johnskilatsi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Θα ηθελα να ρωτησω αν η stoximan ειναι αξιοπιστη. Για παραδειγμα αν εγω κερδισω 10.000 ευρω θα τα παρω σιγουρα? Εχει κερδισει καποιος απο εδω τοσα και τα εχει κανει αναληψη? Ευχαριστω για τον χρονο σας. Υ.Γ. Ειμαι λιγο διστακτικος γιατι εχω δει καποια αρνητικα σχολια για αυτο το θεμα. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από johnskilatsi
eMike Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Ναι.. Σημείωσε απλά πως, όπως όλες οι στοιχηματικές, έχει ανώτατο όριο κέρδους ανά δελτίο το οποίο συνήθως είναι 50.000 έως 80.000. Παράδειγμα, εάν φτιάξεις ένα παρολί που κερδίζει -λέμε- 300.000 και το πιάσεις θα πληρωθείς το maximum που αναφέρουν οι όροι της εταιρείας.. Κατά τα άλλα, όποιο δελτίο γίνει αποδεκτό πληρώνεται χωρίς συζήτηση.
johnskilatsi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, eMike είπε Ναι.. Σημείωσε απλά πως, όπως όλες οι στοιχηματικές, έχει ανώτατο όριο κέρδους ανά δελτίο το οποίο συνήθως είναι 50.000 έως 80.000. Παράδειγμα, εάν φτιάξεις ένα παρολί που κερδίζει -λέμε- 300.000 και το πιάσεις θα πληρωθείς το maximum που αναφέρουν οι όροι της εταιρείας.. Κατά τα άλλα, όποιο δελτίο γίνει αποδεκτό πληρώνεται χωρίς συζήτηση. εννοω θα μπορεσω να τα κανω αναληψη 'η θα εχω δυσκολιες?
eMike Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Θα μπορέσεις. Υπάρχει πιθανότητα να σε καλέσει η τράπεζα να σε ρωτήσει από που προέρχεται το ποσό (αν και το βλέπουν), θα τους πεις από στοιχηματισμό και τέλος. Απλά επιβεβαίωση κάνουν.
ntguitar Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Πάω να παίξω κι εγώ δεν με νοιάζει τίποτα,είμαι άρρωστος.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 2019 και υπάρχει ακόμα κόσμος που νομίζει ότι θα νικήσει τον betατζη ?
ManFromEarth Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, omitziz είπε 2019 και υπάρχει ακόμα κόσμος που νομίζει ότι θα νικήσει τον betατζη ? Οχι απλα θα τον νικησει, θα κερδισει 10.000 και το αγχος ειναι αν θα μπορεσει να τα σηκωσει 😄
ntguitar Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, omitziz είπε Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από ntguitar
fotisdra Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Στις 5/6/2019 στις 3:29 ΜΜ, ntguitar είπε Πάω να παίξω κι εγώ δεν με νοιάζει τίποτα,είμαι άρρωστος. Είχα ένα συνάδελφο που αν δεν τα έχανε όλα δεν κοιμόταν. Στο τέλος πούλησε το αμάξι και το έπαιξε σε ένα δελτίο. Μετά όχι δεν πήρε φεραρι, το έχασε και αυτό και απλά έβαλε μυαλό και έγινε άνθρωπος.
johnskilatsi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Στις 18/6/2019 στις 2:21 ΜΜ, fotisdra είπε Είχα ένα συνάδελφο που αν δεν τα έχανε όλα δεν κοιμόταν. Στο τέλος πούλησε το αμάξι και το έπαιξε σε ένα δελτίο. Μετά όχι δεν πήρε φεραρι, το έχασε και αυτό και απλά έβαλε μυαλό και έγινε άνθρωπος. εγω φιλε δεν μιλησα για αυτο το πραγμα. Απλα εβαλα ενα τυχαιο αριθμο και ρωτησα αν μπορω οσα και αν βγαλω να τα κανω withdraw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα