stevengreeceGR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Πριν λίγο βγήκε προσφορά για Σοφία στα 1€ όποιος ψήνεται και είναι από την περιοχή! 1
leftpc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Κάθε Κυριακή μέχρι 4 Αυγούστου το Καλαμάτα-Σόφια και το Σόφια-Καλαμάτα έχει 1 ευρώ. 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 σαν δρομολόγιο για εξαγωγή φούντας θυμίζει... 4
stevengreeceGR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Πλάκα κάνετε; Πριν ένα μήνα είχε από τα Ιόνια νησιά για Φραγκφούρτη και Λονδίνο 3-4€
Zerg13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Πλάκα κάνετε; Οχι. Που ειναι η πλακα; Θες να πας Σοφια μεσω καλαματας; go. Οδικως μεχρι Καλαματα και παρκαρεις. Εχω δει και εχω αγορασει παρομοιες προσφορες. Μεχρι 20€ ειναι αστειο το ποσο ετσι κι αλλιως. το καλο σε αυτη εδω ειναι οτι ειναι μεσα και η επιστροφη, συνηθως δεν ειναι. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από Zerg13
lou_melitzanis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Αγόρασα το πήγαινε, έτσι για να χτυπήσω το σύστημα. Μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος απόψε. 2 3
Zerg13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μην αγοραζετε αν δεν θα πατε, υπαρχει κοσμος που θελει να παει. μια εβδομαδα στην Σοφια παλευεται; 9
lou_melitzanis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Μην αγοραζετε αν δεν θα πατε, υπαρχει κοσμος που θελει να παει. μια εβδομαδα στην Σοφια παλευεται; Το σύστημα δε συγχωρεί υποχωρήσεις. 2
Zerg13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Παω να κλεισω και δεν με αφηνει αν δεν πληρωσω αλλα 4€ για επιλογη θεσης. Καταφερε να το περασει κανεις χωρις χρεωση και επιλογη θεσης;
stevengreeceGR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Παω να κλεισω και δεν με αφηνει αν δεν πληρωσω αλλα 4€ για επιλογη θεσης. Καταφερε να το περασει κανεις χωρις χρεωση και επιλογη θεσης; Πατάς skip στη θεση 2
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Μην αγοραζετε αν δεν θα πατε, υπαρχει κοσμος που θελει να παει. μια εβδομαδα στην Σοφια παλευεται; Η Σοφια ειναι η χειροτερη πολη που εχω παει μαζι με Βουκουρεστι και Τριπολη. Παιζει η καλαματα να ειναι καλυτερη. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από Ntinaras 2 1
kostasbm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Η Σοφια ειναι η χειροτερη πολη που εχω παει μαζι με Βουκουρεστι και Τριπολη. τα πορισματα ειναι τωρινα η πριν το 1990 ?? 7
Looter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μια βδομάδα στη Σοφια δε μένεις ούτε αν το ξενοδοχείο έχει άλλο 1 ευρώ τη μέρα... 😂😂😂
dazed Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 36 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Μην αγοραζετε αν δεν θα πατε, υπαρχει κοσμος που θελει να παει. μια εβδομαδα στην Σοφια παλευεται; Μια εβδομαδα ειναι πολυ θα ελεγα. Η Σοφια ειναι μικρη πολη, και τα περισσοτερα αξιοθεατα θα τα δεις σε 2-3 το πολυ μερες, αλλα υπαρχουν εκδρομες οπως π.χ. στο βουνο εκει διπλα (Vitosha) για να γεμισεις μια βδομαδα. Η ζωη στη Σοφια μου φανηκε πολυ cool και easy going (πως το λετε αυτο στο ελλαντα 😋) παρολες τις -εντονες- αντιθεσεις και τις οικονομικες δυσκολιες. Αν θελεις να χαλαρωσεις και να περασεις καλα χωρις τρελλες απαιτησεις, μια βδομαδα ειναι σουπερ. Πολυ φτηνη ζωη, καταπληκτικο φαγητο και πολυ πρασινο μεσα στην πολη. Αν το αποφασισεις, στειλε μου να σου προτεινω και κανα-δυο μερη πολυ καλα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις