Cosmonaut21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Για πόσες ημέρες ισχύει το dead on arrival για τηλεοράσεις; Νόμιζα ότι είναι 14 αλλά μου απάντησαν 7.Ισχύει;
alexakos89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Cosmonaut21 είπε Για πόσες ημέρες ισχύει το dead on arrival για τηλεοράσεις; Νόμιζα ότι είναι 14 αλλά μου απάντησαν 7.Ισχύει; Αναλογα το καταστημα.Αλλα εχουν 7 αλλα 14. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από alexakos89
bromiaris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Για να καταλάβω… παρέλαβες μια τηλεόραση η οποία Δεν ανοίγει καθόλου (δηλαδή νεκρή κατά την παραλαβή) και μέσα σε 7 ημέρες δεν θα μπορέσεις να την στείλεις πίσω?
Cosmonaut21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Όχι.Δούλευε μέχρι που παρουσίασε πρόβλημα αλλά στις 14 μέρες.Το κατάστημα δε τη δέχεται λέει σαν doa και με στείλανε αντιπροσωπεία.Εκείνοι ενώ δεν την έχουν καν ελέγχξει εδώ και πόσες μέρες για το αν και τι προβλημα έχει,μου είπαν ότι το doa είναι για 7 ημέρες και δεν αποτελεί νομοθεσία αλλά συμφωνία της εκάστοτε εταιρείας με τις αλυσίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα