Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιδιά εγώ το θέμα το ανοιξα με βαση αυτα που γράφουν... Αμα αυτά που γράφουν δεν ισχύουν και είναι παρλαherb, αυτοί χάνουν απο το κράξιμο που τρώνε, και να μην σώσουν να δουνε πελάτη εύχομαι... 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, HateMe είπε

Έτσι είχα αγοράσει θυμάμαι το Galaxy S2 όταν πρωτο βγήκε. Είχα πάει ένα nokia 3310 αν δεν κάνω λάθος και μου αφαίρεσαν 100 ευρώ.

Από Media Markt συγκεκριμένα. 

Ένα tag δε με κάνεις. Δικό μου ήταν το 3310!

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Ακούγεται ότι έξω από τα καταστήματα της Wind εδώ και μια ώρα η ουρά φτάνει το 1χλμ....

Μάλλον πάνε για προσκύνημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην εφαρμογη για τα yellows παντως δεν υπαρχει καμια αναφορα στη Wind.

Καλο θα ηταν ενα κουπονι για μια αχρηστη συσκευη, αλλα χωρις το 20% επιστροφή η τιμή γίνεται μάλλον απλως κανονικη σε σχεση με την αγορα.

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.

Τι να πεις για την wind που δεν έχει ειπωθεί τα παιδιά ευγενικοί όπως πάντα ήμουν ο πρώτος που πήγε και δεν ήξερε η κοπέλα. Περνούν το κινητό σε ένα πρόγραμμα που υπολογίζει την αξία του κινητού!!! Το κινητό ένα Samsung Omnia με πρόβλημα στην φόρτιση καίει τους φορτιστές τον ένα μετά το άλλο. Περιμένω περιμένω. Με κοιτάζει η κοπέλα με ντροπή αφού μου είχε πει στην αρχή ότι είναι έως 100 ευρώ η απόσυρση. Και με ντροπή μου λέει να το πω; Της λέω τι; 2 ευρώ είναι; Και μου λέει 10 σεντς. Την κοιτάζω με κοιτάζει και φεύγω σιωπηρά.

Wind εγγύηση πράσινη εταιρεία που πραγματικά σκέφτεται και τους πελάτες και το περιβάλλον ..

• Like 2
Δημοσ.

Πριν λίγο ρώτησα σε κατάστημα Wind και δεν γνωρίζουν τπτ. Μάλιστα με κοιτάζανε λες και ήμουν εξωγήινος!!!

Δημοσ.

Πριν 2 χρόνια πάντως είχε βγάλει το Honor 8 στα 199€ και το Huawei P9 στα 299€ και το πρώτο ήταν με διαφορά η καλύτερα αγορά που έχω κάνει σε κινητό.

Επίσης είχε βγάλει τα τελευταία Nokia-MS με καλή κάμερα σε μια γελοία τιμή για την εποχή, 99€ η dual sim έκδοση...

Δηλαδή δεν κάνει μόνο χαζά, αλλά το συγκεκριμένο μάλλον τέτοιο ήταν...

11 ώρες πριν, rolexakias2 είπε

Ένα screenshot για τα yellows.. 

Screenshot_2019-06-04-14-50-31-198_com.android.chrome.png

Στην προσφορά λοιπόν που είχε αναρτηθεί εδώ, ο σύνδεσμος στο κάτω μέρος - που θα οδηγούσε σε ισχύουσα προσφορά στην ιστοσελίδα yellow - εμφανίζει σελίδα 404 σφάλματος...με άλλα λόγια, ΔΕΝ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν για κάθε καταγγελία που έπρεπε να κάνουμε βγάζαμε λεφτά....θα έπρεπε σίγουρα να ανοίξουμε νήμα "Καταγγελίες Προσφορές"

Επεξ/σία από kamui
  • Like 1
Δημοσ.

24 λεπτά πριν, Choutas είπε

Τι να πεις για την wind που δεν έχει ειπωθεί τα παιδιά ευγενικοί όπως πάντα ήμουν ο πρώτος που πήγε και δεν ήξερε η κοπέλα. Περνούν το κινητό σε ένα πρόγραμμα που υπολογίζει την αξία του κινητού!!! Το κινητό ένα Samsung Omnia με πρόβλημα στην φόρτιση καίει τους φορτιστές τον ένα μετά το άλλο. Περιμένω περιμένω. Με κοιτάζει η κοπέλα με ντροπή αφού μου είχε πει στην αρχή ότι είναι έως 100 ευρώ η απόσυρση. Και με ντροπή μου λέει να το πω; Της λέω τι; 2 ευρώ είναι; Και μου λέει 10 σεντς. Την κοιτάζω με κοιτάζει και φεύγω σιωπηρά.

Wind εγγύηση πράσινη εταιρεία που πραγματικά σκέφτεται και τους πελάτες και το περιβάλλον ..

Για πόσο κορόιδα μας περνάνε εκεί στη wind ???

Έστειλα φίλο πριν λίγο να ρωτήσει και είναι όπως τα λέει ο φίλος πιο πάνω!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 cent 

😂😂😂😂

100€ απόσυρση σου δίνουν μαλλον αν αποσυρεις τo P30 pro η το s10+

😂😂😂

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Εντελως παραπλανητική λοιπόν η διαφήμιση καθώς φαινόταν ότι θα έδιναν μίνιμουμ 100€..... μα να μη μου κάνει εντύπωση;

• Like 1
Δημοσ.

To link που δώσανε προηγουμένως τα παιδιά λέει ξεκάθαρα https://www.wind.gr/gr/deltio-tupou/1526313725489/

Αθήνα, 4 Ιουνίου 2019. Την Τετάρτη 5 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και τα καταστήματα WIND το γιορτάζουν! Έως και το Σάββατο 08/06 όποιος καταναλωτής ανακυκλώσει την παλιά-μη λειτουργική συσκευή του σε ένα κατάστημα WIND παίρνει μια δωροεπιταγή αξίας 100€ και άνω για αγορά νέας συσκευής αξίας 200€ και άνω.

Όποιος έχει χρόνο και όρεξη για Pushάρισμα μπορεί να κάνει τα print screen του και να πιέσει για επικοινωνία με την εταιρεία ενώπιον του καταστήματος.

• Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, definitio είπε

Πριν 2 χρόνια πάντως είχε βγάλει το Honor 8 στα 199€ και το Huawei P9 στα 299€ και το πρώτο ήταν με διαφορά η καλύτερα αγορά που έχω κάνει σε κινητό.

Επίσης είχε βγάλει τα τελευταία Nokia-MS με καλή κάμερα σε μια γελοία τιμή για την εποχή, 99€ η dual sim έκδοση...

Δηλαδή δεν κάνει μόνο χαζά, αλλά το συγκεκριμένο μάλλον τέτοιο ήταν...

Στην προσφορά λοιπόν που είχε αναρτηθεί εδώ, ο σύνδεσμος στο κάτω μέρος - που θα οδηγούσε σε ισχύουσα προσφορά στην ιστοσελίδα yellow - εμφανίζει σελίδα 404 σφάλματος...με άλλα λόγια, ΔΕΝ.

έχει βγάλει και το mate 8 στα 299€ 😀 αρκετά καλή προσφορά τότε θυμάμαι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...