Ducatista Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω αυτά https://www.djshop.gr/epangelmatikos-ichos/installed-sound/icheia-orofis/power-dynamics-csbt80 Δεν έχω ιδέα όμως αν παίζουν καλά θα ήθελα να έχουν και λίγο μπάσο έχει κανείς άποψη επί του θεματος; αν έχει βάλει κάτι ανάλογο; δεν θέλω να ξοδέψω μια περιουσία αλλά να μην είναι κ ήχος από κινεζικό Ραδιόφωνο! Και σίγουρα να είναι bluetooth! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Να φανταστείς ένα καλό παθητικό ζευγάρι ηχείων με οκτάιντσο μεγάφωνο κάνει πολύ περισσότερα. Αυτό που βλέπεις είναι με ενισχυτή και Bluetooth. Είναι προφανές ότι έχουν γίνει εκπτώσεις στην ποιότητα ήχου που προσφέρει. Τη δουλειά σου θα την κάνεις πάντως αν δεν έχεις απαιτήσεις. Δεν θα ακούγεται σαν κινέζικο τρανζιστοράκι, αλλά ούτε και σαν καλό ηχείο οροφής με δεδομένο το μέγεθός του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Ducatista είπε Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω αυτά https://www.djshop.gr/epangelmatikos-ichos/installed-sound/icheia-orofis/power-dynamics-csbt80 Δεν έχω ιδέα όμως αν παίζουν καλά θα ήθελα να έχουν και λίγο μπάσο έχει κανείς άποψη επί του θεματος; αν έχει βάλει κάτι ανάλογο; δεν θέλω να ξοδέψω μια περιουσία αλλά να μην είναι κ ήχος από κινεζικό Ραδιόφωνο! Και σίγουρα να είναι bluetooth! Αφού θα χρειαστεί να περάσεις καλώδιο να συνδέσεις το δεύτερο ηχείο με το πρώτο και επιπλέον καλώδιο ρεύματος για το πρώτο άστα καλύτερα και πέρνα κατευθείαν απλά καλώδια ήχου, βάλε και 2 καλά παθητικά και θα είσαι πολύ καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 25 λεπτά πριν, dpolal είπε Αφού θα χρειαστεί να περάσεις καλώδιο να συνδέσεις το δεύτερο ηχείο με το πρώτο και επιπλέον καλώδιο ρεύματος για το πρώτο άστα καλύτερα και πέρνα κατευθείαν απλά καλώδια ήχου, βάλε και 2 καλά παθητικά και θα είσαι πολύ καλύτερα. Ναι αλλά το καλώδιο του ρεύματος και του παθητικού θα είναι μέσα από την γυψοσανιδα το θέμα είναι ότι η σύνδεση με προτζεκτορα ηχοσυστημα ακόμη και κινητά θα είναι με bluetooth οποτε άπειρες συνδέσεις και ευκολία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, mitspetr είπε Ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Να φανταστείς ένα καλό παθητικό ζευγάρι ηχείων με οκτάιντσο μεγάφωνο κάνει πολύ περισσότερα. Αυτό που βλέπεις είναι με ενισχυτή και Bluetooth. Είναι προφανές ότι έχουν γίνει εκπτώσεις στην ποιότητα ήχου που προσφέρει. Τη δουλειά σου θα την κάνεις πάντως αν δεν έχεις απαιτήσεις. Δεν θα ακούγεται σαν κινέζικο τρανζιστοράκι, αλλά ούτε και σαν καλό ηχείο οροφής με δεδομένο το μέγεθός του. δεν εχω απαιτησεις αλλα ενα εργο και κανενα τραγουδακι με λιγο μπασο θα το εχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ducatista είπε δεν εχω απαιτησεις αλλα ενα εργο και κανενα τραγουδακι με λιγο μπασο θα το εχω? Όχι, δεν είναι για τέτοιες δουλειές. Είναι για μουσική στο background με ευκολία Bluetooth και το οκτάιντσο μεγάφωνο απλώς για να έχεις κάποιο low end. Ούτε το πηνίο του φαίνεται από τη φωτογραφία να είναι κάτι σοβαρό για πολλά πολλά. Το έργο που λες ειδικά είναι απαιτητικό πράγμα και θέλει καλές στάθμες. To tweeter αν δεις είναι μόλις μισής ίντσας, συνεπώς δεν πρόκειται για ηχείο το οποίο θα σου προσφέρει... συγκινητικό ήχο. Επίσης η ευκολία του Bluetooth σε τόσο οικονομικό ηχείο συνήθως έρχεται με εκπτώσεις και στην ποιότητα της σύνδεσης. Θα πρέπει να προσέξεις αν κάνει συχνές διακοπές, εκεί παίζει ρόλο η πλακέτα του Bluetooth περισσότερο η οποία θα είναι τυπικής ποιότητας. Η λήψη μάλλον δεν θα σε απασχολήσει καθώς φαντάζομαι θα είναι σε γυψοσανίδα που σημαίνει ότι δεν είναι κάποιο μεγάλο και πυκνό εμπόδιο. Όπως σου είπα, ότι πληρώνεις παίρνεις. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, mitspetr είπε Όχι, δεν είναι για τέτοιες δουλειές. Είναι για μουσική στο background με ευκολία Bluetooth. Το έργο που λες ειδικά είναι απαιτητικό πράγμα και θέλει καλές στάθμες. Επίσης η ευκολία του Bluetooth σε τόσο οικονομικό ηχείο συνήθως έρχεται με εκπτώσεις και στην ποιότητα της σύνδεσης. Θα πρέπει να προσέξεις αν κάνει συχνές διακοπές, εκεί παίζει ρόλο η πλακέτα του Bluetooth περισσότερο η οποία θα είναι τυπικής ποιότητας. Η λήψη μάλλον δεν θα σε απασχολήσει καθώς φαντάζομαι θα είναι σε γυψοσανίδα που σημαίνει ότι δεν είναι κάποιο μεγάλο και πυκνό εμπόδιο. Όπως σου είπα, ότι πληρώνεις παίρνεις. εχεις να προτνεις κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ducatista είπε εχεις να προτνεις κατι? Σε αυτά τα χρήματα όχι. Μόνο τυπικά ηχεία υπάρχουν με εκπτώσεις στα συνηθισμένα επιμέρους εξαρτήματα. Μικρό πηνίο (μαγνήτης) για να δουλέψει όπως όπως το οκτάιντσο γουφέρ το οποίο εκ του μεγέθους μόνο θα έχει κάποιο λίγο μπάσο ανεπαρκές όμως για μεγάλες στάθμες, ίσα-ίσα ένα μεγάφωνο κουτσουλιά για τις υψηλές συχνότητες να υπάρχει κλπ... . Πάντως μην φανταστείς ότι σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι άλλο που να προσφέρει κάτι παραπάνω. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, mitspetr είπε Σε αυτά τα χρήματα όχι. Μόνο τυπικά ηχεία υπάρχουν με εκπτώσεις στα συνηθισμένα επιμέρους εξαρτήματα. Μικρό πηνίο (μαγνήτης) για να δουλέψει όπως όπως το οκτάιντσο γουφέρ το οποίο εκ του μεγέθους μόνο θα έχει κάποιο λίγο μπάσο ανεπαρκές όμως για μεγάλες στάθμες, ίσα-ίσα ένα μεγάφωνο κουτσουλιά για τις υψηλές συχνότητες να υπάρχει κλπ... . Πάντως μην φανταστείς ότι σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάτι άλλο που να προσφέρει κάτι παραπάνω. Δεν είπα σε αυτά αν είναι να πάρω κάτι πιο ποιοτικό αλλά μην έχει 5 φορές πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 14 ώρες πριν, Ducatista είπε Δεν είπα σε αυτά αν είναι να πάρω κάτι πιο ποιοτικό αλλά μην έχει 5 φορές πανω Όπως σου είπα εξ' αρχής. Θα κάνεις τη δουλειά σου και με αυτά. Αρκεί να μην έχεις παλαβές απαιτήσεις. Και κάποια στιγμή που θα είσαι έτοιμος, στήνεις ένα Home Cinema με πραγματικά ηχεία οροφής. Υπάρχουν εξειδικευμένες μάρκες σε αυτά. Κοστίζει βέβαια το σπορ, αλλά έτσι είναι. Χρεώνεσαι αναλόγως αναγκών και πληρώνεις το R&D για τις ανάγκες αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 44 λεπτά πριν, mitspetr είπε Όπως σου είπα εξ' αρχής. Θα κάνεις τη δουλειά σου και με αυτά. Αρκεί να μην έχεις παλαβές απαιτήσεις. Και κάποια στιγμή που θα είσαι έτοιμος, στήνεις ένα Home Cinema με πραγματικά ηχεία οροφής. Υπάρχουν εξειδικευμένες μάρκες σε αυτά. Κοστίζει βέβαια το σπορ, αλλά έτσι είναι. Χρεώνεσαι αναλόγως αναγκών και πληρώνεις το R&D για τις ανάγκες αυτές. Έχω αλλά ηχεία για home cinema.. απλά αν στριμαρω από το κινητό κάτι θα ήθελα να μην δικαίωσαν ραδιοφωνακι φρνβεεω απαιτησεις απλά δεν έχω ξαναβάλει οροφης και δεν έχω ιδέα από μπάσο τι παιζει κλπ δεν θα είναι το κύριο ηχειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Εάν έχεις άλλα ηχεία για Home Cinema είναι ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις δύο κανονικά ηχεία οροφής για να έχεις πραγματικό Dolby atmos βασικά. Bluetooth θα παίζεις μέσω του ενισχυτή AV προφανώς. Εκτός κι αν μιλάμε για άλλο χώρο, οπότε άκυρο το σκεπτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, mitspetr είπε Εάν έχεις άλλα ηχεία για Home Cinema είναι ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις δύο κανονικά ηχεία οροφής για να έχεις πραγματικό Dolby atmos βασικά. Bluetooth θα παίζεις μέσω του ενισχυτή AV προφανώς. Εκτός κι αν μιλάμε για άλλο χώρο, οπότε άκυρο το σκεπτικό. Έχω στο σαλόνι b&w ηχειακια και είμαι υπερευζαριστημενος για ταινίες και μουσική ο χωρος αυτός που λέω ειναι ενα δωματιάκι πίσω από το μαγαζί περίπου 30 τετρ και θέλω να βάλω ένα προτζεκτορα και να στριμαρω από κινητό mac κλπ λίγο μουσική... το θέμα είναι επειδή δεν θέλω να ξοδέψω πολλά στα ηχεια διότι δεν ξέρω αν τα χρησιμοποιήσω και καθόλου αλλά δεν θέλω να παρω και κάτι χωρίς μπάσο να ακούγεται σαν το κινητό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Και γιατί ψάχνεις για ηχεία οροφής; Θες να μην φαίνονται; Τα ηχεία με καμπίνα θα παίζουν καλύτερα και θα τα έχεις δεξιά και αριστερά της εικόνας που είναι το σωστό rendering του ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, mitspetr είπε Και γιατί ψάχνεις για ηχεία οροφής; Θες να μην φαίνονται; Τα ηχεία με καμπίνα θα παίζουν καλύτερα και θα τα έχεις δεξιά και αριστερά της εικόνας που είναι το σωστό rendering του ήχου. Γιατί θέλω να μην φαίνονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα