Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bromiaris είπε

Τι σχέσει έχει ρε τσάκαλε η ταχύτητα ενός ασύρματου δικτύου, με τον όγκο δεδομένων που έχεις;;;

Αν σου αρκούν 800gb με 3G... τότε και με 4G ή 114G πάλι θα σου αρκούν τα  800gb...

Κοτσάνα.

Όταν κάθεσαι να κάνεις πχ. browsing δεν μετράς GB. Περνάς κάποια ώρα βλέποντας σελίδες.

Επομένως άλλα θα δεις σε 3G σε 15 λεπτά και άλλα σε 5G. Δεν είναι αναλογικό γιατί προφανώς διαβάζεις, δεν κατεβάζεις συνέχεια αλλά σίγουρα περισσότερα.

Γενικά γρηγορότερο δίκτυο = καταναλώνεις περισσότερα δεδομένα στον ίδιο χρόνο που ξοδεύεις.

• Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, foxgre είπε

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το μόνο που μπορεί να μας σώσει και ειδικα τα παιδιά μας είναι βάψιμο τα υπνοδωμάτια με κατι τέτοιο για ελαχιστοποίηση της ακτινοβολίας τουλάχιστον τις ώρες ύπνου που ο οργανισμός είναι πιο εκτεθειμένος.

https://www.amazon.com/YSHIELD-EMF-Shielding-Paint-HSF54/dp/B007A0RTES

Δε φτανει, θελει κι ενα ματοχαντρο για το κακο ματι για να λειτουργησει και το project να το αναλαβει μαγος του 15ου αιωνα κι οχι απλος μπογιατζης, κι αντε να τον βρεις που χουν ολοι τους πεθανει...

3 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Κάποιοι όπως βλέπεις βγάζουν χρήματα από αυτά. Δεν χρειάζεται να είμαστε ακτινοφοβικοί απλά να είμαστε ενημερωμένοι, γιατί αλλιώς πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο πονηρός που θα πουλάει θήκες προστασίας από ακτινοβολία, χρώμα που προστατευει απο ακτινοβολία, ρούχα που προστατεύουν από ακτινοβολία.

σωστα, οι αγαπημενοι μου παντως ειναι αυτοι που τους πουλανε κατι αυτοκολητα που μετατρεπουν την κακια ακτινοβολια του βεελζεβουλη σε θετικη ενεργεια. Ειλικρινα θα θελα να μουν ενας απ αυτους (αλλα θα πεθαινα στα γελια, θα τρολλαριζα τους πελατες και δε θα πουλουσα τιποτα)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ablaoublas_542 είπε

Περισσοτερο με ανησυχησε οτι μιλας για παιδια ενω οι αποψεις σου ειναι τοσο παρωχημενες και αντι επιστημονικες παρα η κακια η ακτινοβολια

Εάν είσαι ειδικός ή σπουδάζεις κάτι αντίστοιχο θα ήθελα να με ενημερώσεις εμένα που είμαι άσχετος. Μήπως κάνει και το κάπνισμα καλό όπως έλεγαν οι διαφημίσεις τη δεκαετία του 50?

Δε θέλω να γίνομαι εριστικός αλλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι καλυτερα να προσέχουμε από το να τα δούμε μπροστά μας αργότερα γιατί μας είπαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Εγώ προσωπικά μέσα στο σπίτι μου δεν έχω WiFi και δε δίνω στα παιδιά κινητό να παίζουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασύρματο τηλέφωνο έχεις;

Για το κινητό-παιδί καλά κάνεις για πολλούς λόγους.

Επεξ/σία από kifinas
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, foxgre είπε

Εάν είσαι ειδικός ή σπουδάζεις κάτι αντίστοιχο θα ήθελα να με ενημερώσεις εμένα που είμαι άσχετος. Μήπως κάνει και το κάπνισμα καλό όπως έλεγαν οι διαφημίσεις τη δεκαετία του 50?

Δε θέλω να γίνομαι εριστικός αλλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι καλυτερα να προσέχουμε από το να τα δούμε μπροστά μας αργότερα γιατί μας είπαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Εγώ προσωπικά μέσα στο σπίτι μου δεν έχω WiFi και δε δίνω στα παιδιά κινητό να παίζουν. 

Μα το πρόβλημα είναι ότι δεν το σπουδάζεις το αντικείμενο και νομίζεις ότι ξέρεις τις λεπτομέριες περί αυτού. 

Και στο λέει ένας που το σπουδάζει(ΗΜΜΥ).

Δεν θα ανοίξω τη συζήτηση αυτή γιατί είναι πολύ μεγάλη, περίπλοκη και δυσνόητη. Πάντως πριν διαβάσεις μια έρευνα ή άρθρο να κρίνεις την πηγή, τους συγγραφείς, τους reviewers και την απήχηση των προηγούμενων. Αν μιλάμε πάντα για επιστημονικό άρθρο. Για άρθρο από σελίδες στο fb και λοιπά site δεν θα μιλήσω άλλο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, possiz είπε

Κοτσάνα.

Όταν κάθεσαι να κάνεις πχ. browsing δεν μετράς GB. Περνάς κάποια ώρα βλέποντας σελίδες.

Επομένως άλλα θα δεις σε 3G σε 15 λεπτά και άλλα σε 5G. Δεν είναι αναλογικό γιατί προφανώς διαβάζεις, δεν κατεβάζεις συνέχεια αλλά σίγουρα περισσότερα.

Γενικά γρηγορότερο δίκτυο = καταναλώνεις περισσότερα δεδομένα στον ίδιο χρόνο που ξοδεύεις.

Κοτσάνα στο τετράγωνο…

Βρε πατέ καλά? Ληγμένα πίνετε?

Αν εγώ θέλω να ενημερωθώ από 5 συγκεκριμένες σελίδες οι οποίες θα μου καταναλώσουν πχ 100mb,  με 3G ταχύτητα… σημαίνει ταυτόχρονα ότι αν έχω 4G ή 5G θα έχω ανάγκη να μπω και σε άλλες 50 σελίδες για να ξοδέψω επιπλέον πχ 500 mb?

Τώρα εσύ ψηφίζεις έτσι…?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Κοτσάνα στο τετράγωνο…

Βρε πατέ καλά? Ληγμένα πίνετε?

Αν εγώ θέλω να ενημερωθώ από 5 συγκεκριμένες σελίδες οι οποίες θα μου καταναλώσουν πχ 100mb,  με 3G ταχύτητα… σημαίνει ταυτόχρονα ότι αν έχω 4G ή 5G θα έχω ανάγκη να μπω και σε άλλες 50 σελίδες για να ξοδέψω επιπλέον πχ 500 mb?

Τώρα εσύ ψηφίζεις έτσι…?

Ψηφίζω αλλά όχι αυτά που ψηφίζεις εσύ. Είσαι γκαγκά ή τον παριστάνεις?

Αλλά μάλλον είσαι αφού εσύ κάνεις browsing με τη λογική ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Κολλημένος, 5 σελίδες και βγαίνω μην καταναλώσω τα MB. Ή θα δω youtube σε 360p, δε πα να μαμιέται το 5G.

Επεξ/σία από possiz
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν επειδή από κοτσάνα σε κοτσάνα στο τέλος θα κάνουμε δέντρο παλικάρια η ταχύτητα ενός δικτύου δεν εξαρτάτε από πόσο όγκο δεδομένων θα καταναλώσω εγώ στην συσκευή μου δλδ παράδειγμα έχω 3G θέλω 500 mb για sites,youtube,social κ.α. ή έχω 5G  θέλω 10GB για τα αντίστοιχα.

Θα μας ρίξετε τα λίγα μαλλιά που πας έμειναν με το συμπάθιο!! 

Επεξ/σία από BeSt_
  • Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, possiz said:

Αλλά μάλλον είσαι αφού εσύ κάνεις browsing με τη λογική ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Κολλημένος, 5 σελίδες και βγαίνω μην καταναλώσω τα MB. Ή θα δω youtube σε 360p, δε πα να μαμιέται το 5G.

Sorry αλλά είναι πρόβλημα του καθενός το ότι γίνεται πιο λαίμαργος λόγω της μεγαλύτερης ταχύτητας.

Κατά τα άλλα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αυξηθούν τα GB των πακέτων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BeSt_ είπε

Λοιπόν επειδή από κοτσάνα σε κοτσάνα στο τέλος θα κάνουμε δέντρο παλικάρια η ταχύτητα ενός δικτύου δεν εξαρτάτε από πόσο όγκο δεδομένων θα καταναλώσω εγώ στην συσκευή μου δλδ παράδειγμα έχω 3G θέλω 500 mb για sites,youtube,social κ.α. ή έχω 5G  θέλω 10GB για τα αντίστοιχα.

Θα μας ρίξετε τα λίγα μαλλιά που πας έμειναν με το συμπάθιο!! 

