ΙωανναLoveRoses Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Καλημέρα παιδιά παρήγγειλα το παρακάτω λαπ τοπ χτες. Το θελω για κατέβασμα ταινιών πιο πολύ. Το είδα δεν έχει hdmi ξερεις κάποιος αν υποστηρίζει smart view ? Θελω να μου πείτε γνωμες. https://www.skroutz.gr/s/18634160/HP-Pavilion-15-cw1003nv-3500U-8GB-1TB-128GB-FHD-W10.html
zx1234r Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατέβασμα ταινιών μόνο? Δεν χρειάζεσαι hdmi για κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από zx1234r
ΙωανναLoveRoses Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, zx1234r είπε Κατέβασμα ταινιών μόνο? Δεν χρειάζεσαι hdmi για κάτι τέτοιο. Θελω να το συνδέω με τη τηλεόραση μέχρι τώρα στο παλιό λαπ τοπ χρησιμοποιούσα hdmi και smart view αλλά επειδή είναι για πεταμα κολλαγε απιστευτα
DioSemi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Έχει πολύ καλά specs απλά για να το βάζεις να βλέπεις ταινίες. Τσάμπα τα λεφτά δλδ αν το θες μόνο για αυτό. + Το ότι δεν έχει HDMI. Καλύτερα να ακυρώσεις. Υπάρχουν άλλες πολύ πιο οικονομικές λύσεις.
ΙωανναLoveRoses Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, DioSemi είπε Έχει πολύ καλά specs απλά για να το βάζεις να βλέπεις ταινίες. Τσάμπα τα λεφτά δλδ αν το θες μόνο για αυτό. + Το ότι δεν έχει HDMI. Καλύτερα να ακυρώσεις. Υπάρχουν άλλες πολύ πιο οικονομικές λύσεις. Παίζω και παιχνιδια αλλά έχω ps4. Θελω να εχω και την επιλογή να παίξω ένα παιχνίδι στον υπολογιστή.
kostasSTi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, ΙωανναLoveRoses είπε Παίζω και παιχνιδια αλλά έχω ps4. Θελω να εχω και την επιλογή να παίξω ένα παιχνίδι στον υπολογιστή. Φτιάξε ένα ωραιότατο desktop με αυτά τα χρήματα και πάρε ένα tv box με 50 ευρώ και είσαι αρχηγός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα