Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγγ δεν ειχα δει διαφορα 2-3 μοναδων αλλα δεν εχω και λογο να αμφισβητισω εφοσον ο άνθρωπος το τσεκαρε .

Γνώμη μου ειναι οτι Μονο σε περιβάλλον πιστας κανουν διάφορα τα +-1 psi, αντε 2.

Οπως και να εχει θα σε βολεψει 100% 

• Like 1
Δημοσ.

Εννοειται θα βολεψει, απλα δε θελω να ειναι υπερφοσκωμενο και να μη παταει καλα. Εχω οριο 33-36, οποτε θα δινω το κατωτερο, 33 ωστε με την αστοχια να παιρνει το πολυ 36

Δημοσ.

Καλα για το σκουτερ γιατι σε ενδιαφερει τοσο η ακριβεια?

Και 1 psi να εχεις +- ,δε θα σου κανει διαφορα.Τα προβληματα αρχιζουν οταν θα εχεις 5 διαφορα απο τη πιεση που θες.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dantε είπε

Καλα για το σκουτερ γιατι σε ενδιαφερει τοσο η ακριβεια?

Και 1 psi να εχεις +- ,δε θα σου κανει διαφορα.Τα προβληματα αρχιζουν οταν θα εχεις 5 διαφορα απο τη πιεση που θες.

Αναφορά σε κείμενο

Για το σκοοτερ μου και μηχανη συγκεκριμενα θελω να μετραω την πιεση των ελαστικων.....

Δημοσ.

Το έχω και εγώ το Xiaomi, και με έχει βολέψει πολύ, παντού (ποδήλατα, μπάλες, αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτες).

Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τις πιέσεις που επιλέγεις να φουσκώσεις. Έχει μεγάλη ακρίβεια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/10/2021 στις 11:22 ΠΜ, ulalume είπε

Εγγ δεν ειχα δει διαφορα 2-3 μοναδων αλλα δεν εχω και λογο να αμφισβητισω εφοσον ο άνθρωπος το τσεκαρε .

Γνώμη μου ειναι οτι Μονο σε περιβάλλον πιστας κανουν διάφορα τα +-1 psi, αντε 2.

Οπως και να εχει θα σε βολεψει 100% 

Καλησπερα αγόρασα και εγώ σήμερα το ίδιο air pump απλά μου φάνηκε ότι κάνει αρκετό θόρυβο.

Έχεις παρατηρήσεις κάτι παρόμοιο; 

Δημοσ.

Αθόρυβο δεν είναι σίγουρα, αλλα ειναι φυσιολογικό. Κομπρεσερακι ειναι, περιστρέφεται για να δημιουργήσει πιεση

Δημοσ.

Τις μοναδες πως τις αλλαζεις ρε παιδια. Θελω να βλεπω psi αντι για bar

Εν τω μεταξυ το σκοοτερ ηταν εντελως ξεφουσκωτο. Ειχε τις μισες πιεσεις. 1 psi μπρος αντι για 2 και 1,5 πισω αντι για 2,5

Δημοσ.

Με αυτο τελικα πως καταλαβαινουμε τα επιπεδα της μπαταριας. Την μερα που το πηρα το αφησα αρκετες ωρες στη φορτιση μεχρι να γυροσω σπιτι. Μετα το λειουργησα απλα για να φουσκωσβ μπρος πισω τα ελαστικα και σημερα που πηγα να το ανοιξω να αλλαξω τις μοναδες που μου πες, ηταν τελειως νεκρο και ηθελε φορτισω. Τοσο τοση ωρα στην φορτιση και απλα δειχνει ενα συνεχομενο ασπρο φωτακι. Δε ξερω ποσο και αν εχει φορτισει και παλι ποσο θα κρατησει

Δημοσ.
8 ώρες πριν, therock είπε

1 psi μπρος αντι για 2 και 1,5 πισω αντι για 2,5

1 psi δε παίζει να είχε, 1 bar ίσως 

καλά και εσύ, δε καταλάβαινες ότι κάτι δε πάει καλά ;

με τόσο χαμηλές πιέσεις πετάει κώλο μέχρι και 50άρι honda lead.. 

Δημοσ.

1 bar σορρυ. 1 psi δεν εχει ουτε με 18 τρυπες γυρω γυρω

Βασικα το λαστιχο μου ειναι διαλυμμενο. Οι αυλακωσεις εχουν κλεισει και εχει γινει σχεδον φλατ λες και ειναι μοταρντ και για αυτο πιστευα οτι ειχε τετοια ασταθεια. Τωρα οκ καπως μαζευτηκε αλλα προφανως το βασικο ειναι να αλλαξω λαστιχα. Περιμενω να φυγουν κανα δυο μηνες να βαλω νρα ελαστικα προς τα Χριστουγεννα.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, therock είπε

Με αυτο τελικα πως καταλαβαινουμε τα επιπεδα της μπαταριας. Την μερα που το πηρα το αφησα αρκετες ωρες στη φορτιση μεχρι να γυροσω σπιτι. Μετα το λειουργησα απλα για να φουσκωσβ μπρος πισω τα ελαστικα και σημερα που πηγα να το ανοιξω να αλλαξω τις μοναδες που μου πες, ηταν τελειως νεκρο και ηθελε φορτισω. Τοσο τοση ωρα στην φορτιση και απλα δειχνει ενα συνεχομενο ασπρο φωτακι. Δε ξερω ποσο και αν εχει φορτισει και παλι ποσο θα κρατησει

Οταν ειναι συνεχομενο ασπρο εχει φορτισει.

Οσο φουσκωνεις αν πεφτει η μπαταρια γίνεται πορτοκαλι και οταν φτανει να αδειάζει γινεται κόκκινο.

Αν με μικρη χρηση αδειασε εχει θεμα, εμενα με βγαζει πολυ καιρο με περιστασιακη χρηση και φουσκωμα (συμπληρωμα) σε μηχανακι και αυτοκίνητο μια φορα την εβδομάδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...