Αυτό κατάλαβες εσύ φωστήρα?

Θα στο πω με απλό παράδειγμα μπας και το καταλάβεις γιατί το παίζετε ειδήμονες και λέτε τα τετριμμένα σας. Αν είχες ένα modem 9600Kps τα ίδια MB θα κατανάλωνες?

Πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις ότι όταν έχει γρηγορότερες συνδέσεις σταδιακά θα καταναλώνεις και περισσότερα data? Όχι επειδή θα βαρύνουν ξαφνικά οι σελίδες που κατεβάζεις αλλά γιατί στον ίδιο χρόνο αντί να περιμένεις να κατέβει η σελίδα θα την έχεις διαβάσει κιόλας.

Αλλά ΟΚ, μείνε με τα 200ΜΒ που δίνει η κάθε Ελληνική εταιρεία και μας κλέβει κανονικότατα.

Επεξ/σία από possiz
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, niktsik17 είπε

Μα το πρόβλημα είναι ότι δεν το σπουδάζεις το αντικείμενο και νομίζεις ότι ξέρεις τις λεπτομέριες περί αυτού. 

Και στο λέει ένας που το σπουδάζει(ΗΜΜΥ).

Δεν θα ανοίξω τη συζήτηση αυτή γιατί είναι πολύ μεγάλη, περίπλοκη και δυσνόητη. Πάντως πριν διαβάσεις μια έρευνα ή άρθρο να κρίνεις την πηγή, τους συγγραφείς, τους reviewers και την απήχηση των προηγούμενων. Αν μιλάμε πάντα για επιστημονικό άρθρο. Για άρθρο από σελίδες στο fb και λοιπά site δεν θα μιλήσω άλλο. 

Το ότι σπουδάζεις το τεχνικό κομμάτι, θεωρείς σε κάνει ειδικότερο στις επιπτώσεις στην υγεία;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, possiz είπε

Αυτό κατάλαβες εσύ φωστήρα?

Θα στο πω με απλό παράδειγμα μπας και το καταλάβεις γιατί το παίζετε ειδήμονες και λέτε τα τετριμμένα σας. Αν είχες ένα modem 9600Kps τα ίδια MB θα κατανάλωνες?

Πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις ότι όταν έχει γρηγορότερες συνδέσεις σταδιακά θα καταναλώνεις και περισσότερα data? Όχι επειδή θα βαρύνουν ξαφνικά οι σελίδες που κατεβάζεις αλλά γιατί στον ίδιο χρόνο αντί να περιμένεις να κατέβει η σελίδα θα την έχεις διαβάσει κιόλας.

Αλλά ΟΚ, μείνε με τα 200ΜΒ που δίνει η κάθε Ελληνική εταιρεία και μας κλέβει κανονικότατα.

Άντε πάμε πάλι από την αρχή γιατί έχεις τα θεματάκια σου…

Αν εγώ θέλω να κάνω μια συγκεκριμένη δουλειά στο διαδίκτυο, που αυτή η δουλειά θα μου καταναλώσει «Χ» mb… αυτό που αλλάζει είναι ο χρόνος στο κατέβασμα η ανέβασμα των αρχείων… με  3G θα είναι πχ 120sec ενώ με 5G θα είναι πχ 20sec

Η μεταβλητή «Χ» Δεν αλλάζει βρε έρμε αν πας σε πιο γρήγορο δίκτυο…

Το ότι εσένα θα ανοίξει η όρεξη σου για να κατεβάζεις οποιαδήποτε χαζομάρα βρεις είναι ανεξάρτητο από το όποιο αργό ή γρήγορο δίκτυο, αλλά έχει να κάνει σχέση μόνο με τα πόσα gb διαθέτης…

Αλλά εσύ προσπαθείς να μπλέξεις τα ακριβά προγράμματα δεδομένων των Ελληνικών παρόχων με τις μεγαλύτερες ταχύτητες του 5G,  μπας και μπερδέψεις κανέναν και δεν πάρει χαμπάρι τι κοτσάνα λες… Αλλά δυστυχώς σε κατάλαβαν όλοι…

Τρικυμία εν κρανίο…

Επεξ/σία από bromiaris
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μα και αυτη η σαμμυ δεν ριχνει μια ματια και εδω στους μεγαλοαναλυτες του ινσομνια (να κανει προσληψεις για τους επομενους γκουρου της τεχνολογιας)μπας και φερει πολυ νωριτερα το 6G............🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...