Iliasko2000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Γεια σας θα ηθελα να ρωτήσω πείτε ότι έχω ένα crypton x135 με κατοχή διπλώματος 125 μπορώ να το ασφαλισω πάνω μου ; Ακόμα και να μην με καλύπτει η ασφάλεια
NickTG Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 8 hours ago, Iliasko2000 said: Ακόμα και να μην με καλύπτει η ασφάλεια Τότε γιατί να κάνεις ασφάλεια?
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Απο την στιγμή που δεν σε καλύπτει το δίπλωμα, δεν μπορεί να σε καλύψει και η ασφαλιστική
Iliasko2000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, NickTG είπε Τότε γιατί να κάνεις ασφάλεια? Εικονική για να μην υπάρχει θέμα με αστυνομία 3
alexinhogr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Να μην το οδηγας, αφού δεν έχεις το κατάλληλο δίπλωμα. Να μάθετε να είστε νόμιμοι και όχι επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους. 3
GeoMak7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Iliasko2000 είπε Γεια σας θα ηθελα να ρωτήσω πείτε ότι έχω ένα crypton x135 με κατοχή διπλώματος 125 μπορώ να το ασφαλισω πάνω μου ; Ακόμα και να μην με καλύπτει η ασφάλεια αν τρακαρεις ΕΣΥ -> ΕΜΕΝΑ και ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ειτε εχεις ασφαλεια - ειτε δεν εχεις, θα σου παρω δικαστικα οτι εχεις και δεν εχεις. φυσικα θα πεσει μηνυση και απο την τροχαια, ισως και απο την ασφαλιστικη που τους εξαπατησες. θελω να πιστευω οτι σε πειθω να μην κανεις μ@λακια που ΙΣΩΣ να την πληρωνεις για παντα & αν εισαι (ευχομαι) τυχερος, ποτέ. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από GeoMak7 1
greed Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, Iliasko2000 είπε Γεια σας θα ηθελα να ρωτήσω πείτε ότι έχω ένα crypton x135 με κατοχή διπλώματος 125 μπορώ να το ασφαλισω πάνω μου ; Ακόμα και να μην με καλύπτει η ασφάλεια Ότι πρέπει για να καταστρέψεις τη ζωή σου. 1
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Iliasko2000 είπε Εικονική για να μην υπάρχει θέμα με αστυνομία Πως δεν θα υπάρχει αφού δεν θα έχεις δίπλωμα;;; 51 λεπτά πριν, GeoMak7 είπε αν τρακαρεις ΕΣΥ -> ΕΜΕΝΑ και ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ειτε εχεις ασφαλεια - ειτε δεν εχεις, θα σου παρω δικαστικα οτι εχεις και δεν εχεις. Χωρίς δίπλωμα, δεν χρειάζεται καν να προκαλέσει αυτός το ατύχημα. Φταίει όπως και να έχει! Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Sorath 2
GeoMak7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, Sorath είπε Πως δεν θα υπάρχει αφού δεν θα έχεις δίπλωμα;;; Χωρίς δίπλωμα, δεν χρειάζεται καν να προκαλέσει αυτός το ατύχημα. Φταίει όπως και να έχει! αν εχει καλο δικηγορο, το μπαλωνει. αν ομως φταιει, με υλικες & οχι μονο ζημιες, την πατησε...
NickTG Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 3 hours ago, Iliasko2000 said: Εικονική για να μην υπάρχει θέμα με αστυνομία Πως δεν θα υπάρχει θέμα με την αστυνομία? Ούτε δίπλωμα θα έχεις ούτε και ασφάλεια. Κάτι έχεις σκεφτεί λάθος. 1 1
di maria kun Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Παίδες σε ότι λέτε συμφωνώ απόλυτα. Τεχνικά μιλώντας υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρίες που βγάζουν ασφάλειες και έτσι χωρίς δίπλωμα. Θα μου πείτε σε κάθε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος δεν υπάρχει ένα μητρώο όσων έχουν διπλωμα ώστε να συνεχίζει στην έκδοση της ασφάλειας? Ναι σε κάθε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος υπάρχει...
NickTG Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 7 minutes ago, di maria kun said: Τεχνικά μιλώντας υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρίες που βγάζουν ασφάλειες και έτσι χωρίς δίπλωμα. Ναι προφανώς. Μπορεί το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι να είναι στο όνομα κάποιου που δεν έχει δίπλωμα και να βγάλει κανονικά ασφάλεια. Από εκεί και πέρα ο οδηγός θα πρέπει να έχει το αντίστοιχο δίπλωμα.
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ από όποια ασφαλιστική και να έχω περάσει, ζητάνε δίπλωμα. Εξάλλου, αν δεν είναι ο κάτοχος του αυτοκινήτου και ο οδηγός, τότε πρέπει να δηλώσεις τον οδηγό (άρα ζητείται και το δίπλωμα αυτού). Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Sorath
Γιαούρτι Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 ο λόγος που κάνεις ασφάλεια είναι ότι οι αποζημιώσεις σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή μπορεί να φτάσουν σε πολύ μεγάλα ποσά. πχ 1,000,000€. Αν συμβεί λοιπόν κάτι τέτοιο αμφιβάλλω ότι θα μπορέσεις να το καλύψεις. Έτσι λοιπόν αναλαμβάνει η ασφάλεια. Φαντάσου να μην έχεις ασφάλεια και να σου κάτσει καμια περίπτωση να τραυματίσεις σοβαρά κάποιον/σκοτώσεις. υπολόγισε λίγο στα γρήγορα πόσα χρόνια πρέπει να δουλεύεις για να καλύψεις ένα τέτοιο ποσό. Δυστυχώς όμως στην ελλάδα έχουμε μάθει ό,τι κάνουμε απλά να το κάνουμε για να λέμε ότι είμαστε οκ. Φοράμε κράνος για να μη μας γράψει η τροχαία, φοράμε ζώνη για τον ίδιο σκοπό, αλλάζουμε λάστιχα στο αυτοκίνητο για να μη μας κόψουν στο ΚΤΕΟ.... και γενικά λειτουργούμε με παρόμοιο τρόπο σε πολλές περιπτώσεις. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα