Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

σου πρότειναν 49 € και 20 € δωροεπιταγή? έχω κάνει παραγγελία αλλά δε με έχουν ειδοποιήσει ακόμα

μου είπε το παλικάρι που πήρε ότι έχει γίνει λάθος και αν θέλω να παραλάβω στη νέα τιμή και του είπα πως δεν με ενδιαφέρει,

είπε πως θα την ακυρώσει τότε, και όπως και να έχει θα μου πιστώσει τη δωροεπιταγή.

οπότε την πάρεις δεν την πάρεις καταλαβαίνω ότι το 20αρικο είναι στάνταρ, σαν συγγνώμη, +1 για τον Κωτσο αυτό.

αν κατάλαβα καλά, το 20αρικο είναι για επόμενη αγορά, δεν ξέρω δλδ αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στη τοστιέρα και να την πάρεις 49-20

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

μου είπε το παλικάρι που πήρε ότι έχει γίνει λάθος και αν θέλω να παραλάβω στη νέα τιμή και του είπα πως δεν με ενδιαφέρει,

είπε πως θα την ακυρώσει τότε, και όπως και να έχει θα μου πιστώσει τη δωροεπιταγή.

οπότε την πάρεις δεν την πάρεις καταλαβαίνω ότι το 20αρικο είναι στάνταρ, σαν συγγνώμη, +1 για τον Κωτσο αυτό.

αν κατάλαβα καλά, το 20αρικο είναι για επόμενη αγορά, δεν ξέρω δλδ αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στη τοστιέρα και να την πάρεις 49-20

Δεν μπορείς. Διότι σου λέει είχε 69-20 πάει τόσο. Ρώτησα εγώ. 

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Δεν μπορείς. Διότι σου λέει είχε 69-20 πάει τόσο. Ρώτησα εγώ. 

δηλαδή ποιες είναι οι επιλογές?

Α.

49 € η τοστιέρα και επιπλέον δωροεπιταγή 20 € ή ακύρωση και δωροεπιταγή 20 €

Β.

49 € η τοστιέρα ή ακύρωση και δωροεπιταγή 20 €

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

δηλαδή ποιες είναι οι επιλογές?

Α.

49 € η τοστιέρα και επιπλέον δωροεπιταγή 20 € ή ακύρωση και δωροεπιταγή 20 €

Β.

49 € η τοστιέρα ή ακύρωση και δωροεπιταγή 20 €

Η τοστιέρα 49 ευρώ ειτε δωροεπιταγή 20 ευρώ. 

Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μαζί. 

Επιλογή Β

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Εγώ την πήρα στα 49, είναι προσφορά και στα 49 και οκ μπορεί να βρει κανείς πιο δυνατές σε αυτή την τιμή αλλά ομορφότερη δύσκολο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω και στα 49 την παίρνω (δεν ξέρω γίνεται σε τοστιέρες,όμως ξέρω απο πείρα πως η Bosch ως όνομα,εαν δεν είναι μαιμού,είναι στίς λευκές συσκευές σε άλλο επίπεδο)δυστυχώς πρέπει να ήταν για λίγο,μόλις κοίταξα στο link,την βλέπω στα 99

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Εγω και στα 49 την παίρνω (δεν ξέρω γίνεται σε τοστιέρες,όμως ξέρω απο πείρα πως η Bosch ως όνομα,εαν δεν είναι μαιμού,είναι στίς λευκές συσκευές σε άλλο επίπεδο)δυστυχώς πρέπει να ήταν για λίγο,μόλις κοίταξα στο link,την βλέπω στα 99

Την πήρα και εγώ στα 49.καλή τιμή και πάλι. 

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Την πήρα και εγώ στα 49.καλή τιμή και πάλι. 

58-59 μονιμη ελαχιστη στο σκρουτζ. Καλη τιμη ναι, αλλα καμια σχεση με το 32€ του τιτλου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...