Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, wolfskinn είπε Εγω το άρθρο διαβασα και είπα να το αναφέρω. Λεει 'μη λειτουργικής συσκευής'. Απο εκει και πέρα οτι ξέρεις ξέρω... Αν εδινες και τον συνδεσμο του αρθρου ισως καταλαβαιναν ολοι λιγα περισσοτερα. Εσυ λες 100, η αλλη πηγη του φιλου λεει απο 100. Ευχομαι να μην ειναι μεχρι 100 και ειναι λαθος και οι 2 πηγες.
grinder_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, wolfskinn είπε Αύριο παρε ενα τηλ σε ενα κατάστημα να ρωτησεις... Εγω το άρθρο διαβασα και είπα να το αναφέρω. Λεει 'μη λειτουργικής συσκευής'. Απο εκει και πέρα οτι ξέρεις ξέρω... Ωραία, αφού λοιπόν έκανες απλώς αναπαραγωγή την "είδηση" που κυκλοφορεί στο net χωρίς να έχεις κάποια εσωτερική πληροφόρηση, μπορείς τουλάχιστον να μας πεις για το "20% επιστροφής σε yellows της Πειραιώς" που ανέφερες; Γιατί ούτε αυτό φαίνεται να προκύπτει από κάπου. https://yellow.piraeusbank.gr/el/sunergates-tou-programmatos-epivraveushs-yellow/Stratigikoi-Synergates/sunergasia-me-thn-etaireia-thlepikoinwniwn-wind 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, dimitrakis- είπε Από σημερινό δελτίο τύπου της WIND https://www.wind.gr/gr/deltio-tupou/938/ Επίσης κυκλοφορεί online και η παρακάτω αφίσα. Αυτη η αφισα "μιλαει" (με την εικονα) για smartphone, κατι που δεν εχει γραφει μεχρι τωρα. Διαβαζαμε για "παλια κινητη συσκευη" στο πρωτο σχολιο, χωρις λινκ και για "παλια συσκευη" στο λινκ του φιλου πριν λιγο. Τελος το δελτιο τυπου στον συνδεσμο αυτο ειναι ακομα πιο ασαφες και μιλα για εκπτωση( δωροεπιταγη; ) ΜΟΝΟ για αγορα συγκεκριμενων smartphones κατι που δεν διαβασαμε στα προηγουμενα: καθώς και επιπλέον έκπτωση σε συγκεκριμένα smartphones, σε όσους φέρουν για ανακύκλωση την παλιά τους συσκευή κινητού, σε ένα κατάστημα WIND. 1
maxdore217 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ βρώμα η δουλειά!!! Spoiler Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από maxdore217
lalanis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, grinder_ είπε Ωραία, αφού λοιπόν έκανες απλώς αναπαραγωγή την "είδηση" που κυκλοφορεί στο net χωρίς να έχεις κάποια εσωτερική πληροφόρηση, μπορείς τουλάχιστον να μας πεις για το "20% επιστροφής σε yellows της Πειραιώς" που ανέφερες; Γιατί ούτε αυτό φαίνεται να προκύπτει από κάπου. https://yellow.piraeusbank.gr/el/sunergates-tou-programmatos-epivraveushs-yellow/Stratigikoi-Synergates/sunergasia-me-thn-etaireia-thlepikoinwniwn-wind Έχει λήξει το 20% σε yellows, που έδιναν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, lalanis είπε Έχει λήξει το 20% σε yellows, που έδιναν. Αν εχει ληξει, παει για ανακυκλωση το τοπικ. Ας περιμενουμε και καμια αλλη απαντηση απο τον TS ή οποιον αλλο ξερει κατι. Θενκς! 1
geodark Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάλεσα στο παρακάτω κατάστημα τυχαία από περιέργεια στο Π. ΦΑΛΗΡΟ Αγίου Αλεξάνδρου 34-38 Τηλ.: 2109858550 Μου απάντησαν ότι είναι ΕΩΣ 100 ευρώ. Πιέζοντας τους να μου πουν πως θα κρίνουν αυτοί πόσο κάνει το κάθε κινητό και που θα βρούμε οδηγό να ξέρουμε πόσο πιάνει το κινητό μας πριν πάμε εκεί μου λέει πρεπει να έρθετε από εδώ. Σε άλλο κατάστημα που πήρα πριν από αυτό μου απάντησαν ότι αυτοί δεν κάνουν ανακύκλωση ώστε να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και ότι ήδη τους είχανε πάρει 2-3. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από geodark 1
paylidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 διαβαζω 2 σελιδες και ακρη δε καταφερα να βγαλω ακομα... κλασσικη wind, τι ασχολουμαι.......;
tiniakos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Τέτοια κάνουν και οι Κινέζοι τρίβουν τα χέρια τους.
grinder_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Είναι το κλασσικό "περάστε από το κατάστημα μπας και αγοράσετε τίποτα"...😃 Για λόγους "αρχείου", για όποιον θέλει να δοκιμάσει την τύχη του αύριο παραθέτω το επίσημο δελτίο τύπου που είναι διαφορετικό από αυτό στην προηγούμενη σελίδα. https://www.wind.gr/gr/deltio-tupou/1526313725489/
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Αυτο ειναι ακριβως αυτο που εχει η σελιδα που δωθηκε νωριτερα απο epixeiro, μιλα για δ.επιταγη 100 και ανω.
grinder_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Αυτο ειναι ακριβως αυτο που εχει η σελιδα που δωθηκε νωριτερα απο epixeiro, μιλα για δ.επιταγη 100 και ανω. Ναι, είναι το δελτίο που διαμοιράστηκε σε όλα τα site αλλά είναι διαφορετικό από αυτό που παρατέθηκε από τον @dimitrakis-. Πιθανόν να το άλλαξαν αργότερα και να το παίξουν "τρελίτσα" αύριο.
KiriosD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Έλεγα να δώσω μία παλιά backup συσκευή μπας και πάρω νεότερη για όταν και αμα χρειαστεί στη κατήγορία 200-250 απότι βλέπω όμως έχουν (μεγάλο) καπέλο όλα, να το δώσω για να πάρω 100€, με αυτά και 140 για να πάρω μία άλλη που κάνει στο σκρουτζ στη προκειμένη 160-170 και όλα αυτά για να γλυτώσω 20-30€? κλείδωμα θαρρώ εκτός και αν κάποιος μπορέσει να βρεί κάτι που να αξίζει
moysatos79 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Εγω πηρα σημερα στην εξυπηρετηση πελατων.Μου ειπαν να παω σε ενα καταστημα την συσκευη μου και αναλογα την κατασταση θα μου πουν ενα ποσο.Μου λεει να μην εχει γρατζουνιες,σπασιματα κτλ. Της λεω οτι η ανακοινωση γραφει και μη λειτουργικη συσκευη.Ναι μου λεει αρκει να ειναι σε καλη κατασταση,Οτι να'ναι.Ουτε οι ιδιοι ξερουν.
wolfskinn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, lalanis είπε Έχει λήξει το 20% σε yellows, που έδιναν. Εγω αυτο ειχα διαβασει http://www.moneyonline.gr/site/article/12597/wind-technologia-me-20-ofelos-me-kartes-tr-pireos 54 λεπτά πριν, grinder_ είπε Ωραία, αφού λοιπόν έκανες απλώς αναπαραγωγή την "είδηση" που κυκλοφορεί στο net χωρίς να έχεις κάποια εσωτερική πληροφόρηση, μπορείς τουλάχιστον να μας πεις για το "20% επιστροφής σε yellows της Πειραιώς" που ανέφερες; Γιατί ούτε αυτό φαίνεται να προκύπτει από κάπου. https://yellow.piraeusbank.gr/el/sunergates-tou-programmatos-epivraveushs-yellow/Stratigikoi-Synergates/sunergasia-me-thn-etaireia-thlepikoinwniwn-wind Με συγχωρείς, δεν θα επαναληφθεί... Η 'ειδηση' την επόμενη φορα θα παραμείνει για εσωτερική καταναλωση... Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από wolfskinn 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις