tornado Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Να ζεις ισως, αλλα δε θα πας με 1 ευρω εισιτηριο της ryanair να ζησεις. Θα πας να διασκεδασεις και να δεις αξιοθεατα. Τι ακριβως εχει να δεις και να κανεις εκει? ειπα εξαρχης, οτι σαν τουριστικος προορισμος ειναι 4 αντε 5 μερες με το ζορι. Αυτο δεν εχει να κανει με το αν ειναι η δεν ειναι ομορφη πολη. Σαφως και δεν εχει μερη οπως τις υπολοιπες χωρες της δυτικης ευρωπης.
giorginho Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Αν ειστε 2. Σε βαζουν οπου θελουν αν δεν παρεις. 8€ δλδ... Mία φορά μεχρι τωρα πεταξα με δαυτους. Οντως σε βαζουν οπου θελουν, αλλά μπορεις να αγορασεις θεση στο 1 απο τα δυο ατομα και να το βαλεις να κατσει διπλα στο (ηδη απο το συστημα της ryan τοποθετημενο) αλλο ατομο. Δε χρειαζεται να πληρωσεις και για τους δύο για θεση. 2
Zerg13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, giorginho είπε Mία φορά μεχρι τωρα πεταξα με δαυτους. Οντως σε βαζουν οπου θελουν, αλλά μπορεις να αγορασεις θεση στο 1 απο τα δυο ατομα και να το βαλεις να κατσει διπλα στο (ηδη απο το συστημα της ryan τοποθετημενο) αλλο ατομο. Δε χρειαζεται να πληρωσεις και για τους δύο για θεση. Φαινεται η θεση αυτη την στιγμη;
SeXBOX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Το 1€ το δίνεις μπροστά ή μετά αφού πέσει το αεροπλάνο θα κυνηγάνε τους συγγενείς σου γι' αυτό; 1
giorginho Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Φαινεται η θεση αυτη την στιγμη; Δεν ασχολουμαι τωρα να το κλεισω, την αλλη φορα που ανεφερα οτι πεταξα με ryan πληρωσα για το 1 ατομο κατα το check-in, οταν και μου εβγαλε τις "τυχαιες" θεσεις και για τους δυο (οι διπλανες ηταν αδειες και στους δύο, ακομα και μονο στον εναν να ειναι αδειες οι διπλανες παντως δεν υπαρχει θεμα προφανως). 1
Zerg13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, giorginho είπε Δεν ασχολουμαι τωρα να το κλεισω, την αλλη φορα που ανεφερα οτι πεταξα με ryan πληρωσα για το 1 ατομο κατα το check-in, οταν και μου εβγαλε τις "τυχαιες" θεσεις και για τους δυο (οι διπλανες ηταν αδειες και στους δύο, ακομα και μονο στον εναν να ειναι αδειες οι διπλανες παντως δεν υπαρχει θεμα προφανως). Απλα δεν ειναι οι τιμες ιδιες. 4 6 8 13€.... και μεσα μπορεις να μπεις αν τελειωσουν. 7 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Το 1€ το δίνεις μπροστά ή μετά αφού πέσει το αεροπλάνο θα κυνηγάνε τους συγγενείς σου γι' αυτό; Πληροφοριακα, εχω πεταξει με αρκετους. Τα καλυτερα αεροπλανα τα εχει αυτη εδω η εταιρεια... 1
stevengreeceGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Par1s* είπε Πως δικαιολογείται αυτή η τιμή; Πάντα μου έκανε εντύπωση. Δεν έχει μεγάλη ζήτηση η διαδρομή 1 ώρα πριν, Par1s* είπε Πως δικαιολογείται αυτή η τιμή; Πάντα μου έκανε εντύπωση. Δεν έχει μεγάλη ζήτηση η διαδρομή
EuphangeL Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε Δεν έχει μεγάλη ζήτηση η διαδρομή Δεν έχει μεγάλη ζήτηση η διαδρομή 😪 Λες ρε τύπε μου το €1 να καλύπτει όλα τα έξοδα που έχει ένας επιβάτης για να σηκωθεί στον αέρα και να μεταφερθεί 1000 χλμ μακριά; Λες να συμφέρει περισσότερο να πετάξει από το να μην πετάξει καθόλου; Καθημερινά δακρύζω κάθε φορά για τη νοημοσύνη που αντιλαμβάνομαι να υπάρχει αυτή τη στιγμή στην γύρα 1
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, EuphangeL είπε 😪 Λες ρε τύπε μου το €1 να καλύπτει όλα τα έξοδα που έχει ένας επιβάτης για να σηκωθεί στον αέρα και να μεταφερθεί 1000 χλμ μακριά; Λες να συμφέρει περισσότερο να πετάξει από το να μην πετάξει καθόλου; Καθημερινά δακρύζω κάθε φορά για τη νοημοσύνη που αντιλαμβάνομαι να υπάρχει αυτή τη στιγμή στην γύρα Οχι, αλλα οταν βαζει 1 ευρω, ειναι για να καλυψει συμφωνιες που ειχε με αεροδρομια που τους εχει υποσχεθει Χ επιβατες Επισης αυτο το 1 ευρω, μπορει να φερει κι αλλα, αν ο επιβατης ψωνισει τιποτα, η ξεχασει να τυπωσει boarding pass,η αγορασει βαλιτσες κτλ κτλ 4
hpdra Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τους συμφέρει (γενικά ως εταιρεία το επέλεξαν, όχι για τη συγκεκριμένη πτήση) να γίνεται τζέρτζελο (όπως σε αυτό το topic καλή ώρα). Γι 'αυτό βγάζουν τις πρώτες χ θέσεις κάθε πτήσης σε πολύ χαμηλές τιμές, και τις υπόλοιπες σε κανονικές τιμές. (συν αυτα που εγραψε ο προλαλήσας ) Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από hpdra 1
EuphangeL Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Οχι, αλλα οταν βαζει 1 ευρω, ειναι για να καλυψει συμφωνιες που ειχε με αεροδρομια που τους εχει υποσχεθει Χ επιβατες Όχι, όταν βάζει 1 ευρώ, είναι για να κερδίσει ένα στοίχημα που έχει βάλει με φίλο του, οτι θα έχει χ πληρότητα το leg αυτό και δεν θέλει να το χάσει
kondoras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Είμαι πιο κοντά στη Σόφια και ψήνομαι. Έχει τίποτα ωραίο να δω στην Καλαμάτα; 😋 2
Πιτούλιας Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Έτσι μπράβο καλά παιδιά. Αντί να τους τιμωρήσετε για τα εγκλήματα που κάνουν, τρέξτε να προλάβετε την προσφορά. Νωπό είναι ακόμα το περιστατικό με το παράτημα του κόσμου στην Ρουμανία αντί στην Θεσσαλονίκη, ως όφειλαν. Άντε με το καλό να καλέσετε πάλι τον Αυτιά για να κλαφτείτε και να επωμιστεί το ελληνικό κράτος και ο φορολογούμενος πολίτης τα έξοδα των "προσφορών" που πήρατε. 3
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε Έτσι μπράβο καλά παιδιά. Αντί να τους τιμωρήσετε για τα εγκλήματα που κάνουν, τρέξτε να προλάβετε την προσφορά. Νωπό είναι ακόμα το περιστατικό με το παράτημα του κόσμου στην Ρουμανία αντί στην Θεσσαλονίκη, ως όφειλαν. Άντε με το καλό να καλέσετε πάλι τον Αυτιά για να κλαφτείτε και να επωμιστεί το ελληνικό κράτος και ο φορολογούμενος πολίτης τα έξοδα των "προσφορών" που πήρατε. Οποτε ας δωσουμε 250 στην aegean που ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα 1 1
Salvation81 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Οποτε ας δωσουμε 250 στην aegean που ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα Τα 250ε δεν ειναι το θεμα, τα αεροπλανα τους που πλεον ειναι Ελεινα ειναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις