ulalume Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Τι να σου πω. Δεν εχω δει τετοια απόκλιση σε σύγκριση με αλλο μετρητη οποτε δεν ξερω
therock Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 https://youtu.be/Pt7eUKmr4jA Σε αυτο το βιντεο ελεγα. Ρωτησα κιολας και μου απαντησε το παιδι οτι κανει 2-3 μοναδες overinflate
ulalume Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Εγγ δεν ειχα δει διαφορα 2-3 μοναδων αλλα δεν εχω και λογο να αμφισβητισω εφοσον ο άνθρωπος το τσεκαρε . Γνώμη μου ειναι οτι Μονο σε περιβάλλον πιστας κανουν διάφορα τα +-1 psi, αντε 2. Οπως και να εχει θα σε βολεψει 100% 1
therock Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Εννοειται θα βολεψει, απλα δε θελω να ειναι υπερφοσκωμενο και να μη παταει καλα. Εχω οριο 33-36, οποτε θα δινω το κατωτερο, 33 ωστε με την αστοχια να παιρνει το πολυ 36
Dantε Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Καλα για το σκουτερ γιατι σε ενδιαφερει τοσο η ακριβεια? Και 1 psi να εχεις +- ,δε θα σου κανει διαφορα.Τα προβληματα αρχιζουν οταν θα εχεις 5 διαφορα απο τη πιεση που θες. 1
therock Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Dantε είπε Καλα για το σκουτερ γιατι σε ενδιαφερει τοσο η ακριβεια? Και 1 psi να εχεις +- ,δε θα σου κανει διαφορα.Τα προβληματα αρχιζουν οταν θα εχεις 5 διαφορα απο τη πιεση που θες. Αναφορά σε κείμενο Για το σκοοτερ μου και μηχανη συγκεκριμενα θελω να μετραω την πιεση των ελαστικων..... Παράθεση
Sorath Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Το έχω και εγώ το Xiaomi, και με έχει βολέψει πολύ, παντού (ποδήλατα, μπάλες, αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτες). Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τις πιέσεις που επιλέγεις να φουσκώσεις. Έχει μεγάλη ακρίβεια. 1
koularasss Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Στις 18/10/2021 στις 11:22 ΠΜ, ulalume είπε Εγγ δεν ειχα δει διαφορα 2-3 μοναδων αλλα δεν εχω και λογο να αμφισβητισω εφοσον ο άνθρωπος το τσεκαρε . Γνώμη μου ειναι οτι Μονο σε περιβάλλον πιστας κανουν διάφορα τα +-1 psi, αντε 2. Οπως και να εχει θα σε βολεψει 100% Καλησπερα αγόρασα και εγώ σήμερα το ίδιο air pump απλά μου φάνηκε ότι κάνει αρκετό θόρυβο. Έχεις παρατηρήσεις κάτι παρόμοιο;
ulalume Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Αθόρυβο δεν είναι σίγουρα, αλλα ειναι φυσιολογικό. Κομπρεσερακι ειναι, περιστρέφεται για να δημιουργήσει πιεση
therock Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Τις μοναδες πως τις αλλαζεις ρε παιδια. Θελω να βλεπω psi αντι για bar Εν τω μεταξυ το σκοοτερ ηταν εντελως ξεφουσκωτο. Ειχε τις μισες πιεσεις. 1 psi μπρος αντι για 2 και 1,5 πισω αντι για 2,5
ulalume Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Κρατας πατημένο το mode και αλλαζει απο bar σε psi 1
therock Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Με αυτο τελικα πως καταλαβαινουμε τα επιπεδα της μπαταριας. Την μερα που το πηρα το αφησα αρκετες ωρες στη φορτιση μεχρι να γυροσω σπιτι. Μετα το λειουργησα απλα για να φουσκωσβ μπρος πισω τα ελαστικα και σημερα που πηγα να το ανοιξω να αλλαξω τις μοναδες που μου πες, ηταν τελειως νεκρο και ηθελε φορτισω. Τοσο τοση ωρα στην φορτιση και απλα δειχνει ενα συνεχομενο ασπρο φωτακι. Δε ξερω ποσο και αν εχει φορτισει και παλι ποσο θα κρατησει
AristidisZ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, therock είπε 1 psi μπρος αντι για 2 και 1,5 πισω αντι για 2,5 1 psi δε παίζει να είχε, 1 bar ίσως καλά και εσύ, δε καταλάβαινες ότι κάτι δε πάει καλά ; με τόσο χαμηλές πιέσεις πετάει κώλο μέχρι και 50άρι honda lead..
therock Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 1 bar σορρυ. 1 psi δεν εχει ουτε με 18 τρυπες γυρω γυρω Βασικα το λαστιχο μου ειναι διαλυμμενο. Οι αυλακωσεις εχουν κλεισει και εχει γινει σχεδον φλατ λες και ειναι μοταρντ και για αυτο πιστευα οτι ειχε τετοια ασταθεια. Τωρα οκ καπως μαζευτηκε αλλα προφανως το βασικο ειναι να αλλαξω λαστιχα. Περιμενω να φυγουν κανα δυο μηνες να βαλω νρα ελαστικα προς τα Χριστουγεννα..
ulalume Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, therock είπε Με αυτο τελικα πως καταλαβαινουμε τα επιπεδα της μπαταριας. Την μερα που το πηρα το αφησα αρκετες ωρες στη φορτιση μεχρι να γυροσω σπιτι. Μετα το λειουργησα απλα για να φουσκωσβ μπρος πισω τα ελαστικα και σημερα που πηγα να το ανοιξω να αλλαξω τις μοναδες που μου πες, ηταν τελειως νεκρο και ηθελε φορτισω. Τοσο τοση ωρα στην φορτιση και απλα δειχνει ενα συνεχομενο ασπρο φωτακι. Δε ξερω ποσο και αν εχει φορτισει και παλι ποσο θα κρατησει Οταν ειναι συνεχομενο ασπρο εχει φορτισει. Οσο φουσκωνεις αν πεφτει η μπαταρια γίνεται πορτοκαλι και οταν φτανει να αδειάζει γινεται κόκκινο. Αν με μικρη χρηση αδειασε εχει θεμα, εμενα με βγαζει πολυ καιρο με περιστασιακη χρηση και φουσκωμα (συμπληρωμα) σε μηχανακι και αυτοκίνητο μια φορα την εβδομάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα