grinder_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, moysatos79 είπε Εγω πηρα σημερα στην εξυπηρετηση πελατων.Μου ειπαν να παω σε ενα καταστημα την συσκευη μου και αναλογα την κατασταση θα μου πουν ενα ποσο.Μου λεει να μην εχει γρατζουνιες,σπασιματα κτλ. Της λεω οτι η ανακοινωση γραφει και μη λειτουργικη συσκευη.Ναι μου λεει αρκει να ειναι σε καλη κατασταση,Οτι να'ναι.Ουτε οι ιδιοι ξερουν. Τo "παλιά-μη λειτουργική συσκευή" στην wind σημαίνει χωρίς "γρατζουνιες,σπασιματα κτλ." Κατά τ άλλα γιορτάζουν την "Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος"... Μάλλον επειδή μας αντιμετωπίζουν ως δίποδα του ζωικού βασιλείου...😅 9 λεπτά πριν, wolfskinn είπε Με συγχωρείς, δεν θα επαναληφθεί... Η 'ειδηση' την επόμενη φορα θα παραμείνει για εσωτερική καταναλωση... Όχι μην μας το κάνεις αυτό. Να χάσουμε τέτοια έκπτωση; 2
dimitrakis- Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 30 λεπτά πριν, grinder_ είπε Ναι, είναι το δελτίο που διαμοιράστηκε σε όλα τα site αλλά είναι διαφορετικό από αυτό που παρατέθηκε από τον @dimitrakis-. Πιθανόν να το άλλαξαν αργότερα και να το παίξουν "τρελίτσα" αύριο. Είναι διαφορετικό γιατί εγώ παράθεσα το περσινό από λάθος! Το διόρθωσα. Το σωστό είναι το δικό σου, η ασάφεια βέβαια παραμένει.
stelios18120 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Όλα αυτά είναι για να τραβηξουν κόσμο στα μαγαζιά τους με την ελπίδα να πάρεις κάτι ή να βρουν κανένα κορόιδο να πάρουν συσκευή και μετά να σου σπρώξουν άλλη με μεγάλο καπέλο. Μακριά. Δεν νομίζω να συμφέρει σε τίποτα ώστε να κάνει κανείς τον κόπο + θα σπάσετε τα νεύρα σας γιατί ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι θέλουν και τους όρους τους. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από stelios18120 1
bill987 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Έχω μια συσκευή, σπασμενο l90 , αύριο πριν πάω για δουλειά θα περάσω από ένα κατάστημα να δω τι θα μου πουν ...
DownUNDERground Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ένα ενδεχόμενο που δε βλέπω να έχει συζητηθεί...: Στα γρήγορα που κοίταξα, βλέπω να γίνεται αναφορά σε δωροεπιταγή. Αυτό λογικά δε σημαίνει ότι τα... έως 100€ πάνε για κέρδος στην επόμενη αγορά; Γενικά νομίζω κακώς ασχολούμαστε με τέτοιες μπακαλο-"προσφορές". Αφού τα ξέρουμε τι φαρσοκωμωδία θα ακολουθήσει αύριο. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από DownUNDERground 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Ένα ενδεχόμενο που δε βλέπω να έχει συζητηθεί...: Στα γρήγορα που κοίταξα, βλέπω να γίνεται αναφορά σε δωροεπιταγή. Αυτό λογικά δε σημαίνει ότι τα... έως 100€ πάνε για κέρδος στην επόμενη αγορά; Πως δεν εχει συζητηθει; Αυτο λεει ολο το τοπικ. Το διαβασες; Εκτος αν εννοεις οτι πας το κινητο σου πισω, αγοραζεις νεο κινητο και σου δινουν μετα δωροεπιταγη για 2η αγορα; Δε νομιζω να προκυπτει κατι τετοιο απο οσα διαβαζουμε. Αυτο θα παραηταν.
DownUNDERground Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, matrixxx είπε Πως δεν εχει συζητηθει; Αυτο λεει ολο το τοπικ. Το διαβασες; Στα γρήγορα. Οκ έχεις δίκιο. Όπως και να 'χει το έργο το έχουμε δει σε τέτοιες περιπτώσεις.
james01gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, matrixxx είπε Πως δεν εχει συζητηθει; Αυτο λεει ολο το τοπικ. Το διαβασες; Εκτος αν εννοεις οτι πας το κινητο σου πισω, αγοραζεις νεο κινητο και σου δινουν μετα δωροεπιταγη για 2η αγορα; Δε νομιζω να προκυπτει κατι τετοιο απο οσα διαβαζουμε. Αυτο θα παραηταν. Λογικά αυτό θα παίζει. Αλλιώς θα έλεγε έκπτωση στην αγορά της νέας συσκευής και όχι δωροεπιταγη
ZaxasK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στην αρχή του topic χάρηκα , στην μέση μπερδεύτηκα και στο τέλος απογοητευτηκα😢😂 Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από ZaxasK
infamousjohn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Ξαναλέω... Σιγά την προσφορά η τιμή του κινητού είναι έτσι κι αλλιώς 300 ευρώ φουσκωμένη. Οπότε δεν μας κάνει καμία χάρη η wind με την δήθεν προσφορά και το δήθεν cashback.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Περιμενουμε αυριο καμια πληροφορηση απο κρουση. Μπας και βγαλουμε καμια ακρη*. Παντως ειναι πολυ ασχημο οπως και να εχει να ειναι τοσο φλου μια ενεργεια. Οπως επισης και η ενημερωση για τα yellows στο σαιτ που εδωσε το TS να λεει μεχρι 8-6 και περιεργο αν δεν ισχυει τελικα και που δεν υπαρχει η ενημερωση στα επισημα σαιτς και των 2 (γουιντ-πειραιως). *το προσθεσα και στον τιτλο.
wolfskinn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, infamousjohn είπε Ξαναλέω... Σιγά την προσφορά η τιμή του κινητού είναι έτσι κι αλλιώς 300 ευρώ φουσκωμένη. Οπότε δεν μας κάνει καμία χάρη η wind με την δήθεν προσφορά και το δήθεν cashback. Εξαρταται την περίπτωση... Το Mi 9 πχ το 64gb σου βγαινει συνδυαστικά 320€ 1
Looter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Προσφορά και Wind είναι αντίθετες έννοιες. Τι σχέση η κατάσταση μιας συσκευής από τη στιγμή που μιλάμε για ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ;; Αυτή η εταιρία δε θα αλλάξει ΠΟΤΕ!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, wolfskinn είπε Εξαρταται την περίπτωση... Το Mi 9 πχ το 64gb σου βγαινει συνδυαστικά 320€ Το μεγαλυτερο νοημα θα εχει αν ισχυουν οσα γραφουν, σε συσκευες που κανουν κοντα στα 200€. Οποιος κοιταζει συσκευες που κανουν 500-800-1000, προφανως δεν εχει καταλαβει πώς θα κερδισει. Εκτος αν ισχυει το 100 και ανω. 4 λεπτά πριν, Looter είπε Προσφορά και Wind είναι αντίθετες έννοιες. Τι σχέση η κατάσταση μιας συσκευής από τη στιγμή που μιλάμε για ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ;; Αυτή η εταιρία δε θα αλλάξει ΠΟΤΕ!! Οταν λεει μη λειτουργικη, τοτε θα επρεπε να μην τους ενδιαφερει η κατασταση. Θα το δουμε και αυτο αυριο ελπιζω. 1
lalanis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 H Πειραιώς πάντως αντίστοιχες προσφορές, τις βγάζει στο carousel στην πρώτη σελίδα για όσο καιρό ισχύουν. Για να μην έχουν κάτι επάνω, τότε μάλλον έπεσε η προσφορά του 20% τις προηγούμενες μέρες. Μπορεί παρόλα αυτά, κάποιος να πάρει και να ρωτήσει αν ισχύει/ίσχυε το 20%, φαντάζομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις