Lazmour Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Έχει πλάκα να είναι συμβατά μόνο τίποτα «apple mouses» αξίας 100€ 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 36 λεπτά πριν, nikosjc είπε Το ότι ένα ipad, ελαφρύ, με μεγάλη αυτονομία και πολύ μεγάλη ισχύ, προσφέρει πλέον τόσα πολλά, το καθιστά εύκολα (ακόμα και για πολλούς επαγγελματίες) laptop replacement και για πάαααρα πολύ κόσμο ακόμα και desktop replacement... Desktop replacement χωρις κανονικο file manager που να μπορεις να κουμπωσεις πανω usb stick και να διαβασει ολους τους τυπους αρχειων, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Ευχυχως με το νεο OS αυτα αλλαζουν οποτε παει προς τα εκει το πραγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosjc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, tommy^ είπε Desktop replacement χωρις κανονικο file manager που να μπορεις να κουμπωσεις πανω usb stick και να διαβασει ολους τους τυπους αρχειων, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Ευχυχως με το νεο OS αυτα αλλαζουν οποτε παει προς τα εκει το πραγμα. Νομίζω ήμουν σαφής: "...προσφέρει πλέον τόσα πολλά.." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Το "πλεον" δεν παιζει γιατι δεν εχει ακομα βγει η τελικη εκδοση με τα νεα features! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosjc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, tommy^ είπε Το "πλεον" δεν παιζει γιατι δεν εχει ακομα βγει η τελικη εκδοση με τα νεα features! Και τί δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να μη βγει ή θα βγει και δεν θα δουλεύουν; Δεν είναι φήμες, ανακοίνωση της apple είναι! Και για να μην κολλάς, file manager υπάρχει ήδη, όπως και δυνατότητα μετακίνησης/αποθήκευσης αρχείων υπάρχει είτε ασύρματη, είτε μέσω cloud είτε με 3rd party εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά, ακόμα και με φλασάκια lightening/usb-c. Οπότε τη δουλειά σου μπορείς να την κάνεις και τώρα, απλά πιο δύσκολα/δύσχρηστα, τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσει η αναβάθμιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Επιτελους.. Και με τα specs του ipad pro 2018 μου με βλεπω να αραζω μια 3ετια χαλαρα χωρις αγχος.. Πλεον οι προσωπικες μου αναγκες για μια go to συσκευη πανισχυρη σε specs και για αυτα που χρειαζομαι, δλδ multimedia,light productivity use,σωρεια εφαρμογων για gaming και office, top ηχος για τετοιες compact διαστασεις, εκπληρωνονται σχεδον απολυτα. Μου αρεσε απιστευτα σαν συσκευη πλεον γινεται πολυ πιο ελκυστικη χωρις την αναγκη για οτιδηποτε περαιτερω για τις δικες μου αναγκες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα νέα είναι εξαιρετικά. Ήταν που ήταν σε άλλο επίπεδο το iPad Σε σχέση μΕ τα υπόλοιπα tablets, πλέον έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο να καλύψει ανάγκες φορητού υπολογιστή. Τρομερός εν τω μεταξύ ο συνδυασμός pen & mouse, μιλάμε πια για δυνατότητες σε άλλο level. Ανυπομονώ για το νέο λειτουργικό. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από margaritagr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Δεν θα μπω σε αναλυτική σύγκριση 2 σε 1 συστημάτων μεταξύ windows και ipados. Προφανώς το δεύτερο είναι υποσύνολο του πρώτου. Εκεί που θέλω να επικεντρωθώ είναι η υποκρισία των fan της apple. Οι οποίοι μιλάγανε για μηχανήματα που αξίζουν τα λεφτά τους και λειτουργικό από άλλο γαλαξία. Προφανώς η ζυγαριά πάντα έγερνε κατά των λειτουργικών που έχουν πολύ περισσότερα από τις βασικές κατακτήσεις για το 2019 που είμαστε. Διαχρονική αυτή η αβάσιμη υπεροψία. Και τώρα φυσικά δεν μπορούν παρά να χαρούν που παίρνουν βασικά πράγματα τα οποία ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΛΕΙΨΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΣΧΡΗΣΤΙΑΣ κατά τα λεγόμενά τους. Είναι απλα να απορεί κανείς.... Κατά τα άλλα, σωστές κινήσεις, εννοείτε. Ετσουξε λίγο η πτώση του iPhone και πρέπει να ανεβάσουν τα άλλα προϊόντα. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Retromaniac 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cacau Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Τώρα που θα γίνουν ΣΧΕΔΌΝ κανονικά μηχανήματα που θα κάνουν όλα τα αυτονόητα (για το 90% των κανονικών ανθρώπων που δουλεύουν win), μπορεί να ενδιαφερθώ ξανά μετά από ~30 χρόνια αποχής... 😁 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωπικα οσο μεγαλωνω θελω οτι πιο compact για goto συσκευη. Bαρεθηκα τα λαπτοπ δεν τα χρειαζομαι και για εργασια απαιτητικη . Προσανατολιζομουν προς surface pro αλλα τελικα ειδα την παρουσιαση του ipad pro 2018 και κινηθηκα προς τα εκει παροτι ηξερα τις οποιες αδυναμιες του. Η ιδεα ενος πανισχυρου SoC σε ενα δοκιμασμενο απο πλευρας multimedia tablet με δελεασε και χαιρομαι που το εκανα καθοτι πλεον με τις προσθηκες του iOS εχω οτι ακριβως ζηταγα. Ολα τα αλλα ειναι περιττα για εμενα.. Οποτε δεν μπορω παρα να περιμενω την αφιξη του iPad OS για να εκμεταλλευτω περαιτερω το μηχανημα μου που ηδη το λατρευω.. Αν δουλεψεις με ipad και πας μετα να παρεις αλλο tablet στα χερια σου νομιζεις οτι γυριζεις 2-3 χρονια πισω. Αυτη ειναι η αληθεια.. Τωρα αν καποιος χρειαζεται πιο σοβαρο μηχανημα περνει ακριβο ultrabook/καλο laptop/macbook Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Προσωπικα οσο μεγαλωνω θελω οτι πιο compact για goto συσκευη. Bαρεθηκα τα λαπτοπ δεν τα χρειαζομαι και για εργασια απαιτητικη . Προσανατολιζομουν προς surface pro αλλα τελικα ειδα την παρουσιαση του ipad pro 2018 και κινηθηκα προς τα εκει παροτι ηξερα τις οποιες αδυναμιες του. Η ιδεα ενος πανισχυρου SoC σε ενα δοκιμασμενο απο πλευρας multimedia tablet με δελεασε και χαιρομαι που το εκανα καθοτι πλεον με τις προσθηκες του iOS εχω οτι ακριβως ζηταγα. Ολα τα αλλα ειναι περιττα για εμενα.. Οποτε δεν μπορω παρα να περιμενω την αφιξη του iPad OS για να εκμεταλλευτω περαιτερω το μηχανημα μου που ηδη το λατρευω.. Αν δουλεψεις με ipad και πας μετα να παρεις αλλο tablet στα χερια σου νομιζεις οτι γυριζεις 2-3 χρονια πισω. Αυτη ειναι η αληθεια.. Τωρα αν καποιος χρειαζεται πιο σοβαρο μηχανημα περνει ακριβο ultrabook/καλο laptop/macbook Υπάρχουν 2 σε 1 (όπως το surface, αλλά και από άλλες εταιρίες) που και ποιοτικά είναι και πολύ καλύτερα σε παραγωγικότητα και συνδεσιμότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Υπάρχουν 2 σε 1 (όπως το surface, αλλά και από άλλες εταιρίες) που και ποιοτικά είναι και πολύ καλύτερα σε παραγωγικότητα και συνδεσιμότητα. Έχω surface pro 4 και άνετα δεν το προτείνω για σοβαρή δουλειά . Όλα τα surface θερμαίνονται και είναι σαν να έχεις atom cpu σε σοβαρές δουλειές . Το touch και browsing είναι πολύ κατώτερο από iPad Air2 . Από συνδεσιμότητα φυσικά το SP είναι κομπλέ . 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Σαν all arounder δεν τα θεωρω καλυτερα για τις δικες μου αναγκες. Π.χ τα παιχνιδια που παιζω στο ipad pro δεν μπορω να τα παιξω στο surface που παιζει windows παιχνιδακια του store. Επισης μεγαλο ρολο στην αποφαση μου επαιξε το οικοσυστημα της apple σαν ρολοι,κινητο,ταμπλετ.. Τα παντα synced playlists/games/apps/notes/photos/compilations κοκ hassle free γιατι βαρεθηκα πλεον να σπαταλω χρονο για ολα αυτα.. Καποτε εψαχνα την παραμετροποιηση σαν τρελλος, οντας νεοτερος πλεον θελω κατι γρηγορα, αξιοπιστα και αποτελεσματικα. Επισης τα windows μου φαινονται σαν μια borked limited εκδοση και δεν τρεχουν καλα τις εφαρμογες αν δεν εχεις top surface pro με 8Gb ram και i7.. Στην εκδοση με i5 4Gb του φιλου μου απλα δεν εχεις ομορφη αισθηση στην χρηση της συσκευης μοιαζει με cheap alternative.. Ουτε μου λειπουν να σου πω την αληθεια τα windows σαν go to συσκευη.. Εχω high end desktop για αυτα.. Ηθελα κατι που οπως ειπα να συνεργαζεται περισσοτερο με τις mobile συσκευες μου οταν ειμαι εξω και σε διακοπες και οχι με το σπιτι μου. Το σπιτι μου ειναι αλλο οικοσυστημα με αλλες αναγκες.. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από d4ydr33m3r 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 29 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Υπάρχουν 2 σε 1 (όπως το surface, αλλά και από άλλες εταιρίες) που και ποιοτικά είναι και πολύ καλύτερα σε παραγωγικότητα και συνδεσιμότητα. Τα 2 σε 1 για τα δικά μου γούστα ειναι μια μάπα και μισή. Έχεις όγκο και βάρος μεγαλύτερο απο tablet και οθόνη που δεν έχει ίδιο touch. Άσε που οι δαχτυλιες φαίνονται μετά χειρότερα αν το γυρίσεις σε laptop. Εχουμε σπίτι Lenovo yoga και παίζει μονο το ρόλο του υπολογιστή, για ταμπλετ ουτε καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Με αυτή την κίνηση, μάλλον απέκτησε νόημα κάποιος να αγορασει τα iPad pro μοντέλα Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από chris_g92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα