Προς το περιεχόμενο

Η Apple φέρνει την υποστήριξη mouse στο iPad με το iPadOS

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το λογισμικο  ειναι οτι καλυτερο υπαρχει . (πχ mac mini 2010 παει σφαιρα ακομα) ..., ολες οι συσκευες ( apple)  μεταξυ τους λειτουργουν σε μαεστρια , kαινοτομια σε οτι βγαζει , Με το ποντικι νομιζω δεν θα υπαρχει αντιπαλος πλεον ....Τα λαπτοπς θα πανε για ανακυκλωση  .Ανοιξτε ενα mac osx kai windows...to χαος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 ώρες πριν, MAFAKA είπε

Πλέον με file manager, υποστήριξη εξωτερικών συσκευών αποθήκευσης, system-wide copy&paste, ποντικι, pen, μεγάλη αυτονομία, τις αμέτρητες εφαρμογές του AppStore  και αυτή τη θήκη :

1653797172_2019-06-0420_45_20.png.8ceab84c02106e7ef394cb812d9c5908.png

πείτε μου με το χέρι στην καρδια πόσοι πραγματικά χρειάζεστε κάτι παραπάνω στην καθημερινότητα σας...

Χρειαζομαι TORRENTS και ΤΖΑΜΠΑ ταινιες και μουσικη, και αυτο δεν το προσφερει το ipad

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Δεν θα μπω σε αναλυτική σύγκριση 2 σε 1 συστημάτων μεταξύ windows και ipados. Προφανώς το δεύτερο είναι υποσύνολο του πρώτου.

Εκεί που θέλω να επικεντρωθώ είναι η υποκρισία των fan της apple. Οι οποίοι μιλάγανε για μηχανήματα που αξίζουν τα λεφτά τους και λειτουργικό από άλλο γαλαξία. Προφανώς η ζυγαριά πάντα έγερνε κατά των λειτουργικών που έχουν πολύ περισσότερα από τις βασικές κατακτήσεις για το 2019 που είμαστε. Διαχρονική αυτή η αβάσιμη υπεροψία. Και τώρα φυσικά δεν μπορούν παρά να χαρούν που παίρνουν βασικά πράγματα τα οποία ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΛΕΙΨΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΣΧΡΗΣΤΙΑΣ κατά τα λεγόμενά τους. Είναι απλα να απορεί κανείς....

Κατά τα άλλα, σωστές κινήσεις, εννοείτε. Ετσουξε λίγο η πτώση του iPhone και πρέπει να ανεβάσουν τα άλλα προϊόντα.

Το λάθος που κανεις αγαπητέ είναι ότι υποθέτεις ότι ένας χρηστης ipad κοροϊδευε τον εαυτό του ότι το μηχάνημα που αγόρασε καλύπτει τις ανάγκες του.

Στην πραγματικότητα, στη σημερινή του μορφη το ipad είναι (και οι πωλήσεις παγκοσμίως απλα το επιβεβαιώνουν) το καλύτερο tablet by far.

Χωρίς file manager και χωρίς mouse support.

Ο ενθουσιασμός των κατοχων δεν αφορα το γεγονός ότι πριν δεν ήταν λειτουργικό και ξαφνικά έγινε χρηστικό, αλλα ότι τώρα πια με το iPadOS συνεχίζει να είναι η καλύτερη πρόταση σε ταμπλέτα με το added bonus της διπλής χρηστικότητας και ως casual computer για μεγάλη γκάμα καθημερινών εργασιών για το μέσο καταναλωτή 🙂

Επεξ/σία από MAFAKA
  • Like 2
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, sezebo είπε

Χρειαζομαι TORRENTS και ΤΖΑΜΠΑ ταινιες και μουσικη, και αυτο δεν το προσφερει το ipad

Sorry που δεν υπολογίσαμε και τους τσαμπατζήδες.

1 λεπτό πριν, Haldol είπε

Sorry που δεν υπολογίσαμε και τους τσαμπατζήδες.

Ok εσύ να πληρώσεις τις χιλιάδες ταινίες, σειρές και μουσικές που κατεβάζεις.

Να επισημάνω για το θέμα υποστήριξης εξωτερικών συσκευών αποθήκευσης (μέσω lighting to usb) ότι τα περισσότερα usb sticks ΔΕΝ θα τα σηκώνει το ipad ,με το γνωστό μήνυμα

"this accessory requires too much power"

Και είναι γνωστό οτι η apple σε κάθε νέα έκδοση ζητά όλο και μικρότερη κατανάλωση ....

8 λεπτά πριν, sezebo είπε

Ok εσύ να πληρώσεις τις χιλιάδες ταινίες, σειρές και μουσικές που κατεβάζεις.

Εγώ αυτό κάνω. Δεν είμαι κλέφτης. :)

Επίσης, δε κατεβάζω "χιλιάδες" ταινίες και σειρές. Έχω κι άλλα πράγματα να κάνω στη ζωή μου, δυστυχώς ή ευτυχώς.

• Like 1

Υπαρχουν τροποι για αυτους που ξερουν ακομη και για αυτα που ζητανε καποιοι αν ψαχτουν. Το οτι δεν ξερουν πως να κανουν αυτο που θελουν να κανουν ειναι αλλη υποθεση. 

Ακομη και ετσι να ηταν και να μην υποστηριζε τιποτα απο ολα αυτα οπως ειναι επισημα, συνδρομη για netflix ή amazon prime  δεν εχετε εστω; Παντου τζαμπα; 

Αλλα μου φαινεται οτι μερικοι οποτε σας βολευει μιλατε για επισημη υποστηριξη και οχι με πλαγιο τροπο και οταν δεν σας βολευει μιλατε για υποστηριξη πλαγιων τροπων.. Αυτος που τα βλεπει βαμμενα παντα ετσι θα σκεφτεται αυτο δεν αλλαζει..

Και φυσικα κακως το συζηταμε εξ αρχης , αν ειναι δυνατον να θετουμε σαν επιχειρημα σε μια συζητηση περι χρηστικοτητας και αξιας ενος προιοντος εαν μπορει να κατεβαζει αβερτα πειρατικα ..

• Like 1
  • Thanks 2

1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

Υπαρχουν τροποι για αυτους που ξερουν ακομη και για αυτα που ζητανε καποιοι αν ψαχτουν. Το οτι δεν ξερουν πως να κανουν αυτο που θελουν να κανουν ειναι αλλη υποθεση. 

Ακομη και ετσι να ηταν και να μην υποστηριζε τιποτα απο ολα αυτα οπως ειναι επισημα, συνδρομη για netflix ή amazon prime  δεν εχετε εστω; Παντου τζαμπα; 

Αλλα μου φαινεται οτι μερικοι οποτε σας βολευει μιλατε για επισημη υποστηριξη και οχι με πλαγιο τροπο και οταν δεν σας βολευει μιλατε για υποστηριξη πλαγιων τροπων.. Αυτος που τα βλεπει βαμμενα παντα ετσι θα σκεφτεται αυτο δεν αλλαζει..

Και φυσικα κακως το συζηταμε εξ αρχης , αν ειναι δυνατον να θετουμε σαν επιχειρημα σε μια συζητηση περι χρηστικοτητας και αξιας ενος προιοντος εαν μπορει να κατεβαζει αβερτα πειρατικα ..

Το ότι η πειρατεία δεν είναι επιχείρημα θα συμφωνήσω και εγώ 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, korakios είπε

Έχω surface pro 4 και άνετα δεν το προτείνω για σοβαρή δουλειά . Όλα τα surface θερμαίνονται και είναι σαν να έχεις atom cpu σε σοβαρές δουλειές .

Το touch και browsing είναι πολύ κατώτερο από iPad Air2 .

Από συνδεσιμότητα φυσικά το SP είναι κομπλέ .

Surface Book 2 (i7) εδώ και έχω μετανιώσει την αγορά του καθώς έπρεπε τελικά να είχα πάει για ένα Dell XPS laptop. Tα Windows σε tablet mode είναι εντελώς δύσχρηστα σε όλα πλην του browsing. Πλέον δεν θυμάμαι ποια ήταν η τελευταία φορά που έκανα detach την οθόνη. Μόνο το πληκτρολόγιο αξίζει στο hardware όλης της συσκευής.

Αρκετά αργό επίσης σε μερικά κάπως βαριά excel spreadsheets της δουλειάς μου.

Όσο αναφορά για το ipad, θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει μια multimedia συσκευή με κάποια βασικά εργαλεία παραγωγικότητας. Τώρα με τις τελευταίες εξελίξεις απλώς γίνεται ακόμα καλύτερο για όσους θέλουν να κάνουν παραπάνω πράγματα με το tablet τους.

Για να συνοψήσω, αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε Windows για OS, καλύτερα να αποφύγει τις gimmick "λύσεις" 2-1 (οποιασδήποτε εταιρίας) που απλώς ανεβάζουν το κόστος και να πάει κατευθείαν σε ένα καλό full-fledged laptop. Όποιος θέλει multimedia, μπαταρία και ευκολία χρήσης/μεταφοράς, πάει για iPad.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
  • Thanks 2

6 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Η πειρατια είναι μια πραγματικότητα για πολλούς από μας, εδώ και δεκαετίες. Ταινίες μουσικές παιχνίδια θέλω να έχω πρόσβαση άμεσα και γρήγορα, να βάζω υπότιτλους εύκολα. Καταναλώνω άπειρα media και φυσικά τζάμπα . Δεν καλύπτει το Netflix ούτε το 5% από τις επιθυμίες μου.

Και ένα παράδειγμα πρόσφατο, πως θα δεις το Chernobyl του hbo νόμιμα; Με ελληνικούς υπότιτλους

5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Surface Book 2 (i7) εδώ και έχω μετανιώσει την αγορά του καθώς έπρεπε τελικά να είχα πάει για ένα Dell XPS laptop. Tα Windows σε tablet mode είναι εντελώς δύσχρηστα σε όλα πλην του browsing. Πλέον δεν θυμάμαι ποια ήταν η τελευταία φορά που έκανα detach την οθόνη. Μόνο το πληκτρολόγιο αξίζει στο hardware όλης της συσκευής.

Αρκετά αργό επίσης σε μερικά κάπως βαριά excel spreadsheets της δουλειάς μου.

Όσο αναφορά για το ipad, θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει μια multimedia συσκευή με κάποια βασικά εργαλεία παραγωγικότητας. Τώρα με τις τελευταίες εξελίξεις απλώς γίνεται ακόμα καλύτερο για όσους θέλουν να κάνουν παραπάνω πράγματα με το tablet τους.

Για να συνοψήσω, αν κάποιος θέλει Windows καλύτερα να αποφύγει τις gimmick "λύσεις" 2-1 (οποιασδήποτε εταιρίας) που απλώς αναιβάζουν το κόστος και να πάει κατευθείαν σε ένα καλό full-fledged laptop. Όποιος θέλει multimedia, μπαταρία και ευκολία χρήσης/μεταφοράς, πάει για iPad.

Thinkpad x1 ανωτερο από το xps

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sezebo είπε

Η πειρατια είναι μια πραγματικότητα για πολλούς από μας, εδώ και δεκαετίες. Ταινίες μουσικές παιχνίδια θέλω να έχω πρόσβαση άμεσα και γρήγορα, να βάζω υπότιτλους εύκολα. Καταναλώνω άπειρα media και φυσικά τζάμπα . Δεν καλύπτει το Netflix ούτε το 5% από τις επιθυμίες μου.

Και ένα παράδειγμα πρόσφατο, πως θα δεις το Chernobyl του hbo νόμιμα; Με ελληνικούς υπότιτλους

Aδελφε ξαναλεω ακυρη συζητηση εντελως για πολλους και διαφορους λογους , αλλα ας το παμε μια τελευταια για κατι συγκεκριμενο.. Αν ηταν καθαρα επι του θεματος της πειρατειας δεν θα απαντουσα καν..

Εχεις ΜΙΑ συσκευη για τα παντα ή εχεις laptop ή οπως ειναι φυσικο desktop σπιτι; Tι να κανεις μια ολοκληρη βιβλιοθηκη ταινιων και σειρων σε μια mobile συσκευη; Kαι η δουλεια σου να εχει τετοια φυση που εισαι ολο τον καιρο στο δρομο λαθος συζητας για τετοιου ειδους συσκευες οπως ultrabook/tablet/2-in1 devices αν προκειται για την μια και μοναδικη σου συσκευη. Πολλα λεφτα πεταμενα και λαθος επενδυμενα τεχνολογικα..

Για εμενα δεν μπορει να συζηταει καποιος για αγορα mobile συσκευης εαν δεν εχει ενα σοβαρο μηχανημα τουλαχιστον στην κατοχη του σπιτι του (desktop ή laptop)..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, sezebo είπε

Thinkpad x1 ανωτερο από το xps

Άψογο εργαλείο και αυτό. Απλώς όταν το κοίταζα παλιότερα, δεν είχε ακόμη 4Κ οθόνη. Τώρα βλέπω ότι έβαλαν μέχρι και Dolby Vision support. 

Επεξ/σία από D.Luffy

19 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Μα, σύμφωνα με τους fan της Apple, ήταν ολοκληρωμένα και εύχρηστα λειτουργικά. Προς τι οι προσθήκες; Τσάμπα κόπος. Αυξήθηκε η πολυπλοκότητα. :P

Γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο ☺️

• Like 1

19 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Μα, σύμφωνα με τους fan της Apple, ήταν ολοκληρωμένα και εύχρηστα λειτουργικά. Προς τι οι προσθήκες; Τσάμπα κόπος. Αυξήθηκε η πολυπλοκότητα. :P

Και να μην το βάλει ολά καλά για εμένα αλλά...΄Εχω ένα ipad 12,9" το οποίο χρησιμοποιώ αντί για laptop όταν είμαι έξω η ταξιδεύω, αν λοιπόν, μπορέσω να βάλω κ ποντίκι (πληκτρολόγιο έχω ήδη) τότε στις περιπτώσεις που θα χρειαστώ laptop
για εργασία που δεν αφορά επεξεργασίες εικόνας κτλ θα κάνω την δουλειά μου με το ipad.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...