KALOXORI Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΗΧΟ;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, KALOXORI είπε ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΗΧΟ; Σου σφυρίζει κλέφτικα? Αρχικά υπάρχει ολόκληρη κατηγορία για κινητά, μετά για πιο λόγο γράφεις με κεφαλαία?, ξες ότι στα forum είναι σαν να φωνάζεις? και τέλος έτσι είναι αρκετά κινητά ώστε να ξες ότι όντως μπήκε στη φόρτιση
ManFromEarth Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 το φχαριστιεται, για αυτο. Και η γυναικα μου οταν βαζω το βυσμα, βγαζει ηχο.
stratosw Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε το φχαριστιεται, για αυτο. Και η γυναικα μου οταν βαζω το βυσμα, βγαζει ηχο. Και βαλεις το βυσμα σε ξενη τρυπα, φανταζομαι ανοιγει σειρινα 1
Narayan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, KALOXORI είπε ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΗΧΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΟΡΤΙΖΕΙ
Kostasspil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Επόμενο νήμα: ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΒΓΑΖΕΙ ΗΧΟ;
saruman123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, KALOXORI είπε ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΗΧΟ; Νομίζω αν πας στις ρυθμίσεις υπάρχει απενεργοποίηση ήχου φόρτιση. Επίσης καλό είναι να έχει ήχο για να ξέρεις ότι μπήκε το βύσμα και φορτίζει σωστά.
KALOXORI Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα