li@m Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Έχω ένα ωραίο στυλό και μόλις μου τελείωσε. Παίρνει ανταλλακτικό και σκέφτομαι να το αλλάξω. Τι παίζει με τούτα ξέρει κανείς; θυμάμαι πολύ αμυδρά ότι άλλαζα κάτι parker στυλό που είχα. Παίζουν ποιότητες και χιλιοστά της μύτης; παραθέτω και εικόνα.
TechnoState Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 ...πας σε ενα βιβλιοπωλείο κ παίρνεις. Υπάρχουν ποιότητες, επιλογές κ διάφορες τιμές...ακόμα κ τα συνοικιακά βιβλιοπωλεία διαθέτουν τέτοια ανταλλακτικά 2
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 25 λεπτά πριν, li@m είπε Παίζουν ποιότητες και χιλιοστά της μύτης; Εκτός από τα παραπάνω παίζει και πάχος γραφής. Τα ανταλλακτικά αυτά τα βρίσκεις σε κάθε κατάστημα με είδη βιβλιοπωλείου.
meletis_m Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, li@m είπε Έχω ένα ωραίο στυλό και μόλις μου τελείωσε. Παίρνει ανταλλακτικό και σκέφτομαι να το αλλάξω. Τι παίζει με τούτα ξέρει κανείς; θυμάμαι πολύ αμυδρά ότι άλλαζα κάτι parker στυλό που είχα. Παίζουν ποιότητες και χιλιοστά της μύτης; παραθέτω και εικόνα. Σε συνοικιακό βιβλιοπωλείο αγόρασα . Πάχος οτι είναι ο παλιός. Υπάρχει αυθεντικό Parker 5€ ή schneider 4€
zx1234r Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Ώρες ώρες απορώ με τα θέματα που ανοίγουν στο insomnia.
li@m Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 32 λεπτά πριν, zx1234r είπε Ώρες ώρες απορώ με τα θέματα που ανοίγουν στο insomnia. elaborate pls
tornado Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 37 λεπτά πριν, zx1234r είπε Ώρες ώρες απορώ με τα θέματα που ανοίγουν στο insomnia. δεν χρειαζεται να απορεις, στην ελλαδα ολοι ειμαστε ειδικοι για τα παντα. li@m σου προτεινω να πας εδω να ρωτησεις, εκτος απο πληθωρα ποιοτητας οτι παρεις θα ειναι σε καλη τιμη. 1
Metal_Head Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Αν δεν τα βιάζεσαι τσέκαρε και εδώ https://www.ebay.com/itm/331875995201
meletis_m Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 25 λεπτά πριν, Metal_Head είπε Αν δεν τα βιάζεσαι τσέκαρε και εδώ https://www.ebay.com/itm/331875995201 Πήρα 2 τμχ για ρεζέρβα , θα δείξει η ποιότητα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα