Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 είχα μπει στην διαδικασία να κάνω 1-2 μαθήματα στο udemy και να σου πω το παράτησα το θέμα θεωρώντας ότι αναφέρεται σε άλλου μεγέθους επιχειρήσεις, προφανώς έκανα λάθος, για αυτό και ρώτησα. Σε ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η κατεύθυνση πλέον είναι, όλα στο cloud. Η Microsoft με ένα blog post έδειξε τις προθέσεις της, με απόσυρση των certification όπως MCSA, MCSD, MCSE και μεταφορά στις αντίστοιχες για Azure. MCSA, MCSD, MCSE certifications retire επίσης το market share και η ποσοστιαία αύξηση των λύσεων cloud Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν διαφωνώ αλλά κατά πόσο αυτό είναι αντικειμενικό, δηλαδή εντάξει η microsoft, amazon κτλ κυνηγάνε τα βάλουν τους πάντες σε cloud και είναι λογικό το θέμα είναι μην είναι φούσκα όλο αυτό. Εκφράζω ανησυχία όχι άποψη. φύγαμε εκτός νήματος τελείως συγνώμη Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
Geocheats2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ένα μικρο projectaki datalogger θερμοκρασίας / υγρασίας πάνω σε esp8266 μαζί με web interface ενώ στο internet τα παίρνω με mqtt, influxdb και grafana. Mου άρεσε πολύ το πόσο εύκολα βγήκε το OTA update over http, ενώ το κομμάτι του webserver με παίδεψε λίγο παραπάνω επειδή πρώτη φορά ακούμπησα σχετικά καλά html+css+php Επόμενη εκδοσή Να γίνει ένα σωστό configuration procedure για τον τελικό χρήστη μαζί με μια mysql για να μειώσω τον χρόνο της εγκατάστασης στο site ενώ στα nice to have θα ήταν το auto-config over wifi ανάμεσα στα esp8266 για περιπτώσεις πολλαπλών εγκαταστάσεων Εχει ήδη γίνει η παραγγελία απο jbpcb για μερικά κομμάτια καθώς τα 30€ που θέλουν ελλαδα για ενα wemos είναι ψιλοαπαγορευτικα ενώ custom πλακετουλα και αισθητηριο δεν μου πηγε πανω απο 7 Φώτο Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από Geocheats2 1
dovecotDev Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, andreas49 είπε δεν διαφωνώ αλλά κατά πόσο αυτό είναι αντικειμενικό, δηλαδή εντάξει η microsoft, amazon κτλ κυνηγάνε τα βάλουν τους πάντες σε cloud και είναι λογικό το θέμα είναι μην είναι φούσκα όλο αυτό. Εκφράζω ανησυχία όχι άποψη. φύγαμε εκτός νήματος τελείως συγνώμη 1
Papakaliati Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, dovecotDev είπε Μια χαρά cloud ειναι, εφοσον δεν κανεις manage το infrastructure. Και σε PAAS καταστασεις ειναι someone else's computer, αλλα δεν ειναι cloud.
dovecotDev Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Γενικά οι εταιρείες cloud παρουσιάζουν την τεχνολογία cloud σαν να είναι κάτι “στο internet” ή σε ένα μαγικό κόσμο κάπου αλλού. Η παραπάνω καρτούλα κοροϊδεύει το cloud και λέει μια αλήθεια, απλά... ότι όντος έδωσες τα δεδομένα σου σε κάποιον ξένο να στα διαχειριστεί. Ο ξένος διαβάζει και αναλύει τα πάντα, καθώς είναι δικό του το σύστημα. Θίχτηκες για το cloud σου;
Papakaliati Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, dovecotDev είπε Γενικά οι εταιρείες cloud παρουσιάζουν την τεχνολογία cloud σαν να είναι κάτι “στο internet” ή σε ένα μαγικό κόσμο κάπου αλλού. Η παραπάνω καρτούλα κοροϊδεύει το cloud και λέει μια αλήθεια, απλά... ότι όντος έδωσες τα δεδομένα σου σε κάποιον ξένο να στα διαχειριστεί. Ο ξένος διαβάζει και αναλύει τα πάντα, καθώς είναι δικό του το σύστημα. Θίχτηκες για το cloud σου; Ενώ με το να δίνεις σε μια άλλη εταιρία να σου κάνει τα operations και το hosting, δεν δινεις τα δεδομενα σου σε καποιον ξενο να τα διαχειριστει;
Geocheats2 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 17/4/2020 στις 1:04 ΜΜ, Geocheats2 είπε Ένα μικρο projectaki datalogger θερμοκρασίας / υγρασίας πάνω σε esp8266 μαζί με web interface ενώ στο internet τα παίρνω με mqtt, influxdb και grafana. Mου άρεσε πολύ το πόσο εύκολα βγήκε το OTA update over http, ενώ το κομμάτι του webserver με παίδεψε λίγο παραπάνω επειδή πρώτη φορά ακούμπησα σχετικά καλά html+css+php Επόμενη εκδοσή Να γίνει ένα σωστό configuration procedure για τον τελικό χρήστη μαζί με μια mysql για να μειώσω τον χρόνο της εγκατάστασης στο site ενώ στα nice to have θα ήταν το auto-config over wifi ανάμεσα στα esp8266 για περιπτώσεις πολλαπλών εγκαταστάσεων Εχει ήδη γίνει η παραγγελία απο jbpcb για μερικά κομμάτια καθώς τα 30€ που θέλουν ελλαδα για ενα wemos είναι ψιλοαπαγορευτικα ενώ custom πλακετουλα και αισθητηριο δεν μου πηγε πανω απο 7 Φώτο Για να ξανάρθει το topic στα ίσια του 😛 από μια απλή φορμιτσα γύρισα σε bootstrap νομίζω το αποτέλεσμα βελτιώθηκε δραματικά https://imgur.com/YIGjbfI μέγεθος κάτω απο mb για ολο το www/ και μπορώ να πω ότι δεν περίμενα το esp8266 να σηκώνει τόσο ωραία ενα web server 2.63s για να φορτώσει την σελίδα με το logo να παίρνει περίπου 1'' ενω το γράφημα σχεδόν 2'' Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από Geocheats2
skiabox Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 ReactJS, MaterialUI, Firestore....με τέτοια πράγματα ασχολούμαι.
Poisonedhoney Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Γεια σας κι από εμένα, Τους τελευταίους 10 μήνες περίπου, δουλεύω πάνω στο Dynamics 365 (CRM) της MS και το Azure. Προγραμματίζω σε typescript, C#, F# Κάθε πρόταση/σύσταση/ανταλλαγή γνώσεων κι απόψεων είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη Καλή συνέχεια σε όλους. 1
dimitrios10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ !!!Έχω κάνει ένα ερώτημα μέσα σε μία φόρμα το οποίο ερώτημα θέλω να μου κάνει αυτές της πράξης : test1 *test2= test3 !!!μέχρι εκεί όλα καλά !!συνεχίζουμε test3*test4=test5 η δεύτερη μαθηματική πράξη που είναι πολλαπλασιασμός δε μπορώ να το πετύχω αναλυτικα φαίνονται και στης φωτογραφίες τι πρέπει να πολλαπλασιάζει .
Predatorkill Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εκατσα και εφτιαξα τις Γαλαζιες Σημαιες απο την αρχη σε react native, την ειχα σε ionic 3 αν θυμαμαι καλα. https://play.google.com/store/apps/details?id=beach.flags.worldwide σε καμμια δυο μερες θα κανει approve η apple. Οι σημαιες του ‘20 θα βγουν κατα τις 10 ιουνιου η 2.4 σκαει, τωρα πουσαρα την 2.5, ηθελα να ξερα τα ζουλαπια εκει στο play store πως εκαναν approve app που σκαει. iOS: https://apps.apple.com/gr/app/blue-flags/id1265462606 Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από Predatorkill 5
k33theod Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 20 ώρες πριν, Predatorkill είπε Εκατσα και εφτιαξα τις Γαλαζιες Σημαιες απο την αρχη σε react native, την ειχα σε ionic 3 αν θυμαμαι καλα. https://play.google.com/store/apps/details?id=beach.flags.worldwide σε καμμια δυο μερες θα κανει approve η apple. Οι σημαιες του ‘20 θα βγουν κατα τις 10 ιουνιου η 2.4 σκαει, τωρα πουσαρα την 2.5, ηθελα να ξερα τα ζουλαπια εκει στο play store πως εκαναν approve app που σκαει. Για πες λίγο το service με το google maps πως λειτουργεί; και data από που παίρνεις
Predatorkill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, k33theod είπε Για πες λίγο το service με το google maps πως λειτουργεί; και data από που παίρνεις Οι χαρτες ειναι native οποτε εχουν απεριοριστη χρηση χωρις πληρωμη (apple mas/google maps) και οι εικονες ειναι απο το Maps Static api της google. Τα data τα εχω σε δικο μου σερβερ και τα εχω τραβηξει απο τον επισημο φορεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα