Zerg13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, leftpc είπε Κάθε Κυριακή μέχρι 4 Αυγούστου το Καλαμάτα-Σόφια και το Σόφια-Καλαμάτα έχει 1 ευρώ. Οχι ακριβως. Και μετα στις 11 Αυγουστου συνεχιζεται νομιζω ειδα και 18 Αυγουστου ακομα. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Zerg13
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Τα 250ε δεν ειναι το θεμα, τα αεροπλανα τους που πλεον ειναι Ελεινα ειναι. Μια μεταφραση? Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Ntinaras
Zerg13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε Έτσι μπράβο καλά παιδιά. Αντί να τους τιμωρήσετε για τα εγκλήματα που κάνουν, τρέξτε να προλάβετε την προσφορά. Νωπό είναι ακόμα το περιστατικό με το παράτημα του κόσμου στην Ρουμανία αντί στην Θεσσαλονίκη, ως όφειλαν. Άντε με το καλό να καλέσετε πάλι τον Αυτιά για να κλαφτείτε και να επωμιστεί το ελληνικό κράτος και ο φορολογούμενος πολίτης τα έξοδα των "προσφορών" που πήρατε. Καθε φορα που βγαζει προσφορες η Ryanair τα ιδια γραφετε. Κουρασατε. επισης δεν εχουμε προσφορα, χαρισμα εχουμε, δωρεαν ειναι η πτηση. Εκτος αν θεωρειτε οτι πληρωνετε με τα 2€...Το μονο μικρο εμποδιο ειναι η Καλαματα... συνελθετε. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Zerg13 2
Salvation81 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Μια μεταφραση? Αν εχεις πεταξει τελευταια με Aegean δεν χρειαζεσαι μεταφραση. 9 στα 10 αεροπλανα ειναι 30ετιας και σαν να μην εφτανε το οτι κανουν μπαμ οτι ειναι τοσο παλια δεν υπαρχει και χωρος να κουνηθεις στο ταξιδι. 3 3
Maverickj13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αν εχεις πεταξει τελευταια με Aegean δεν χρειαζεσαι μεταφραση Υπερβολικος Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Maverickj13 4
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αν εχεις πεταξει τελευταια με Aegean δεν χρειαζεσαι μεταφραση. 9 στα 10 αεροπλανα ειναι 30ετιας και σαν να μην εφτανε το οτι κανουν μπαμ οτι ειναι τοσο παλια δεν υπαρχει και χωρος να κουνηθεις στο ταξιδι. ποια μοντελα αεροπλανων ειναι 30ετιας? 2
Salvation81 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Ntinaras είπε ποια μοντελα αεροπλανων ειναι 30ετιας? Κατι μου λεει εχεις ορεξη να το παιξεις εξυπνος αλλα οκ θα σου απαντησω αφου παιρνεις τοις μετρητοις το 30 χρονια που ειπα. Εχουν Airbus A321 μοντελα του 2001-2002 (17-18 χρονια ισως να τα θεωρεις λιγα), Α319 του 2005 (14 χρονια) και αλλα παρομοια. Επισης ειχαν ATR 72 του 1993 που πετουσαν επισημα μεχρι το 2011 (λεω επισημα γιατι ανεπισημα εγω ειχα πεσει επανω σε ενα μετα το 2011). Καλα για τα 737 που ειχαν απο της αρχες της δεκαετιας του 90' (κατασκευη εννοω) που πετουσαν παλι επισημα μεχρι το 2015 ας μην μιλησουμε. Ναι τωρα αποτι λενε εχουν κανει παραγγελιες νεα αεροπλανα αλλα αυτο δεν μου λεει κατι, οι τιμες τους δεν ανεβηκαν τωρα. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Salvation81 1
Πιτούλιας Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Καθε φορα που βγαζει προσφορες η Ryanair τα ιδια γραφετε. Κουρασατε. επισης δεν εχουμε προσφορα, χαρισμα εχουμε, δωρεαν ειναι η πτηση. Εκτος αν θεωρειτε οτι πληρωνετε με τα 2€...Το μονο μικρο εμποδιο ειναι η Καλαματα... συνελθετε. Και το χειμερινό ταξίδι στο Λονδίνο ήταν χάρισμα, δωρεάν, 6 ευρώ πηγαινε-έλα. Πήγε η πατσαβούρα να κάνει τη βολτίτσα της και τα 1000 ευρώ ψώνια της και αφού κλάφτηκε στον Αυτιά, φορτωθήκαμε όλοι εμείς το C-130 που πήγε να την πάρει. 1 ή 6 ευρώ θέλεις και "χάρισμα" ταξίδι; Να το ΛΟΥΣΤΕΙΣ μετέπειτα. Να πληρώσεις τις συνέπειες, οι υπόλοιποι δεν φταίνε σε κάτι. Και διαφορά μας αγαπητέ είναι πως εγώ δεν σκέφτομαι τον κώλο μου και την πάρτη μου, το συμφέρον και την "καταπληκτική" προσφορά που μου παρουσιάστηκε, που σε "κουράσαμε" κιόλας, αλλά όλους και τι είδους αντίκτυπο θα μπορούσε να έχει -και έχει- αυτό εις άπαντες. Ο συγχωρεμένος ο παππούς μου έλεγε "όσο τη χαιδεύεις την πούτσ@, σηκώνεται". Σηκώστε ψηλά λοιπόν τα εγκληματικά μπουρδέλ@ της Ryanair, σκεπτόμενοι μόνο τον κώλο και το συμφέρον σας... Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Πιτούλιας 1
denthnpalevw Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Εκπαιδευτικες πτήσεις είναι. Πολύ πιθανόν για επίτευξη στόχων κριτηριων κυβερνήτη η εκπαιδευμένου. Και σου λέει ας κάνουμε και τον ντόρο μας με το 1 ευρώ. Θα μπαινα. Αν ήθελα να πάω.
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καθόμαστε και κάνουμε θέμα πτήση χάρισμα με 2 και 3 ευρώ. Ελεος, ένα σουβλάκι να πάρεις πλέον τόσο δίνεις. Μιζέρια και κλάψα μια ζωή, ψέμματα ότι τα αεροπλάνα είναι παλιά και άλλες βλακειες. Εντάξει μερικοί έχετε συμφέροντα και τα λέτε,οσοι έχετε αμφιβολίες δοκιμάστε μια φορά, και αν δεν σας αρέσει θα χάσετε 2 ευρώ. Σιγά το πράμα. Έχω κάνει περίπου 7 ταξίδια με Ryanair και όλα μια χαρά ήταν, ούτε παλιά αεροπλάνα, ούτε βρώμικα, ούτε καθόμουν στο φτερό, ούτε με έδειραν στην πτήση, ούτε μου έδωσαν ξύδι αντί για νερό. Έλεος με μερικούς....🙄 Τσάμπα πτήση είναι, κάνε την και αν δεν σου αρέσει μην ξαναμπείς. 😏😒 Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από stelios18120 7 1
deesnider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, kondoras είπε Έχει τίποτα ωραίο να δω καπνίσω στην Καλαμάτα; Fixed. 3
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Salvation81 είπε Κατι μου λεει εχεις ορεξη να το παιξεις εξυπνος αλλα οκ θα σου απαντησω αφου παιρνεις τοις μετρητοις το 30 χρονια που ειπα. Εχουν Airbus A321 μοντελα του 2001-2002 (17-18 χρονια ισως να τα θεωρεις λιγα), Α319 του 2005 (14 χρονια) και αλλα παρομοια. Επισης ειχαν ATR 72 του 1993 που πετουσαν επισημα μεχρι το 2011 (λεω επισημα γιατι ανεπισημα εγω ειχα πεσει επανω σε ενα μετα το 2011). Καλα για τα 737 που ειχαν απο της αρχες της δεκαετιας του 90' (κατασκευη εννοω) που πετουσαν παλι επισημα μεχρι το 2015 ας μην μιλησουμε. Ναι τωρα αποτι λενε εχουν κανει παραγγελιες νεα αεροπλανα αλλα αυτο δεν μου λεει κατι, οι τιμες τους δεν ανεβηκαν τωρα. Νομίζω στον ύπνο σου τα είδες αυτά...no offense δεν ισχυουν ειδικά για τα 737 αυτό που είπες με έριξε στο πάτωμα... ούτε και τα atr του 93 φυσικά υφίστανται - είχαν ένα φεγγάρι περί το 2009-2010 κάποια (2) dry lease από τη swift αλλά ήταν καινούργια αφενος και αφετέρου δεν έμειναν ούτε χρόνο (σκέψου ότι εγώ που έμπαινα τότε σε >80 πτήσεις το χρόνο ετυχα μόλις δυο φορές σε atr) (πρώην εργαζόμενος στην εν λόγω εταιρεία για καιρό) οσο για την προσφορά της Ryanair meh αδιάφορο δρομολόγιο και μια αναγκαστική εβδομάδα παραμονής σε μια εξισου αδιάφορη πόλη. Εδώ καλά καλά δε γεμίζει το Αθήνα Σοφία θα γεμίσει η Καλαμάτα; Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από paylidis 1
giorginho Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, Zerg13 είπε Απλα δεν ειναι οι τιμες ιδιες. 4 6 8 13€.... και μεσα μπορεις να μπεις αν τελειωσουν. Να μπεις νωρις για check-in να μην τελειωσουν Και στην τελικη ποσο ειναι αυτη η πτηση; 1 ωρα και 10 λεπτα; Καθιστε και χώρια. Εκανα ενα τετοιο με μια αλλη φτηνιαρικη προσφατα, με τετοια διαρκεια, ηθελαν καπου 30 ευρω για να κατσουμε μαζι, φυσικα δεν τα πληρωσα, τελικα "εκατσε" ιδια σειρα A & C, πηραμε A&B και "προσφεραμε" στην κοπελα που θα καθοταν στην αβολη μεσαια θεση αναμεσα μας την 'προνομιουχο' θεση στο διαδρομο... 😋 Αλλά και την "τυχη" αυτη να μην ειχαμε (στη ryan τοτε ειχαμε καμια 10αρια σειρες διαφορά και οπως ειπα μετακινησα με αγορα θεσης απλά τον εναν) για 1 σκαρτη ωρα σιγα τα ωά. "Κερατιατικα" στους φτηνιαρηδες δεν πλερωνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις