakos500
7nisiotis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε μιλα για σενα, ξερω απειρα ατομα "gamers" που ειναι ακριβως οπως ειπε ο φιλος πιο πανω. δεν λεω οτι ειναι οι πιο πολλοι, αλλα σιγουρα ενα μεγαλο ποσοστο. Δυστυχώς ναι, βέβαια ανάλογα και τις ηλικίες και το πώς του αρέσει κάποιου να περνά το χρόνο του. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω εργαστεί σε γνωστή αλυσίδα νετ καφέ και έχω δει αρκετές συμπεριφορές όσο και χαρακτήρες ανά ηλικίες.
dimitris1090t Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Αν δεν έχει rgb φωτισμό εγω δεν το παίρνω. Τι σόι pro gamer χωρίς rgb shampoo θα είμαι 😂🤣
Bl4ckSn4ke Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Σε λίγο θα απολαμβανουμε από γνωστή εταιρία εστίασης και το Gaming McBurger. Το Μπιφτεκι του θα είναι φτιαγμένο από σπασμένα χειριστήρια, μετά από fifa!
JohnyFire Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 βαρβατιλα μπιχλα και σαπιλα γαμω ακουγεται χαχαχαχα
ilos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, emmanuel5 είπε Τι άλλη μ*λ%@&ία θα δούμε........ xbox κ@πότες, αν και στράφι θα πάνε στους "pro gamers".
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 37 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε Αν δεν έχει rgb φωτισμό εγω δεν το παίρνω. Τι σόι pro gamer χωρίς rgb shampoo θα είμαι 😂🤣 Αν το παρεις θα γινουν RGB τα μαλια σου.
Xxred_swordxX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Not sure if trolling or just being serious.
dpolal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Q-Taxys είπε Αν θέλεις να μυρίζεις σαν προ γκέιμερ, κλείσου σε ένα υπόγειο και μην κάνεις μπάνιο για μερικές μέρες ώρες παίζοντας συνέχεια. Fixed. 😄😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα