montelagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, gmts είπε Ρε Joshua21, την έχεις μεγάλη όντως? 😄 @montelagr Πάρε τα λεφτά και την γυναίκα και πηγαίντε κανα 2μερο. Δεν συμβαίνουν συχνά αυτά. μα καλεσα την ετερια την ιδια μιλησα με λογιστήριο δεν λιπει
gmts Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Πάμε πάλι. @modelagr Πάρε τα λεφτά και την γυναίκα και πηγαίντε κανα 2μερο. Δεν συμβαίνουν συχνά αυτά
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 30 λεπτά πριν, montelagr είπε εχω απαντηση πιο πανω. δεν υπαρχει τιποτα. Το είδα, έλα όμως που έρχεται σε πλήρη αντίφαση με το εξής: 1 ώρα πριν, montelagr είπε ισως εγινε κατι αλλο και δεν το καταλαβα εγω! ισως κρατησαν χ 2 και μου δωσαν τα λεφτα πισω και δεν το πρόσεξα οτι κράτησαν χ2 Ή όντως δεν υπάρχει τίποτα, ή κάτι υπάρχει και δεν το πρόσεξες, και τα δύο αποκλείεται να ισχύουν. 1
montelagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το είδα, έλα όμως που έρχεται σε πλήρη αντίφαση με το εξής: Ή όντως δεν υπάρχει τίποτα, ή κάτι υπάρχει και δεν το πρόσεξες, και τα δύο αποκλείεται να ισχύουν. πηγα τραπεζα μολις τωρα εγινε δεσμευση 423 ευρω - 23.5 4.6 έγινε αποδέσμευση εγω ειδα παραπάνω χρήματα σημερα στον λογαριασμό μου χωρίς να ξερω απο που ήρθαν ΤΕΣΠΑ έληξε ευχαριστω παιδια - εγω εκανα το χρεως μου τους καλεσα. close topic
vasilllis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 μπηκαν στο λογαριασμο σου και τα πηραν?μπορουν να το κανουν αυτο?
montelagr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, vasilllis είπε μπηκαν στο λογαριασμο σου και τα πηραν?μπορουν να το κανουν αυτο? Δεν ξέρω απ 23.5 που δεν είχαν τραβήξει κάτι τα στριλαν πίσω τους κάλεσα και ειπαν δεν βλέπουν πρόβλημα . Σήμερα τα πήραν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα