foxgre Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, stafaf είπε Δε χρειάζεται φίλε μου. Όσοι τη βγάλουν καθαρή απο το 5g τους περιμένει το 6g να τους αποτελειώσει. Δυστυχώς έτσι είναι. Και για αυτο το λόγο και η επιστημονική κοινότητα ισχυρίζεται ότι το κακό ήδη έχει γίνει και ολοένα και μεγαλώνει... 5G Network The expansion of the 5G network, intended to enable faster wireless transmission of larger amounts of data, requires the installation of many more antennas in urban areas. In this way, the scientists argue, there is no longer anyone escaping the potentially harmful effects of radiation. After all, we are already exposed to 2G, 3G, 4G and Wi-Fi radiation. 1 2
VonLoutsos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Just now, foxgre said: Δυστυχώς έτσι είναι. Και για αυτο το λόγο και η επιστημονική κοινότητα ισχυρίζεται ότι το κακό ήδη έχει γίνει και ολοένα και μεγαλώνει... 5G Network The expansion of the 5G network, intended to enable faster wireless transmission of larger amounts of data, requires the installation of many more antennas in urban areas. In this way, the scientists argue, there is no longer anyone escaping the potentially harmful effects of radiation. After all, we are already exposed to 2G, 3G, 4G and Wi-Fi radiation. Μεγάλη λέξη το POTENTIALLY. Ειδικά σε περιπτώσεις Μη Ιοντίζουσας ακτινοβολίας.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Για να παιξει σωστα το 4G στην Ελλαδα και κατ επεκταση το 5G θα πρεπει οι Ληστες, λαμογια παροχοι να δινουν περισσοτερα giga το μηνα η unlimited οπως στο εξωτερικο. Μεχρι να επεμβει εισαγγελεια στο γκετο ας απολαυσουμε το 800ΜΒ δωρο....
foxgre Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Μεγάλη λέξη το POTENTIALLY. Ειδικά σε περιπτώσεις Μη Ιοντίζουσας ακτινοβολίας. http://eeae.gr/με-μια-ματιά/μαθαίνουμε-για-τις-ακτινοβολίες/μη-ιοντίζουσα-ακτινοβολία Εγώ πάλι πιστεύω ότι το μόνο που μπορεί να μας σώσει και ειδικα τα παιδιά μας είναι βάψιμο τα υπνοδωμάτια με κατι τέτοιο για ελαχιστοποίηση της ακτινοβολίας τουλάχιστον τις ώρες ύπνου που ο οργανισμός είναι πιο εκτεθειμένος. https://www.amazon.com/YSHIELD-EMF-Shielding-Paint-HSF54/dp/B007A0RTES Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από foxgre 1
VonLoutsos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Just now, foxgre said: Εγώ πάλι πιστεύω ότι το μόνο που μπορεί να μας σώσει και ειδικα τα παιδιά μας είναι βάψιμο τα υπνοδωμάτια με κατι τέτοιο για ελαχιστοποίηση της ακτινοβολίας τουλάχιστον τις ώρες ύπνου που ο οργανισμός είναι πιο εκτεθειμένος. https://www.amazon.com/YSHIELD-EMF-Shielding-Paint-HSF54/dp/B007A0RTES Κάποιοι όπως βλέπεις βγάζουν χρήματα από αυτά. Δεν χρειάζεται να είμαστε ακτινοφοβικοί απλά να είμαστε ενημερωμένοι, γιατί αλλιώς πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο πονηρός που θα πουλάει θήκες προστασίας από ακτινοβολία, χρώμα που προστατευει απο ακτινοβολία, ρούχα που προστατεύουν από ακτινοβολία. 2
Cocomel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, asdfaster είπε Εμείς πάντως έχουμε 3g σε όλη την Ελλάδα απροβλημάτιστο. Το 4g άλλος έχει άλλος δεν έχει ανάλογα την περιοχή. Οταν θα έχουν 7g εμείς θα έχουμε 4g σε όλη την Ελλάδα και 5g σε μερικές περιοχές. Και τα Ελληνικά τα ghetto κινητής τηλεφωνίας και internet μονο για να ζητάνε λεφτά είναι. Για να κάνα upgrade δεν είναι άξιοι. Oπως και με τις vdsl που oi ταχύτητες 100-150mbps είναι ότι πιο ξεπεσμένο και τελευταίο υπάρχει. Kαι ζητάνε τα άπειρα για 1 μηνα χρήσης. Έλα μια ζωή μιζέρια .... Τραγικό κατάντησε έλεος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 6G Μονο στο αλου φαν παρκ ηξερα. Οτι θα το εχω στο κινητο μου δεν το φανταζομουν...
makak0s Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Εχασα επεισοδια? ποτε ξεπερασε τα προληματα με το 5g πηγε στο 6g?
stafaf Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lexotamilf είπε 1080p ή παστίτσιο ανάλυση; Σημασία έχει η διαφορά στην ταχύτητα κατεβάσματος, στο ίδιο μέγεθος αρχείου και απολύτως καμία σημασία δεν έχει η ανάλυση στο ανωτέρω παράδειγμα. Μπερδεύεσαι. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από stafaf 3 1
bromiaris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, fg9000 είπε Για να παιξει σωστα το 4G στην Ελλαδα και κατ επεκταση το 5G θα πρεπει οι Ληστες, λαμογια παροχοι να δινουν περισσοτερα giga το μηνα η unlimited οπως στο εξωτερικο. Μεχρι να επεμβει εισαγγελεια στο γκετο ας απολαυσουμε το 800ΜΒ δωρο.... Τι σχέσει έχει ρε τσάκαλε η ταχύτητα ενός ασύρματου δικτύου, με τον όγκο δεδομένων που έχεις;;; Αν σου αρκούν 800gb με 3G... τότε και με 4G ή 114G πάλι θα σου αρκούν τα 800gb...
Ablaoublas_542 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, foxgre είπε http://eeae.gr/με-μια-ματιά/μαθαίνουμε-για-τις-ακτινοβολίες/μη-ιοντίζουσα-ακτινοβολία Εγώ πάλι πιστεύω ότι το μόνο που μπορεί να μας σώσει και ειδικα τα παιδιά μας είναι βάψιμο τα υπνοδωμάτια με κατι τέτοιο για ελαχιστοποίηση της ακτινοβολίας τουλάχιστον τις ώρες ύπνου που ο οργανισμός είναι πιο εκτεθειμένος. https://www.amazon.com/YSHIELD-EMF-Shielding-Paint-HSF54/dp/B007A0RTES Περισσοτερο με ανησυχησε οτι μιλας για παιδια ενω οι αποψεις σου ειναι τοσο παρωχημενες και αντι επιστημονικες παρα η κακια η ακτινοβολια 4
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, bromiaris είπε Τι σχέσει έχει ρε τσάκαλε η ταχύτητα ενός ασύρματου δικτύου, με τον όγκο δεδομένων που έχεις;;; Αν σου αρκούν 800gb με 3G... τότε και με 4G ή 114G πάλι θα σου αρκούν τα 800gb... Οτι οσο κρατανε τον κοσμο με τα 800ΜΒ δεν χρειαζεται να επενδυσουν σε 4G και 5G . Αν θα πεσει καμπανα και αναγκαστουν να προσφερουν τα πακετα internet ου εξωτερικου τοτε αναγκαστικα θα επενδυσουν σε 4G 5G για να μην τρωει bootleneck το κυψελοδυκτιο...τσακαλε.
Xvipes Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Οπότε μη πάρετε Samsung γιατί έρχεται ban και γι αυτήν από τον Trump.
james01gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, asdfaster είπε Εμείς πάντως έχουμε 3g σε όλη την Ελλάδα απροβλημάτιστο. Το 4g άλλος έχει άλλος δεν έχει ανάλογα την περιοχή. Οταν θα έχουν 7g εμείς θα έχουμε 4g σε όλη την Ελλάδα και 5g σε μερικές περιοχές. Και τα Ελληνικά τα ghetto κινητής τηλεφωνίας και internet μονο για να ζητάνε λεφτά είναι. Για να κάνα upgrade δεν είναι άξιοι. Oπως και με τις vdsl που oi ταχύτητες 100-150mbps είναι ότι πιο ξεπεσμένο και τελευταίο υπάρχει. Kαι ζητάνε τα άπειρα για 1 μηνα χρήσης. για να καταλάβω, τα 5 ευρώ που μου ζήτησε εμένα η wind για να μου αναβαθμίσει την γραμμή σε vdsl 50άρα σου φαίνεται υπερβολικό; σε σπίτι που είχα adsl με το ζόρι 5 και τώρα έχω 50 ακριβώς απροβλημάτιστα; στο εξωτερικό πολλοί δεν έχουν σταθερό, μόνο κινητό και είναι αλήθεια πως η κινητή τηλεφωνία είναι γενικά φθηνότερη. ΑΛΛΑ όπως και σε άλλους τομείς, για πες μου σε ποιο σημείο της Γερμανίας, της Πολωνίας, της Γαλλίας έχεις ανάγλυφο ανάλογο με της Ελλάδας. το ίδιο ισχύει και για το ρεύμα, το ίδιο ισχύει και για τα καύσιμα. ακόμη και χωρίς τους φόρους, δεν υπάρχει περίπτωση σε οποιοδήποτε σημείο της Γερμανίας να υπάρχει τέτοια επιβάρυνση στα μεταφορικά όσο υπάρχει στα ελληνικά νησιά ή στα χωριά. θέλεις δηλαδή στα Άγραφα και στα Ζαγοροχώρια να έχεις 5g; ή στους Φούρνους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα