Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες τα yellows ισχύουν κανονικά μέχρι 8/6, μίλησα με την υπηρεσία της Πειραιώς και το επιβεβαίωσα .. 

Επεξ/σία από rolexakias2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις γύρισα και εγώ από την wind Δράμας, την μοναδική που έχουμε στην περιοχή μας, επιπροσθέτως να αναφέρω ότι μένω σε έναν χωριό της Δράμας 11 χλμ μακριά, ξεσηκωθηκα λοιπόν και πήγα στο εν λόγω κατάστημα, πήρα μαζί μου και οτι παλιά συσκευή είχα και φορτιστές, για να μην με ξαναγυρίζουν πίσω. Μόλις ανέφερα σε μια υπάλληλο οτι ενδιαφέρομαι για την ανακύκλωση συσκευών,  κατέβασε αμέσως τα μούτρα της και  μου λέει τι συσκευή έχετε, της λέω μια παλιά, μου λέει αν δεν είναι σχετικά καινούρια, δεν σας πολύ συμφερει καλύτερα να την πουλήσετε εξω επίσης μου λέει είναι ανάλογα με την συσκευή η δώροεπιταγή ΕΩΣ 100 ΕΥΡΩ και στο σύστημα δεν είναι περασμένες όλες οι συσκευές ακόμα, γιατι το πρόγραμμα είναι στην αρχή του.. Όταν είδε ότι επεμενα να μου πει πιο πολλά πραγματα για το πρόγραμμα αυτό, μου είπε ότι δεν είχε σύστημα εκείνη την στιγμή και με παρότρυνε να πάω σε άλλο κατάστημα, της λέω δεν έχει άλλο στη Δράμα και μου είπε πήγαινε στην Καβάλα, και της λέω 36χλμ μακριά;;;;; Και όπως καταλαβαίνετε αποχώρησα..... 

Επεξ/σία από kazampidis
  • Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, rolexakias2 said:

Παίδες τα yellows ισχύουν κανονικά μέχρι 8/6, μίλησα με την υπηρεσία της Πειραιώς και το επιβεβαίωσα .. 

E τότε αν τα συνδυάσεις και με τα 10 cents της απόσυρσης αξίζει ακόμα περισσότερο ❤️ 

Δημοσ.

Είπαμε γιορτάζουνε την παγκόσμια μέρα των ζώων σήμερα...

Αφού χτες πλημμύρισαν τα ειδησεογραφικά site με πληρωμένα άρθρα, σήμερα μπορούν να το παίζουν "τρελίτσα".
Άλλος ένας "άριστος" ιδιώτης που μπορεί να παραπλανά έτσι φάτσα φόρα σε εθνικό επίπεδο σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Αυτό που με εξοργίζει είναι που θέλουν να προβάλουν και ένα δήθεν κοινωνικό πρόσωπο που "νοιάζονται" για το περιβάλλον και παίρνουν δημοσιότητα.

Και πολύ ασχοληθήκαμε.
Προτείνω κλείδωμα, μην τους δίνουμε παραπάνω προβολή μέχρι το Σάββατο, και μάλιστα να αλλάξει και ο τίτλος για να μην μένουν εντυπώσεις.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης μόλις παρατήρησα ότι πουθενά δεν αναφέρει καν για τι είδους συσκευή μιλάμε.

Να τους πάω μια χαλασμένη τοστιέρα που έχω.... :D 

• Like 1
Δημοσ.

Μου έβγαλε μόλις χορηγούμενη στο fb για την ενέργεια αυτή και όλοι σχολιάζουν με ερωτήσεις για το τι ισχύει κλπ και τους παραπέμπουν στα καταστήματα που δεν γνωρίζουν καν....

Απίστευτη οργάνωση.

Δημοσ.

Η "καμπάνια" τους είναι 1000% παραπλάνηση και απάτη του καταναλωτή. 

Η όλη φάση βρωμαγε από μακριά. Κρίμα σε όσους πήγαν και έχασαν τον χρόνο τους και άλλο τόσο κρίμα που το κατάστημα πέφτει στα μάτια μας άλλη μια φορά. 

😑

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Choutas είπε

Τι να πεις για την wind που δεν έχει ειπωθεί τα παιδιά ευγενικοί όπως πάντα ήμουν ο πρώτος που πήγε και δεν ήξερε η κοπέλα. Περνούν το κινητό σε ένα πρόγραμμα που υπολογίζει την αξία του κινητού!!! Το κινητό ένα Samsung Omnia με πρόβλημα στην φόρτιση καίει τους φορτιστές τον ένα μετά το άλλο. Περιμένω περιμένω. Με κοιτάζει η κοπέλα με ντροπή αφού μου είχε πει στην αρχή ότι είναι έως 100 ευρώ η απόσυρση. Και με ντροπή μου λέει να το πω; Της λέω τι; 2 ευρώ είναι; Και μου λέει 10 σεντς. Την κοιτάζω με κοιτάζει και φεύγω σιωπηρά.

Wind εγγύηση πράσινη εταιρεία που πραγματικά σκέφτεται και τους πελάτες και το περιβάλλον ..

3 ώρες πριν, bill987 είπε

Για πόσο κορόιδα μας περνάνε εκεί στη wind ???

Έστειλα φίλο πριν λίγο να ρωτήσει και είναι όπως τα λέει ο φίλος πιο πάνω!!!

1 ώρα πριν, kazampidis είπε

Μόλις γύρισα και εγώ από την wind Δράμας, την μοναδική που έχουμε στην περιοχή μας, επιπροσθέτως να αναφέρω ότι μένω σε έναν χωριό της Δράμας 11 χλμ μακριά, ξεσηκωθηκα λοιπόν και πήγα στο εν λόγω κατάστημα, πήρα μαζί μου και οτι παλιά συσκευή είχα και φορτιστές, για να μην με ξαναγυρίζουν πίσω. Μόλις ανέφερα σε μια υπάλληλο οτι ενδιαφέρομαι για την ανακύκλωση συσκευών,  κατέβασε αμέσως τα μούτρα της και  μου λέει τι συσκευή έχετε, της λέω μια παλιά, μου λέει αν δεν είναι σχετικά καινούρια, δεν σας πολύ συμφερει καλύτερα να την πουλήσετε εξω επίσης μου λέει είναι ανάλογα με την συσκευή η δώροεπιταγή ΕΩΣ 100 ΕΥΡΩ και στο σύστημα δεν είναι περασμένες όλες οι συσκευές ακόμα, γιατι το πρόγραμμα είναι στην αρχή του.. Όταν είδε ότι επεμενα να μου πει πιο πολλά πραγματα για το πρόγραμμα αυτό, μου είπε ότι δεν είχε σύστημα εκείνη την στιγμή και με παρότρυνε να πάω σε άλλο κατάστημα, της λέω δεν έχει άλλο στη Δράμα και μου είπε πήγαινε στην Καβάλα, και της λέω 36χλμ μακριά;;;;; Και όπως καταλαβαίνετε αποχώρησα..... 

Για να κλεισουμε, ή δεν ισχυει το δελτιο τυπου που διεσπειραν χθες ή οι υπάλληλοι δεν γνωριζουν και δεν πραττουν με τον σωστο τροπο.

Οπως και να εχει κλειδωνει το θεμα αφου αυτο που διαφημιζουν δεν μπορει καποιος να το παρει.  

Καλο βραδυ σε ολους. 

• Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...