wolfskinn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Απο αύριο η wind δινει δωροεπιταγη 100€ για ανακύκλωση της παλιας κινητής συσκευής και αγορά νεας από 200€ και πανω. Αν αυτό συνδυαστεί με το 20% επιστροφης σε yellows της Πειραιώς για αγορες μονο σε φυσικο κατάστημα (ισχυει μεχρι 8 του μηνα), μπορείς να πάρεις κινητό με αξιόλογη έκπτωση θεωρώ.
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Κάτι μου βρωμάει εδώ... Και δεν μπορώ να βρω πουθενά αναλυτικές πληροφορίες ή αστερίσκους που να εξαιρούν περιπτώσεις...
d_gkal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μπορώ να πάω κάποιο παλιό/σπασμένο και να πάρω την δωροεπιταγη; 1
HateMe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Έτσι είχα αγοράσει θυμάμαι το Galaxy S2 όταν πρωτο βγήκε. Είχα πάει ένα nokia 3310 αν δεν κάνω λάθος και μου αφαίρεσαν 100 ευρώ. Από Media Markt συγκεκριμένα. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από HateMe
Zerg13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 H Wind πως κερδισει απο ολα αυτα; Εγω που εχω καρτοκινητο wind μπορω να δωσω μια χαλασμενη παντοφλα για πεταμα; Με μαυροασπρη οθονη;
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 56 λεπτά πριν, wolfskinn είπε Απο αύριο η wind δινει δωροεπιταγη 100€ για ανακύκλωση της παλιας κινητής συσκευής Εχω ενα samsung των 20 ευρω, με κουμπακια. Ισχυει αυτο που γραφεις;
jimdt7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό βρήκα στο site τους: Spoiler Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από jimdt7
makhs5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, jimdt7 είπε Αλλο αυτο που εβαλες εσυ, ειναι ανεξαρτητη η προσφορα και να μην εισαι συνδρομητης γινεται.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, makhs5 είπε Αλλο αυτο που εβαλες εσυ, ειναι ανεξαρτητη η προσφορα και να μην εισαι συνδρομητης γινεται. Τι συνδρομητης; Συμβολαιου; Καρτοκινητης; Δεν αναφερει κατι τετοιο το πρωτο σχολιο του τοπικ. Μηπως θελει φτιαξιμο;
d_gkal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Στα γρήγορα βρήκα αυτό http://www.epixeiro.gr/article/127629
makhs5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Τι συνδρομητης; Συμβολαιου; Καρτοκινητης; Δεν αναφερει κατι τετοιο το πρωτο σχολιο του τοπικ. Μηπως θελει φτιαξιμο; Αυτο λεω, δεν χρειαζεται να ειναι καποιος συνδρομητης για την ανακυκλωση.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, makhs5 είπε Αυτο λεω, δεν χρειαζεται να ειναι καποιος συνδρομητης για την ανακυκλωση. A, ok, το αναποδο νομιζα οτι ειπες πριν: Αλλο αυτο που εβαλες εσυ, ειναι ανεξαρτητη η προσφορα και να μην εισαι συνδρομητης γινεται. Σαν να λες, οτι η προσφορα του τιτλου για την ανακυκλωση απαιτει να εισαι συνδρομητης. Μιλας στο 2ο κομματι της φρασης σου για την προσφορα του τιτλου , ενω με διαφορετικη αναγνωση μοιαζει σαν να μιλας για την "αλλη" προσφορα που εβαλε ο φιλος στο quote. 19 λεπτά πριν, d_gkal είπε Στα γρήγορα βρήκα αυτό http://www.epixeiro.gr/article/127629 Το οποιο για να μην γινει clickbait το σχολιο λεει: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος την Τετάρτη 5 Ιουνίου, η Wind δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές, να ανακυκλώσουν την παλιά-μη λειτουργική συσκευή τους σε ένα κατάστημα Wind μέχρι τις 8 Ιουνίου και να πάρουν μία δωροεπιταγή αξίας 100€ και άνω για αγορά νέας συσκευής αξίας 200€ και άνω. 100ευρω και ανω; Και παλι ομως δεν δινουν πληροφοριες, τι θα πει "συσκευη"; Κανει και για μια αρχαιολογια με κουμπακια; Επισης δεν νομιζω τα yellows να ισχυουν σε περιπτωση δωροεπιταγης. Τελος, δεν εχει κατω οριο αυτο με τα yellows; Αν παρεις κατι με 220 πχ -100 η δωροεπιταγη, πανε τα yellows ετσι και αλλιως αν εχει πχ οριο ανω απο 200 ευρω οπως εχει πχ το πλαισιο.
wolfskinn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 33 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εχω ενα samsung των 20 ευρω, με κουμπακια. Ισχυει αυτο που γραφεις; Αύριο παρε ενα τηλ σε ενα κατάστημα να ρωτησεις... Εγω το άρθρο διαβασα και είπα να το αναφέρω. Λεει 'μη λειτουργικής συσκευής'. Απο εκει και πέρα οτι ξέρεις ξέρω...
dimitrakis- Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) [EDIT] Από σημερινό περσινό δελτίο τύπου της WIND https://www.wind.gr/gr/deltio-tupou/938/ Αναφορά σε κείμενο Επίσης, η WIND για να ευαισθητοποιήσει τους Πελάτες της με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος, την Τρίτη 05/06, την Τετάρτη 06/06 και την Πέμπτη 07/06, προσφέρει μια υφασμάτινη επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα με κάθε αγορά συσκευής ή αξεσουάρ καθώς και επιπλέον έκπτωση σε συγκεκριμένα smartphones, σε όσους φέρουν για ανακύκλωση την παλιά τους συσκευή κινητού, σε ένα κατάστημα WIND. Επίσης κυκλοφορεί online και η παρακάτω αφίσα. Spoiler Από τη φρασεολογία, τα σενάρια που σκέφτηκα είναι: είτε όσο ανεβαίνει πάνω από 200€ η αγορά, τόσο θα ανεβαίνει και το ποσό, ώστε πάντα να πληρώσεις τελικά 100€, με ένα άνω όριο φυσικά, είτε να ανεβαίνει κλιμακωτά, πχ. στα 400€, 120€ έκπτωση, στα 600€, 150€ έκπτωση κλπ. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από dimitrakis-
Προτεινόμενες αναρτήσεις