Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Οπότε αξίζει τα ... 12 ευρώ παραπάνω μια Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4 , που έχει 6+3 ? 

Ίδια μητρική είναι. Όχι δεν αξίζει.

Μονο η MSI-A pro αξίζει την διαφορά.

Κάνε θέμα δικό σου μην πδμε το θέμα του ανθρώπου.

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Οπότε αξίζει τα ... 12 ευρώ παραπάνω μια Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4 , που έχει 6+3 ? 

3+3 είναι κι αυτή, δεν είναι 6. Έχει διπλά mosfets αλλά ανά δύο είναι συνδεδεμένα παράλληλα όπως έχει δείξει ο Buildzoid σε κάποια videos του. Οπότε ενώ φαίνονται 6, είναι στην ουσία 3. Ο controller άλλωστε ISL95712 είναι 4+3 phases capable.

4+3 είναι η Asrock B450M-HDV που είναι και φτηνότερη, αλλά δεν έχει ψύκτρες τις προκοπής.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, fanis1234 said:

Που σου στέλνω πίτσα και μπύρες;😁 Είχες απόλυτο δίκιο. Εγώ ο ηλίθιος δεν είχα βγάλει ΟΛΕΣ τις συνδεδεμένες συσκευές usb και την ζημιά την έκανε ένα logitech ηχειάκι. Αφαιρούσα ποντίκι και πληκτρολόγιο και για κάποιο λόγο αυτό το άφηνα πάνω και τελικά έκανε όλη τη ζημιά. Δεν το δοκίμασα το πρωί ξανά όταν μου το έγραψες και ασχολήθηκα το μεσημεράκι όταν μου απάντησαν και από την Asrock μέσα σε μερικές ώρες (εντυπωσιακό!) και ουσιαστικά μου είπαν το ίδιο πράγμα με εσένα. Συνεπώς credit to you!  Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους που ασχοληθήκατε, κόντευα να σκάσω από χθες.. παραθέτω και την απάντηση από την εταιρεία για κάποιον που στο μέλλον μπορεί να την χρειαστεί :

Hello,

A delay in booting like that usually means that the system has trouble detecting or initializing a specific connected device. It can indeed be related to the BIOS or AGESA version. I need your help to find out which device it is.

Please disconnect all USB and SATA cables and devices from the motherboard. Do not forget to disconnect anything that is connected to the USB headers on the motherboard.

If you have an M.2 SSD then please remove that as well.

Then start the system and check if it boots faster now. Without storage device connected the system should boot into BIOS setup automatically.

If the booting is fast now then please reconnect one device at a time (or in small groups) and test in between. Can you isolate a specific device that is related to the boot delay?

Kind regards,

ASRock Support

Χαίρομαι που το βρήκες και δε συνέβαλες στο "θάψιμο" των φθηνών μητρικών της AsRock. :D

(για τις πίτσες να στείλω PM? 😅)

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/6/2019 στις 12:18 ΠΜ, GeorgeMan είπε

Χαίρομαι που το βρήκες και δε συνέβαλες στο "θάψιμο" των φθηνών μητρικών της AsRock. :D

(για τις πίτσες να στείλω PM? 😅)

Όχι απλά δεν θα συμβάλω στο ΄΄θάψιμο΄΄ των φθηνών μητρικών της AsRock αλλά θα πω ότι έχω εντυπωσιαστεί μέχρι στιγμής από το support της εταιρίας, τόσο στο κομμάτι της ταχύτητας όσο και της αποτελεσματικότητας (πχ δεν μου απάντησαν με κάποιο αυτοματοποιημένο μήνυμα όπως συμβαίνει αρκετά συχνά). Ακόμη και όταν με το παραπάνω email μου έδωσαν λύση στο πρόβλημα, μου έστειλαν ξανά για να σιγουρευτούν ότι είναι όλα εντάξει προτρέποντας με να δοκιμάσω τις υπόλοιπες θύρες ώστε να λειτουργεί απροβλημάτιστα και η συσκευή που δημιούργησε το πρόβλημα. Παραθέτω και το δεύτερο email που μου έστειλαν. Για την ιστορία δούλεψε αυτό που μου πρότειναν, όταν το τοποθέτησα στις πάνω θύρες δεν καθυστερούσε το boot ακόμη και με ανοιχτά τα εν λόγω ηχεία που δημιουργούσαν όλο το πρόβλημα. Υποδειγματική αντιμετώπιση από την AsRock. 

Hello,

Thanks for checking and for the nice reply. You could still try connecting the speaker to another USB port to see if that makes a difference. 4 of the USB ports on the rear panel are connected to the CPU, and 4 are connected to the chipset. Please see the attached image.

Kind regards,

ASRock Support

2019-06-11_10h53_06.png

Επεξ/σία από fanis1234
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...