skepasti21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο σκεύασμα?
akpe Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, skepasti21 said: Έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο σκεύασμα? Εμπειρία δεν έχω, αλλά είδα πως διαφημίζεται για απώλεια βάρους και ως superfood (read: bullshit) και είπα να το ψάξω λίγο. Quote Conclusion The evidence from RCTs suggests that Garcinia extracts/HCA generate weight loss on the short term. However, the magnitude of this effect is small, is no longer statistically significant when only rigorous RCTs are considered, and its clinical relevance seems questionable. Future trials should be more rigorous, longer in duration, and better reported. Αν το θες για απώλεια βάρους, κοίτα αλλού, κατά προτίμηση σε κάποιον επιστημονικά καταρτισμένο διατροφολόγο ή διαιτολόγο και όχι σε τυχάρπαστους «διατροφολόγους» με σπουδές μέσω ίντερνετ. Αν τώρα το θες για superfood, δες αυτό. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από akpe 1
dollyyy19 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) καλο.κανει δουλεια.... Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από dollyyy19
zx1234r Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Όπως και στον αθλητισμό....αν κάποιο μαγικό σκεύασμα κάνει θαύματα είναι είτε παράνομο είτε πολύ επιβλαβές. Συνήθως και τα δύο. Μακριά απο όλα αυτά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 η καλύτερη λύση για να χάσεις κιλά είναι να κόψεις τη μάσα και να σηκώσεις τον κώλο σου να γυμναστείς λίγο. δε μπορείς να φανταστείς το θαύμα που κάνουν αυτά τα δύο! και μη δω δικαιολογία δεν προλαβαίνω κλπ.. να κάτσεις να ψάχνεις για ματζούνια χρόνο έχεις ενώ να πας για τρέξιμο όχι;
skepasti21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, zeibei είπε η καλύτερη λύση για να χάσεις κιλά είναι να κόψεις τη μάσα και να σηκώσεις τον κώλο σου να γυμναστείς λίγο. δε μπορείς να φανταστείς το θαύμα που κάνουν αυτά τα δύο! και μη δω δικαιολογία δεν προλαβαίνω κλπ.. να κάτσεις να ψάχνεις για ματζούνια χρόνο έχεις ενώ να πας για τρέξιμο όχι; Είναι άξιο λόγου το ότι μου μιλάς λες και είμαστε φιλαράκια από το στρατό, κακώς παιρνετε το θάρρος κύριε. Εκτός βέβαια αν δεν απευθύνεσαι σε μένα πράγμα που δεν νομίζω. Μην ξεχάσεις να με τρολαρεις τώρα....
dollyyy19 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 και τι θελεις?να γραφουν μονο αυτα που θελεις να ακουσεις?μερικοι εχετε υπερβολικο χουμορ.αν εισαι ολη μερα καναπεδατος,και καθαριστικο φουρνου που λιωνει τα λιπη να πινεις ολημερις,δεν προκειτε να χασεις γραμμαριο....ουπς,που βρηκα το θαρρος να τα γραψω αυτα?φτου κακα......
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 24 minutes ago, skepasti21 said: Είναι άξιο λόγου το ότι μου μιλάς λες και είμαστε φιλαράκια από το στρατό, κακώς παιρνετε το θάρρος κύριε. Εκτός βέβαια αν δεν απευθύνεσαι σε μένα πράγμα που δεν νομίζω. Μην ξεχάσεις να με τρολαρεις τώρα.... δεν μιλούσα σε προσωπικό επίπεδο αλλά γενικά. φυσικά και δεν σε ξέρω γιαυτό και έκανα την αναφορά μου σε τρίτο πρόσωπο.
skepasti21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, dollyyy19 είπε και τι θελεις?να γραφουν μονο αυτα που θελεις να ακουσεις?μερικοι εχετε υπερβολικο χουμορ.αν εισαι ολη μερα καναπεδατος,και καθαριστικο φουρνου που λιωνει τα λιπη να πινεις ολημερις,δεν προκειτε να χασεις γραμμαριο....ουπς,που βρηκα το θαρρος να τα γραψω αυτα?φτου κακα...... Είπα εγώ ποτέ ότι θέλω να ακούσω κάτι συγκεκριμένο??? Πες μου. Μια γνώμη ζήτησα για το φυτό μόνο. Είναι τοοοσο κακό να ζητάς την γνώμη τρίτων? Απλώς στάθηκα στην απάντηση του @zeibel που λανθασμενα παρεξήγησα την απάντηση του. Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι δειλό να χλευάζεις τον άλλον χωρίς να τον ξέρεις πίσω από μια οθόνη. Σκέψου το λίγο. Παραλιιιιιιγο αστείος ,μπορείς ομως και καλύτερα. Τροφή για σκέψη.... Και από ποτέ είναι ντροπή να κάνουμε την οποιαδήποτε ερώτηση στο insomnia? Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από skepasti21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα