tsofras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα παίδες , έχω φτιάξει ένα site για τον σύλλογο στην δουλειά με wordpress και λέγαμε για τις πίτες τις εκδρομές κτλ. να προσθέταμε στο site μία ψηφιακή λοταρία. Όχι κάτι τρελό , να πετάμε την λίστα με τα ονόματα σε ένα text box και να μας βγάζει τον νικητή. Υπάρχει κάποιο plugin? Γιατί όσα κοιτάω παίζουν είτε με facebook, instagram, youtube , email και χρήστες που έχουν κάνει εγγραφή ή comments Ευχαριστώ
becoming_I Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Χωρίς να ξέρω, το καλύτερο είναι να σημειώνετε τις συμμετοχές σας σε ένα google form και μετά στο random.org να επιλέγει τυχαία έναν αριθμό από το σύνολο των συμμετοχών.
tsofras Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Στις 5/6/2019 στις 10:48 ΠΜ, becoming_I είπε Χωρίς να ξέρω, το καλύτερο είναι να σημειώνετε τις συμμετοχές σας σε ένα google form και μετά στο random.org να επιλέγει τυχαία έναν αριθμό από το σύνολο των συμμετοχών. thx man , το γνωρίζω αυτό , απλά είπα να το κάνω μέσα απο το site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα